Älskade Pappa!

Idag har det varit den mest konstiga, ofattbara och ledsammaste dag någonsin.
Jag kan inte i ord förklara, för jag förstår fortfarande inte att det har hänt.
Allt är så konstigt.

Jag gråter floder i mellanåt och ibland känns allt som vanligt.
Men så kommer det över mig igen och tårarna sprutar.



Kl 14 idag fick jag det svåra och chockande beskedet att min älskade Pappa inte längre finns hos oss.

Älskade Pappa skulle ha fyllt 60 år i sommar. Den dagen hade jag redan smidit planer för. Mina älskade föräldrar flyttade i helgen till den mysigaste lägenheten där dom skulle få det så otroligt härligt med kakelugnar och gamla trägolv. Här skulle dom kunna gå/cykla till jobbet. Dom har nära ner till stan. Dom skulle få en egen lite gräsmattsplätt dom kunde vara ute på om sommrarna. Pappa skulle kunna vara ute och grilla med en riktigt grill, hans grillade kött som inte smakade som någon annans. Jag kan fortsätta och skriva i all oändlighet....

6.45 i morse lämnade jag Arvid på dagis. Precis när jag skulle öppna dörren till dagist så sa Arvid "Offa då", jag svarar att Morfar är på jobbet. Väl inne vela inte Arvid att jag skulle gå och han grinade och grinade, och det brukar han aldrig göra. Jag lär gå fast han är ledsen och han vinkar som vanligt i fönstret och jag åker till jobbet.

Kl 6.48 får SOS in ett larm om en bil som kört in i staketet vi Sandvikens Kyrka.
Det var min älskade Pappa som var på väg till jobbet. Han fick förmodligen en attack/slaganfall och avled omedelbart och bilen for in i staketet. Mamma låg och sov i nya lägenheten 100 m därifrån utan någon som hellst vetskap om vad som hänt.....

Jag tycker det är så skönt och få skriva av mig.
Jag kommer nog skriva mycket om det som hänt.
Det är kanske mitt sätt att bearbeta det hela.
Just nu är jag hos min älskade Mamma och här stannar jag ett tag.

Jag vill tacka alla mina nära & kära, och absolut min fina Peter för allt stöd ni ger mig och min familj i denna outhärdiga sorg.
Ni är guld värda och jag vet att ni finns där för mig dygnet runt!
Jag älskar er för det!



Så vila i frid min innerligt älskade Pappa!
<3<3<3

Slänger in en rad...

Idag har jag fått sovmorgon, grymt skönt att få sova ut. Peter & Arvid väckte mig 10.15 =)

Jag hoppade in i duschen och begav mig sedan till Valbo för lite egen tid.
Och jag vankade runt där i ca 4 timmar och kom hem med en hel del grejer.
Bla krukor och blommor till vardagsrummet. Så nu har jag bytt gardiner, bytt ut fönsterlamporna och satt dit dom nya krukorna och blommorna. Ni får se resultat sen.

Nu ska jag ta och luta mig tillbaka i soffan och kolla på Salt med min karl.

Öroninflamation

Ja det var så klart öroninflamation Arvid åkt på.
En rejäl sådan också, han kude inte en titta på trummhinnan för det bara rann där inne. Men det var bara på ett öra iaf.
Men jag tycker sååååå synd om honom.
Här han har sagt flera gånger inatt att han vill ha en annan kudde, han trodde ju att det var nå tokigt med den. Och jag och Peter fattar ingeting.
Men nu har han fått penicilin som han ska ta 2 ggr om dagen i en vecka + alvedon och nässpray. Så vi hoppas att han piggnar på sig snabbt och att febern går ned lite iaf. Jag tror lätt jag hade kunnat stekt ett ägg på honom tidigare.


Nu håller Peter på nattar Arvid och hoppas att han somnar och får sova så mycket som möjligt. Inge mat har vi fått i han idag men nån tugga smörgås här och där, russin, pyttelite glass och russin har gått i. Och så dricker han jättebra för att vara sjuk.

Nu blir det Sandras Fajitalassange.

Hemma med Arvid

Ja Arvid är sjuk, tror vi. Vi vet inte riktigt men natten har varit allt annat än sig lik.

Kl 2 inatt vaknade han först och sa att han vel ha Välling.
Sen vid halv 4 vaknade han och var så ledsen, och grät och grät och vela ha en annan kudde sa han. Provade med olika kuddar men ingen dög. Han vägra sova och vi gick ner till soffan men det var inge bättre där. Jag frågade om han hade ont, men fick inget riktigt svar av honom. Han vela inte ha något att dricka eller äta. Klämde och kände på magen och öronen och tänkte om det var nått av det men tyckte han grät lika som hela tiden. Till slut vid 5.45 när jag ringt och sagt att jag blir hemma från jobbet somnar han, men halv 7 vaknar han igen och gråter och vill ha en annan kudde.
Vi gick ner till soffan igen och han har varit rätt nöjd men vill fortfarande inte ha något.  Har nyss prata med dagis och frågat om han skött magen men ingen av dom fröknarna som var där nu hade inte bytt någon bajsblöja, lär höra med sista fröken senare när hon börjar. Men dom sa att det gick öroninflamation och jag tänker på att det är nog det eftersom han inte vill ligga på någon kudde. Ska trycka lite igen på öronen när han vaknar för nu har han lyckats somna på soffan, fast han gynr och rycker till så han är nog lite orolig.

Hoppas vi kommer fram till vad det är, man känner ju sig så hjälplös när ahn inte riktigt kan få fram vad det är för fel.

Och Peter har ju också varit vaken mes oss inatt och han har em men börjar 11 på fredgar så jag kände att jag vela vara hemma. Har ju inte sovit så mycket heller.
Ska nog ta och vila en stund på soffan tills hjärtat vaknar igen.

Räkningar

Ja, högen med räkningar är nu betald. Tänk om kan kunde få en räkningsfri månad nån gång...drömma kan man ju ;)


Och OTH avsnittet igår var ju bra som vanligt, inget speciellt hände men ändå. Jag blir så sprallig när jag ser den serien, jag gråter, skrattar, blir förbannad osv. Det känns som om man är "en av dom" när man blir så inne i serien, att det är ens vänner =)
Nog om det!

I morgon slutar jag kl 14 för en gångs skull. Det blir att hämta upp Arvid på dagis och bege oss till Sandviken. Arvid ska få vara hos Farmor & Örjan en stund så jag kan uträtta lite ärenden, handla och försöka hjälpa Mamma & Pappa lite. Vi får se om det hinns med.
Annars blir det flytt hela lördagen för oss.


Måste bar säga att jag älskar Bruno Mars röst. Talking to the moon gillar jag starkt. Gillar också texten till Just the way you are också men den börjar bli liiite tjatig.

One Tree Hill

Måste få skryta lit över min kära son.
Idag när Arvid satt i badet ( läs badbalja =/) så klev han plötsligt ur efter en så där en kvart och satte sig på pottan, kissade och sa färdig och hoppade sedan ner i baljan igen.
Jag blev grymt förvånad, men sååå stolt. =)


Jag är så seg om em/kvällarna efter jag lagt Arvid att jag inte gör många knop om kvällarna.
Skulle ju ha behövt bytt gardiner i vardagsrummet men...det skjuter jag på tills en annan dag ;)
Jag spar även lite ork till helgen då vi ska häljpa Mamma & Pappa att flytta.

I morgon är det löning och även en fin sådan denna gång, jag tackar och bockar mig själv som har sliti för den ;) Så nu vill jag shoppa en massa men det är tur att man jobbar och har helgen uppbokad så kanske man håller i pengarna ett par dagar till, Klippa kortet skulle kanske vara bra i mellanåt.
;P



Åhhh dom är så snygga allihopa!
Och vilka kläder och Quinn-lockarna skulle man ju kunna döda för...eller hur Gruvman? ;)

H&M Home Favoriter

Seegt

Orkar inte skriva så ofta då vårat internet har krånglat en lång tid nu. Har kört på mobilt bredband den senaste veckan men nu har det gått ut. Men just i denna stund fungerar det vanliga bra?!..?!  Hur som så kommer brorsan ut i morgon och förhoppningsvis hittar han vad som är knasigt.


Nu tar jag och kastar in handuken. Det är fm som gäller hela veckan så det blir långa dagar.

Lopissfynd & Lampfötterna

Här är mitt senaste Loppisfynd en jättesöt potta som jag tänkt ha någon blomma i på altanen i sommar. Och så ett vinkrus eller vad det kallas?! hur som så har den sin charm.




Och dessa lampfötter fick det bli. Dom är köpta på Owe Jansson för 199:- st
Dom säljs även på Villa Antik i Ockelbo.

Pulkabilder

Bjuder på några bilder från 2 pulkadagar från förra helgen och veckan.















Flängt

Idag har jag och Arvid flängt runt igen. Det blev en vända till Loppisen och Erikshjälpen. Fynda ett par grejor.
Fick med mig lamskärmsstommar men dom blir för små.
Så jag vet inte hur jag ska göra. Hittar inga nånstans, bara på nätet för 120kr och det tycker jag är bra dyrt. Så jag funderar på om det får bli vanliga vita billga skärmar och så drar jag på lampkjolen ovan. Jag lär försöka ta tag i allt men nu orkar jag inte flänga runt nå mer.
I morgon blir det en hemmadag.


Har annars varit på kalas idag, Cicki fyller 25. Grattis till dig.

Här hemma har Arvid varit allmänt tjurig så det blev mat och sängen för honom när Peter kom hem.
Nu sitter jag och gubben i soffan och kollar på Fångarna på fortet i brist på annat.





Cicki!

Gardinerna har kommit!!

Gardinerna har kommit så nu har jag 3 uppsättningar. Har även inhandlat lampfötter och lampkjolar och en duk. Så nu är jag några lappar fattigare, men det är det värt ;P

Nu är det "bara" matta, krukor,blommor och en tallrikshylla kvar innan jag nästan är helt nöjd, en ommålning till våran/sommarn blir det också.
Har fått med Peter på min sida ;)


Trasig vagn

Våran Emmljungavagn gick sönder igår också, den har krånglat ett tag men igår paja dne helt. Så jag och Arvid tänkte åka in och lämna den på Barnens Hus idag.
Inte för att vi använder den överdrivet mycket, men ändå.
Sen tänkte jag åka förbi Owes och kolla om dom har fått in nå nya lampfötter.
Och så har jag några ärenden att fixa med på stan.


Och så skulle jag vilja åka till Vill Antik i Ockelbo på söndag men jag kanske lär vänta tills nästa vecka.
Vi får se!

Leklandet

Ja igår var vi iväg till Leklandet.
Äntligen!
Har försökt komma iväg dit många ggr men det har alltid kommit något ivägen, bla har Arvid lyckats blivit sjuk. Men igår när vi lyckades komma dit så blev Arvid helt lyrisk. Han stormtrivdes verkligen.
Och jag kan ju säga att det gjorde Peter med ;)
Arvid var lite liten för den stora klättergrejen så Peter lära hjälpa honom på vissa moment.
Jag var också upp och klättra en gång men fy tusan vad ont jag fick i knäna. Hur som helst så var vi där i ca 3 timmar tror ja.
Och så glömde ju vi kameran hemma.
Knäppte några kort med mobilen men jag får inte över dom av någon konstig anledning.

Så igår kväll somnade Arvid ovaggat.

Tjejmiddag

Ja idag drar vi igång våra tjejmiddagar igen.
Vi är ju 8 tjejer som hänger ihop för det mesta, ibland är det väääääldigt och allldeles för långt vi lyckas ses allihopa tillsammans.
Men för att försöka ses allihopa minst 1 gång i månaden så har vi en tjejmiddag en onsdag i månaden. Förra året lottade vi om vem som skulle ha tills alla haft en gång var.
Nu börjar vi om igen efter ett uppehåll och i år har vi förnyat det lite att vi har 8 olika teman också, tex Amerikanst, Nordiskt, Asiatiskt osv. Denna månad föll lotten på Sandra med temat Mexikanskt.

Så det ska bli spännande och se vad Sandra hittat på förnånting.
Och så är vi hela 7st ikväll tror ja.


Annars så har vi bara varit hemma idag och så har vi varit till pulkabacken en sväng.


Snart dax för en dusch och så tänkte jag åka förbi Mamma en sväng innan.

Potträning

Ja vi håller på med potträning, inte hela dagar men oftast vid blöjbyte så brukar vi sätta honom på pottan, det är inte alla gånger det blir något men ibland så, och han blir supernöjd =)
Idag har kissat på pottan både på dagis och hemma.

Och så har Arvid nästan slutat sovigt middag.
Det beror på lite när han vaknar på morgonen. För ibland har han ju tendens att vakna runt 5 halv 6 tiden.
Idag så blev det ingen sovning och vid ett obevakat ögonblick så passade Arvid på att ta en stöd vila =) Så ikväll blir det väl inte det lättaste att få honom att sova...;)


Soffan har kommit!

Äntligen så har soffan kommit. Dock är det kaos i hemmet då Ektorpsoffan fortfarande också står kvar i vardagsrummet. Min Moster ska ha den men jag jobbar natt och sover hela dar så det får bli till veckan som vi leverar den. Och vi har inte satt ihop vårat nya bord än heller.

Sen så igår ringde Peter´s Mamma och sa att hon skulle betala nya gardiner till vardagsrummet. Överlycklig blev jag och åkte genast till Trivsamt. Det fick bli ett par knytbandsgardiner som är samma sort som hissgardinerna i köket. Men det fanns bara 2 förp kvar så jag lär beställa 1 förp på nätet.

Jag bjuder på bild sen när jag fått någon ordning på detta vardagsrum. Helst vill jag ha nya tapeter, krukor & blommor, lampor och en matta innan men det kommer väl dröja många år....=)

Nu kasslergratäng!

Bäbisar på g

På 2 dagar har jag fått reda på 4st som är på tjocken, inte för att jag känner alla men man vet ju iaf vilka dom är  =P.
Det vimlar av barn och gravida.
Jag vill också ha en till, fast inte just nu men om ett litet tag men Peter vill inte.
Så han lär övertalas först så vi får väl se om det blir en till lagomt till Arvid´s 18 årsdag ;)

Bjuder på någon bild i brist på annat

Arvid är inte direkt någon fotomodell och står sällan still när vi ska knäppa kort på honom. Och lyckas vi fånga han på en bild har han alltid den där jäkla nappen i munnen.
Men han är ju lika go för det men det är synd för den förstör hela bilden.
Men hur som så bjuder jag på någon bild....

















Slänger in lite bilder från Egypten, sommarn och hösten också när jag ändå håller på...och självklart är dom på finaste Arvid














Och så en mobilbild.....



Cicki & Tove

Ja idag har jag och Arvid haft en mysig dag med Cicki & Tove.
Vi hämtade upp dom vid 11 tiden för att åka till Ikea.´
Men vi började med Owes, dom höll på greja och dona och jag hoppas det kommer in en massa fina varor för nu vare mest gammalt som funnits länge. Men jag fick iaf med mig en liten bricka, en mjölkkanna och en sil.
Och så en traktor till Arvid såklart.

Vi begav oss sen till Ikea där vi började med en lunch. Inte en grej jag köpte där faktist, men det finns sååå mkt jag vill ha. Vi avslutade med en vända in på Köpis där vi tog oss en fika på Waynes också.

Nu har vi nyss kommit hem och Peter och Arvid leker för fullt.
Och jag försöker klura ut vad som ska stoppas i magen till middag.

Tokig

Ja jag blir tokig på det här jäkla sega internet, eller det måste vara datorn för det är full fart till jacket säger Telia när jag pratat med dom.
Inte ens Peter kommer fram till vad det är, han har försökt med allt.
Så min bror får ta och komma ut vid tillfälle.
Man blir gråhårig när det går så segt och ibland går det inte alls.


Idag är jag grymt seg, har orkat lagat mat och gjort rent duschväggarna samt duschat och nu slappar jag i soffan och tittar på Bygglov.
Ikväll blir det nog tidigt i säng.....

Besök!

Idag när jag kom hem från jobbet var Peter´s Mamma och Örjan här. Dom hade fikat lite och sen stannade dom även kvar på mat. Det serverades Kassler,Potatis,Broccoli och Ostsås, mums!


Sitter nu i soffan och kikar på Top Model.
Arvid och Peter sover.
Ska väl väcka Peter om en stund så han hinner iväg till jobbet.

I morgon jobbar jag också till 16 men sen på Onsdag är jag ledig har lite små funderingar på vad jag och Arvid ska hitta på.
Det ska kluras vidare på det...

Trevlig kväll!

Jag vill bara tacka mina goa vänner för en grymt rolig kväll igår.
Bowlingen gick väl rätt skapligt, man fick väl ett par strikar iaf. Och sista omgången vann jag över Cicki, Mika och Henrik iaf =)
Sen tog vi oss till Mulligans där jag tröck i mig Pubbens heta Fräsare, riktigt god och stark. Fick även i mig 2 cider och en hallonshots som min käre bror bjöd laget på inna jag och min nyktra sambo åkte hem.


Idag sov jag till kl 12?!!?! '
Hur skönt som hellst. Sen tog jag och strula med internet som har varit grymt segt och så fixade jag till så vi inte hade nå internet alls så Peter fick krångla till det när han kom hem.
Var in vid 14 tiden och hämta Arvid och så var vi till ÖoB en sväng.

Annars har eftermiddagen bestått av lek, Emil & Pippi tittande, matlagning, tvättning osv.
Det gamla vanliga alltså =)

Nu soffäng för mig själv då Arvid sover och Peter åkt till jobbet.

Sug i shoppingtarmen.

Ja Trettondagsafton är det idag och det känns precis som vilken annan vanlig dag på året. Jag har iaf jobbat till 17 sen ätit mat, myst med Arvid innan jag natta honom och sen plockat undan och grejat som alla andra dagar =)


Jag känner att det börja suga i shoppingtarmen.
Har nog inte handlat något sen långt före jul.
Så nu lär jag ut och ta en runda runt på alla dessa olika ställen.
Men i morgon jobbar jag så det får bli i helgen i så fall.

Tankar & Ideér

Jag har grymt mycket ideér över vårat sovrum som jag vill greja och dona om nu, hellst igår =)

Men det som drar mig att börja är att jag måste måla sängen. Jag vill också ha en ny säng men ändå inte, jag hittar inte direkt någon jag fastnar för och sen är våran i en mysig modell, men i absolut fel färg och den är bra dryg och bädda för att man måste pula in överkastet överallt.
Men när vi flytta sist så tog sängen lite stryk så Peter har förstärkt den med flera skruvar så jag kan inte ta ner den i flera delar och måla utan jag måste måla den på plats. Och vart ska vi då sova?! Det är där det blir tungt och börja =) Och så måste jag måtta och dona lite så jag får plats med det jag tänkt =)

Så vi får se om det blir klart till nästa jul ;)


Sen så vill jag ha lite nytt till vardagsrummet också när soffan kommer och vi har ett nytt bord. En matta, nya gardiner, krukor & blommor och lampor. Men med 3 fönster så drar det iväg och när man har en karl som är noll intresserad och inte vill lägga en krona på sånt "tjaffs" som han säger så tar det ett tag och övertala honom ;) Om jag nån gång lyckas!

Julen är borta.

Ja jag har städat bort julen, eller granen står kvar nere utan pyntet och adventsstaken i köket och stjärnorna i vardagsrummet står kvar. Jag vela inte böka upp med allting på vinden igårkväll när Arvid sov. Ska försöka ställa undan det ikväll efter jobbet.

Arvid ska sova hos Mormor & Morfar inatt. Vi trodde att Peter var ledig i morgon men så var det tydligen inte och jag jobbar och dagis är stängt. Så det får bli en vända till dom, han ska ju sova där på lördag också när vi ska Bowla och käka på Mulligans.



Nytt bord.

Vårat bord vi fick i Julklapp har kommit. Dock lär vi hämta det i Gävle.
Håller tummar och tår att Peter kan hämta det åt mig. För jag jobbar till 17 i morgon och då stänger DHl.
Lär slå dom en pling i morgon.


Dags att hoppa in i duschen innan sängen väntar.

Söndagkväll

Nu har jag gjort mina 2 nätter för denna gång.
Ikväll blire det bara soffhäng.
Tror det blir Tacos till middag och så blir det att kolla Änglagård 1 och kanske 2 så vi har fräschat till minnet så vi kan gå och se 3:an.
Sen så vill jag se Svinalängorna också.


Till veckan jag jobbar jag Mån-Fre men sen nästa helg är jag ledig och då tyckte jag att jag och mina vänner skulle ta och hitta på något och då fick det bli Bowling och en bit mat på Mulligans. Så vi blir 12 st, både tjejer och karlar. Det ska bli trevligt.

Nu upp på Ica en vända.

Valfritt innehåll
RSS 2.0