Torsdag 24 Juli

Äntligen är solen och värmen här och jag har semester. Helt underbart! Gårdagen tillbringades på Rivieran likaså blir det idag, och alla andra dagar det blir fint =) Sallad och goa mackor, meloner och donigar är klara att packas ner i kylväskan =)

Peter sticker iväg till Ljusdal idag och fiskar med Nicklas och Mika. Så man blir gräsänka tills söndag.

Sen idag på eftermiddagen skulle Carro & Lina komma ut och hälsa på. Alltid lika roligt med främmande =)


Näe nu har inte jag tid att sitta här nå mer eller...

Tisdag 15 Juli

Då jobbar man sista dagen i morgon då, 7-12 sen är det semester i 5 veckor. Fy tusan vad skönt ! Men tjoff säger det väl så är man tillbaks och sliter. Vi ska väl inte göra något speciellt på semestern heller. Det känns som om vi har lite viktigare och roligare saker att lägga pengarna på. Men nån liten tripp nånstans nån dag blir det väl iaf.

Sen ska det ju fortsättas att rustas. Hämtade tapeterna till "datarummet" idag. Så det blir väl att slänga upp dom och in med golv och lister och grejer. Sen blir det dags för vardagsrummet. Och det blir lite mer kruxigt. Men det blir nog bra det också.
Tapeten till "datarummet"

Tisdag 1 Juli

Vart är solen och värmen?..........................De väntar nog på att jag ska gå på semester =P

Har jobbat hela helgen, mindre roligt! Ska iväg och jobba kväll nu snart också.

Igår var jag ledig, åkte in till viken och handla lite och grejja. Var även upp till Fia & Henrik och kolla på deras nya lägenhet. Riktigt fräsch och fin! Sen åkte jag hem och plockade och dona, sen slängde jag ihop en bulldeg och bakade bullar. Så nu har vi lite fikabröd till våra gäster iaf. Carro kom ut en sväng igår kväll också så jag bjöd henne på lite mat.

Nu ska jag göra mig klar.

Valfritt innehåll
RSS 2.0