Lite shopping!

Igår efter Peter slutat drog jag in till Valbo för att handla present åt Peter som fyller på lördag. Jag fick även med mig lite kläder åt barnen och en del smycken åt mig. Glitter hade 75% på utvalda produkter så jag handla varor värda 580:- för ynka 145:-.

Bla dessa tröjor fick Hjalmar. Jag älskar denna färg på honom, speciellt gröna färger till hans rödfräs :)
Tröjan med djur på 99:- Lindex
Huvtröjan 129:- Lindex
Det var ta 3 betala för 2 på alla barnplagg. Så det blev en tröja till Arvid med som jag visar i morgon.

https://cdn3.cdnme.se/302342/6-3/pic_514b73e1ddf2b33b8f14b5a9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/302342/6-3/pic_514b73e6ddf2b33bae728530.jpg" class="image">

Monster

Har jobbat heeela helgen och klev av idag kl 16. Är äntligen ledig i morgon innan jag går på ons-sön igen.

Hjalmar sover som en kratta, oroligt, gråtandes, skrattandes, snorandes, hostandes osv osv. Idag när jag hämta honom från dagis kändes han lite varm så jag tog en temp bär vi kom hem
som visa 38. Fjuttfeber. Hur som så hoppas jag att det är som bortblåst i morgon.

Och Arvid tar knäcken på mig, nästan. Sen han började "heltid" på dagis igen har han blivit ett monster hemma, ett väldigt sött monster men han kan få en och slita sig i håret 383737ggr på en dag =D haha. Prinskorven då, tänk om han bara kunde LYSSNA och göra som vi säger så skulle allt vara frid och fröjd men icke :P

Nu måste jag blunda, ungarna vet ju inte vad sovmorgon är för något ;D

Natti!

Feber, köp & säl och extraknäck!

Igår passade jag på att åka till Valbo för mig själv, eller jag släpade med mig Sandra & Elton. Skulle ha en ny rullgardin, present och mysbyxor åt Arvid. Fick även med mig två lyktor, mascara och en ny ögonfransböjare. Peter ringde när jag var i Valbo och tala om att Hjalmar vaknade med 39 graders feber efter middagsluren :( har sett att en till "hörntand" är på g, denna gång nere så det är möjligt att det är den som spökar.

Idag har han iaf varit feberfri men vi har ändå hållt oss inne. Peter har fiskat hela dagen och Arvid var hos Elias och lekte en sväng på em.

Har tagit tag i en hel del rensning bland kläder idag. Dock är det väldigt lite för jag gav bort en hel del till Tesas dotter. Men tänkte att det lilla jag har kan jag väl försöka få iväg så slipper det ligga i en låda på kallvinden och skräpa. Fast jag klagat mkt på köp och sälj sidan på fb har jag lagt ut det där :) det är ju mest bebisgrejer och det Hjalmar växer ur nu. Arvids kläder tänker jag spara, rubbet. Om så kläderna är dassiga är dom perfekt för Hjalle att skrota runt i på dagis sen.

I morgon är jag ledig, eller skulle varit. Det är kris på jobbet och snäll som man är rycker man in då. Man tänker att det är människor som behöver ens hjälp + att man vill inte sätta sina arbetskompisar i skiten. Sen att man tjänar bra mycket mer än vanligt gör inte saken sämre ;) så det blir ett empass för mig i morgon.

Nu lär jag sova, Arvid är inne i en värstingperiod nu igen och ska upp mellan 5-6 :( Hjalmar däremot sov till 10.10 idag. De har nog aldrig hänt ;P om han bara kunde lära sin storebror hur skönt det är och sova.

Stödvila.

Har nu jobbat i 3 veckor och det går väl bra. Jobbigt och lämna Hjalmar bara för han blir så ledsen :(

Men idag fick det bli en vab dag. Hjalmar har varit vaken i natt och haft ont i magen så det blev inte mycket sömn för någon av oss två. Och när han väl somnade igen var klockan vid 4 och jag somnade väl efter det och klockan stod på 5.30 :/ och jag visste ju inte om han skulle ha ont igen när han vakna så det blev så här. Är ledig i helgen annars.

Igår hade Arvid varit så go mot Hjalmar på dagis. När fröknarna väcker Hjalmar efter sin tupplur (han får bara sova 1,5 annars somnar han inte till kvällen) så är han ju lite ledsen såklart. Men då kommer storebror som är ute och leker och säger åt fröknarna att vi måste sjunga Hjalmars favortisång, eller ramsa är det mer :) men jag blir alldeles varm i hjärtat när Arvid kommer och ska trösta lillebror med favvoramsan :D

Ikväll ska vi in till Gävle och äta på Church Street med Lizette & Mika. Det ska bli riktigt trevligt och gott. Men det blir lungt då vi har småjuvelerna hemma med Mormor och dom tar ju ingen sovmorgon bara för att vi vill det ;P

I morgon måste jag iväg och inhandla div saker, bla en ny rullgardin till sovrummet då fästet gick sönder när Peter skulle dra upp den igår. Och present åt Wilma.

Nu tar jag en stödvila med Hjallebus för att förhoppningsvis kunna hålla mig vaken till efter 22 ;)

Valfritt innehåll
RSS 2.0