Fredag 31 Augusti


Har varit ledig idag. Tog och städa och dona direkt när vakna på förmiddagen. Sen kom Peter hem en sväng innan han åkte ut och klippte gräset vid huset. Så jag tog mig till bolaget och handla lite öl åt karln och sen var jag ut till Stensätra och hämta Cicki för att visa henne huset. Sen åkte vi och handla en sväng. Sen skulle vi bjuda hem Therese och Roger på hemmagjord pizza a´la Fia &Peppe, så dom kom runt sjutiden. Och Devin var ju också med så klart! Så vi svullade i oss pizza och satt här och surra. Och Devin han låg och sov så skönt på våran soffa. Så jag sa det till honom att det är bra att gillar den så han kan komma om en 18 år och låna soffan när han varit på partaj och inte vill gå hem till Mormor full, då får han komma till tant Fia och Peter =)

I morgon är det Alborgen som gäller. Jag & Peter, Angelica & Jocke, Therese & Roger och Cicki och Fia ska dit och "leka" =) Var många år sedan man var där nu så det ska bli riktigt roligt =)

Sen på kvällen har Mamma och Pappa bjudit ut oss på mat.


Devin

Torsdag 30 Augusti

Då har man jobbat 2 dagar då. Inte mkt förändingar sen förut, förutom att man inte tröttnar på allt och alla lika fort nu när man har varit hemma och rensat skallen från allt gnat och tjat !

Peter är iväg och fixar opeln lite. Den får fan inte börja krångla nu eller när man verkligen kommer behöva båda bilarna. Så vi tänkte väl åka ut till Årsunda en sväng nu snart och ta bort det sista och lämna tillbaka lite grejer som vi lånat av Tomas och Tesa. Sen är det bara en vecka kvar till's vi får nycklarna!

Kök!

Sista dagen på semestern var igår, så idag börjars det igen. Ska iväg och jobba till kl 14.

Var och hämtade Felicia från fritids igår. Sen åkte vi in till Ikea och skulle planera köket. Men det var väntid på det, ja vi tänkte väl att det kanske är en veckas vänetid eller nå, jo eller hur. 10 Oktober var första tiden dom hade, helt sjukt! Men så var det en tjej som var så snäll och hjälpt oss ändå. Och köket vi vela ha fanns hemma så det enda vi behöver vänta på är bänkskivan. Så det blir att kontroll-måtta köket när vi får nycklarna sen är det bara att åka och beställa.

Det ska bli så jäkla kul och börja, men man kommer väl spy på det 1000gr om och pengarna kommer bara rulla och rulla =P Men men det blir väl förhoppningsvis fint när det blir klart!

Nu ska jag laga lite mat!

Räkningar!

Då börjar det snart bli dax och återgå till jobbet igen då. Tråkigt men sant! Börjar på Onsdag kl 14 och jag är inte alls nå sugen på det. Men man måste väl tyvärr.

Sitter här och ska betala räkningarna och det känns intre heller roligt. Fatta om man fick en räkningsfri månad varje år, haha =) Det skulle vart nått det.

Efter Peter slutat blir det att åka ut till huset och hämta allt sly från träden och åka till Återvinningen.

En tripp!

I morse åkte jag, Johansson och Therese och Devin till Grycksbo och hälsa på Angelica med familj. Vi skulle ta en shoppingrunda till Lager 157. Inhandla en wesc tröja till Peter och en tunika till mig. Sen stannade vi till i Bjursås och högg in på en Hamburgetallrik.

Får se vad som händer ikväll. Peter kommer väl hem snart så det kanske blir iväg och handla en massa mat och grejjer. Sen kanske vi åker tillbaka till huset. Peter har varit där och sågat ner en massa träd och donat hela dagen så vi får väl se.

Nu ska jag faktist lägga mig på sängen och ta en powernap !!!

Tiden

Fredag idag då. Sista helgen på semestern, tråkigt men sant! 

Tiden  går så fort men ändå så sakta. Vill börja hålla på med huset nu på en gång, tänk och få riva ut köket och badrummet och alltihopa och hålla på och dona. Det ska bli så jäkla roligt. Och sen när man ska få börja inreda, helt sjukt vad kul det ska bli ! Men vi har ju varit och hållt på med trädgården rätt mkt, eller Peter har väl varit där mest. Och i helgen ska han och Tomas såga ner ett par träd, så det har redan börjat blivit lite förändringar men det är mkt mkt kvar =)

Igår var det "storträff" igen då =) Alla tjejer, ungar, vagnar och allt vad det nu är =P Men roligt är det! Och idag har jag och Theresé och Devin varit i Valbo och strosa lite. Känner för och tok shoppa men ändå inte, känns som om att man hellre lägger allt på huset. Så det ända jag köpte var hårfärg, så nu behöver jag bara någon som kan färga på mig också.

I morgon åker jag, Johansson, Therese och Devin till Grycksbo och hämtar upp Angelica och Elias sen glider vi till Sågmyra och Lager !

Och nästa helg har jag tagit semester på Lördagen. Angelica kom på att vi skulle åka till Alborgen alla tjejer och killar så det får väl bli så då. Sen helgen efter det blir det avskedsfest för Cicki som ska till Philadelphia och jobba ett år och lämna oss alla här hemma =( usch det kommer bli tomt utan henne. Men man ska väl försöka boka in en tripp och hälsa på henne =P

Nu blir det andra bullar, hej !

Huset

Igår var vi ute i huset och höll på dona med trägården. Men hade god lust och börja riva ut allt men det går inte förns den 7:nde.  Men men

Sen var vi bara hemma igår kväll, Sandra kom förbi! Stampade av ett par Vänner-avsnitt !


Hemma igen!

Ja då var vi hemma igen då. Fast vi kom hem redan i Fredags.

Vi började med och tillbringa 2 nätter hos Micke & Hanne i Göteborg. Gick på Liseberg osv. Sedan på Tisdagen åkte vil till Smögen och Grebbestad. Helt sjukt fint. Åkte in till Skara på Onsdagen för det var så grymt dåligt väder. Men åkte sedan tillbaka för att sova en natt till i Smögen. På torsdagen åkte vi vidare till Norrköping. Och där sov vi en natt sedan var vi på Kolmården. Sen for vi hem. Men vi hade det helt underbart alla dagar och det har varit så skönt att få vara ledig och komma hemmifrån.

Igår gick jag, Johansson, Elin och Linnéa till Stensätra och tll Gruvman´s för att hälsa på Therese och Roger som var hemma från Söderhamn med sina lilla goprins Devin. Även Angelica,Jocke och Elias hade kommit från Falun för att hälsa på. Sen kom även Cicki för att träffa den lilla innan hon drar iväg till USA och jobbar.

Idag så har vi varit hos Mamma och Pappa och ätit mat. Sen var vi ut och visa dom vårat hus. Sen åkte vi en vända med dom hem till moster Madde och Kenneth och där Mormor också var. Satt där och babbla en stund. Sen mot kvällningen tog vi en promenad hem till Peter´s moster Linda och Matte som fick en liten prinsessa i Tisdags. Hur söt som helst.

Och i morgon ska vi åka ut till huset och dona lite i trädgården och mäta lite grejer osv.


Jag håller i Devin         Devin




   
Vida havet i Göteborg     Björn


   
         Linnéa                     Elias                          Devin





Drar iväg!

I
natt drar vi iväg till Göteborg till brorsan och Hanne. Jag och älsklingen! Ska bli så skönt och roligt! Stannar där nån dag sen åker  vi vidare ner mot Västkusten.

Och vi har köpt hus i Årsunda nu. Vi har lagt handpenning och den 7 september skriver vi det sista osv. Det ska bli sååå himla kul. Vi kommer ju bo kvar här i 3 månader mist först för vi lär rusta massor. Så vi lär göra klart kök och badrum innan vi flyttar in. Spännande kommer det bli i alla fall.

Och Theresé och Roger har fått en pojk, Devin! Och han ser ut och och vara världens goaste. Så vi åker förmodligen upp idag och hälsar på eftersom "tant" Fia måste träffa honom innan hon åker bort =)

Nu ska jag packa lite.



Devin =)

302342-2

302342-2

Hej Hej! Hemskt mycket Hej!

Ja då var jag också här då!

Idag är vi på mållinjen till all bli husägare, väntar bara på att få komma över den.
Sen blir det rust för fulla muggar!

Så vi är lite i valet och kvalet om vi ska åka iväg till Göteborg på söndag eller inte.

Och jag ser ut som en kräfta kan jag lova, jag har brännt mig så in i norden. Så det blir yllekofta i ett par dagar =)

Iväg och jobba till kl 14.00

Välkommen till min nya blogg!

Valfritt innehåll
RSS 2.0