Hemma igen!

Ja då var vi hemma igen då. Fast vi kom hem redan i Fredags.

Vi började med och tillbringa 2 nätter hos Micke & Hanne i Göteborg. Gick på Liseberg osv. Sedan på Tisdagen åkte vil till Smögen och Grebbestad. Helt sjukt fint. Åkte in till Skara på Onsdagen för det var så grymt dåligt väder. Men åkte sedan tillbaka för att sova en natt till i Smögen. På torsdagen åkte vi vidare till Norrköping. Och där sov vi en natt sedan var vi på Kolmården. Sen for vi hem. Men vi hade det helt underbart alla dagar och det har varit så skönt att få vara ledig och komma hemmifrån.

Igår gick jag, Johansson, Elin och Linnéa till Stensätra och tll Gruvman´s för att hälsa på Therese och Roger som var hemma från Söderhamn med sina lilla goprins Devin. Även Angelica,Jocke och Elias hade kommit från Falun för att hälsa på. Sen kom även Cicki för att träffa den lilla innan hon drar iväg till USA och jobbar.

Idag så har vi varit hos Mamma och Pappa och ätit mat. Sen var vi ut och visa dom vårat hus. Sen åkte vi en vända med dom hem till moster Madde och Kenneth och där Mormor också var. Satt där och babbla en stund. Sen mot kvällningen tog vi en promenad hem till Peter´s moster Linda och Matte som fick en liten prinsessa i Tisdags. Hur söt som helst.

Och i morgon ska vi åka ut till huset och dona lite i trädgården och mäta lite grejer osv.


Jag håller i Devin         Devin
   
Vida havet i Göteborg     Björn


   
         Linnéa                     Elias                          Devin

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0