Onsdag 26 November

Ja det enda jag tjatar om är ju våran bebis som inte vill komma ut. Och jag kan inte sluta skriva om det heller för jag längtar såååååååååå in i norden efter vårat lilla hjärta att det nästan gör ont. Det är nästan så jag skulle kunna sätta mig rakt upp och ner och bara grina, men det kommer ju ingen bebis mer för det. Jag måste försöka tänka att nästa vecka är vår lille prins/prinsessa här hos oss iaf. Kan inte ni som läser skriva om ni tror det blir en liten minipeppe eller en tjej?! =)

Annars så händer det inte så mkt här i livet, tiden går bara sakta. Jag har så dålig inspiration till allting men man kan inte vara på topp jämt =) Har iaf tagit tag och tvättat lite idag. Dammsugit av en vända. Sen ska jag ta och göra ren duschväggarna. Sen skulle jag vilja måla, måla och måla lite till. Har så mkt som jag vill måla om men det är lite för stark färg så jag får vänta ett tag till.

I Söndags var Therese & Roger och lillprinsen Devin ut hit och hälsa på och fika lite.


Roggan och Devin testar Peters fyrhjuling. Och jag tror Roger var gladare än ett litet barn på julafton efter ensamåkturen =)

Fredag 21 November

Well hello! Denna vecka har inte varit allt för händelserik, men jag sumerar ihop lite iaf =)

 I måndags blev jag bjuden på mat hem till Carro & Tommy. Peter har ju eftermiddag denna vecka och jag behöver roas =) Så det blev god mat, kortspel och glögg & pepparkakor. På tisdagen blev det städning och tvättning sen på kvällen kom Cicki ut och underhöll mig. Blev glögg och saffransbullar och pepparkakor och julmust.

 Och i onsdags var det en tripp till förlossningen igen, men denna gång var det inte heller för att föda fram en knoddas utan för att få ytterligare en penicilinkur mot kraftig urinvägsinfektion.
Ont som tusan gjorde det.
Igår åkte jag in till jobbet en sväng och fyllde i nå papper. Men dom vela inte se mig där utan dom tyckte jag skulle vara på BB som typ alla vill, och allra helst vi =) Sen blev det kebab på Jensas med Sandra, Fia & Junia. Ett sista BM besök hann jag med också. Allt såg så bra ut så. Sen blev det en fika med tjejerna igen och även en tripp till Valbo. Jag skulle lämna tillbaka en boxer som inte funka. Fick en ny, mkt finare =)  Sen bar det av hemmåt, har även lånat Fia´s singstar så jag satt och sjöng helt för mig själv igår. Tänkte att jag skulle ta i så mkt så biffeluren hoppar ut =P

På Måndag ska vi in och kika om kurbollen har tillräckligt med vatten och plaska runt i och hur den mår. Säkert alldeles förträffligt bra så den stannar inne ännu längre.

Men håll tummarna för oss att vi kan få bli Mamma & Pappa i helgen. Att få åka iväg vi två och komma hem 3, helt sjukt underbart ska det bli..när det nu blir!

Idag fyller Felicia gumman 7 år också. Hon blir sååå stor =) Grattis till henne!

Fredag 14 November

Nu sitter Peter och kollar på tv i VARDAGSRUMMET!! Förstår ni vad skönt det är. Det är lite små grejer som ska bättras på men det kan man gör ändå. Så vi har möblerat lite grann. Det är ju en massa som fattas men bara att kunna sitta och titta på tv i soffan istället för att lägga sig i sängen är hur skönt som hellst. Nu skulle man bara haft en massa pengar så man kunna göra allt klart på en gång. Ett matsalsbord lär köpas, jag vill ha ny klädsel till soffan, ny tv-bänk osv osv. Och så ska det handlas gardiner och blommor till 3 fönster så det springer iväg. Och så ska jag måla vardagsrumsbordet och en annan grej vitt men jag måste kalva först. Och Peter är så trött på och måla så han ska få slippa =) Men det kommer bli fint och bra tids nog, man vill ju att ska ske bums. Om man bara kunna trolla fram en massa pengar på nå vis =)

Skötbordet är ihopsatt och klart också (bättre sent än aldrig men än så länge har det ju inte behövats nå heller=)), nu är det bara en liten kurboll som fattas som ska fylla den tomma platsen i sängen och som ska ligga med den lilla nakna goa fisiga rumpen i vädret på skötbordet =) Kan inte finnas nån i världen  som längtar så mkt efter någon som jag gör nu =)

Jag drömde inatt att vi fick barn iaf, och då blev det en liten tjej..!!

Måndag 10 November

Ingen bebis än!!

Inte kan jag sova på nätterna heller, jag tror jag längtar sååå otrolgit mkt och planerar och funderar på vad det är för liten krabat där inne att jag inte kan slappna av och sova. Hon var väl vid halv 4 snåret i morse sist jag kollade på klockan. =)

Var till barnmorskan idag, och allt såg bra ut, hade lagt på mig lite mer nu sen sist, 3 kilo totalt nu.(Vet att jag tjatar om det men jag är faktist stolt över mig själv =D) Och förhoppningsvis behöver jag inte dit och väga mig nå mer men med min tur så kommer biffen bli uttdragen den 1 december och väga 7 kilo och va 70 lång =D

Annars i helgen så har det varit lungt. Peter har jobbat 12 timmars. Sen har vi typ bara varit hemma. Jag var till Mamma och Pappa och käka lite god mat och "firade" fars dag igår. Hann ut till Stensätra och träffa Devin med familj en sväng i lördags också, charmtrollet =)





....................Ikväll ska jag nog bädda biffens säng =)

Torsdag 6 November

Har inte gjort allt för mkt denna vecka. Mest varit hemma och trökat. Var in till Valbo igår iaf och träffa Lizette & Carro, så det blev en fika och en massa prat.

Ska åka in till viken en sväng idag också, då blir det svulla pizza med Cicki.

Hade inte så mkt mer att säga =D

Söndag 2 November

Idag blev de en tripp till förlossningen, men tyvärr hemkommen utan bebis och tjockmagen kvar =)

Näerå det är ingen bebis på g. Men jag förstod på en gång i morse när jag kissa att jag hade åkt på urinvägsinfektion. Det sved inte men det gjorde ont efteråt. Jag känner inte lika bra nå mer för jag har haft det sååå många ggr. Så ja tog mig in till jobbet och tänkte knycka åt mig en sticka och mkt riktigt så var det så. Och ingen bm jobbar ju på söndagar så det blev ett samtal till förlossningen och dit fick jag åka sen. Så dom tog en till sticka och kolla blodtryck och greja, först gjorde hon nå fel så det visa 140/100 och jag ligger på 70 i undertryck annars så =) Men sen visade det sig rätt iaf. Sen satte dom kurva och bebisen mådde så bra så. Men jag fick med mig lite penicilin.

Sen kan vi ju hoppas att man är åter där inne inom en snar framtid =) Men då för att förhoppningsvis kläcka ur sig sparveln =D

Just nu har jag världens godaste potatisgratäng inne i ugnen, så det blir lite mat sen blir det slappa framför tvn.
Valfritt innehåll
RSS 2.0