Torsdag 28 Februari

Har väl inte hänt allt för mycket i veckan. Jobbat mest. Jag och Peter var iaf in till Gävle på tisdagen, till K-rauta och kika. Och innan vi åkte hem var vi och hälsa på Niclas och Linda och lilla Emma, hur söt som hellst. Och så jäkla liten. Man är ju van vi dom stora skitungarna nu =) 2 av dom, Elias och Linnéa blir ju 1 år här snart. Jäklar vad tiden går fort alltså. Sen blir det Devin som blir 1 i Augusti och sen kommer det en liten kusin (eller två =P) till Devin i September. Tjoff kommer det säga så är dom 4-5 år =) Men innan dess får man väl hoppas att man får en egen lite knodd =) Kom och tänka på att i höst kommer ju Cicki hem från USA också.

Och jag tänker på det mina vänner babblar om när dom väcker sina karlar på natten och säger att dom inte kan sova. Så säger dom att dom inte heller kan sova men drar timmerstockar som bara tusan =) Men min karl är stendöd han när han sover så jag skulle vara glad om han skulle svara nånting över huvudtaget =)

Var ute och traska en sväng med Elin en sväng efter jobbet. Gick iväg och titta på brorsans lägenhet som han höll på flytta in i.

Näe nu har jag bara skrivit en massa strunt. Snart blir det Criminal Minds i alla fall. Då blire ryggläge.

Hej svejs!!

Lördag 23 Februari

Idag har jag följt med grabbarna ut och anglat. Var riktigt skönt i solen men det blåste ju en hel del. Har till och med blivit lite solbränd i ansiktet. Inte helt fel. Jag fick iaf en aborre, en riktigt fin sa dom som kan =), 3½ hekto.  Sen blev det bara 2 gäddor för min del, men små. Men det är inte mysigt med firrar eller =P

Sen på hemvägen stanna vi tills hos Peter´s Mamma och fick i oss mat, Kassler,Potatis och Svampsås, snuskigt gott.


Har precis duschat nu, ska hämta upp Peter´s mamma,Örjan och Rasmus och sen Fia och åka hem till min moster Anna och Magnus och spela lite poker om en liten stund.  Karlsloken min är ju så tråkig och inte spelar poker han.

Så ikväll missar man ju melodifestivalen men det är väl bara en massa skit som går vidare som alla andra gånger. Jag håller med Johansson ja, tur att Björn Gustavsson står för "paus" underhållningen =D


Tisdag 19 Februari

Har jobbat idag. Och i morgon med sen är jag ledig 6 dagar, hur jäkla skönt som hellst. Fast jag skulle vela jobba extra under dom dagarna så man får in lite mer pengar, för det kan man ju aldrig få för mycket av.

Ska börja rensa här i rummet där vi har datorn nu, sen ska vi pyssla och dona så det knakar så ska vi ringa våran bankman så vi får värdera om nån gång. Sen tror jag faktist vi ska göra sovrummet innan vardagsrummet. För det kommer ju gå mycket fortare. För det ska ju rivas bärande vägg och donigar i vardagsrummet och det är ju lite mer krångligt.

Näe nu har jag inte tid med der här någe mer.

Söndag 17 Februari

Tog åt mig ett extra pass i fredags, då det blev en sjudagars. Så jag blev bara ledig Lördag & Söndag. Men det dög det med.

I Fredags var Peter iväg på firmafest, bowla och greja så då åkte jag hem till Elin och Christopher och Linnéa lekte lite med henne och käka pizza.

Igår var jag iväg och fika med Therese,Devin, Louise och Emelie nu när alla var hemma från Sthlm,Gbg och Southport =) Sen på kvällen blev det tacos för oss. Men sen drog jag iväg in till Johansson och kolla på Melodifestivalen med henne och Therese. Är mkt roligare och kolla med några som är intresserade än och kolla på det med Peppson.

Idag har jag och Mamma varit till Ove Jansson & Hemtex. Fick två krukor av Mamma från Oves. Peter var ut och angla. Sen var vi hem till Mamma och Pappa och åt, Potatisgratäng och Kycklingfilé. Tänk om man kunna få Mammas mat varje dag =)
 

Torsdag 14 Februari

Idag är jag vaken före tuppen. Peter stack iväg till jobbet för en stund sen och se kunna jag inte sova nå mer så då vare bara kliva upp. Och det finns ju inte allt för mycket att fördriva tiden med den här tiden på dygnet innan jobbet. Idag gör jag min sista dag på 6 dagars. Slutar kl 12, hur skönt som hellst. Sen ledig fredag,lördag,söndag.

Idag är det jul alla hjärtans dag också, lite överskattat för min del. Okej lite blommor eller nånting. Men min karl ska i väg och jobba vidare efter jobbet så jag får nog int se han förns sent på kvällen så jag får "fira" själv ja =)

Igår var jag hem till Sandra innan jobbet. Hon fyllde ju hela 23 År. Fick ju riktig festmat där, Exotisk Planka. Gott gott!

Nu börjar jag bli trött nu när jag varit vaken en stund.
Det var väl allt för denna gången...

Måndag 11 Februari

Har jobbat hela helgen. Går av helgen på torsdag så det blir inte så myckte mer än jobb. Är på jobbet nu också. Går bara runt och väntar på att vi ska få svar tillbaka från mäklaren så vi ska värdera om huset. Och den här veckan ska vi väl få tillbaka Audin också, men det har dom ju sagt förut. Men vi har bestämt att vi ska sälja den och köpa en billigare bil under tiden vi rustar som mest.

Ett stort Grattis till Nicklas och Linda som blev föräldrar till en liten flicka för 1½ timme sen ungefär.

Fredag 8 Februari

Som ni ser så har Johansson varit här och fixat min bloggsida.

I veckan har det väl inte blivit allt för mkt. I Onsdags var jag ner och hämta min nya mobil så nu har jag Telia så man kan nå mig överallt =) Men jag har samma nummer. Sen gick jag upp till Thereses Mormor för att träffa Söderhamnarna, mest Devin =P Han är ju så jäkla go. Fick mig en härlig bananspya på hela benet också =)

Sen igår var jag ledig så då åkte jag in och träffade Sandra,Fia, Therese och Devin på Mix. Åkte vidare hem till Mamma sen. Och så gick jag över till Elin och Christopher en sväng, lära ju kolla om Linnéa kunna gå. 3-4 steg tar hon ju och verkar helt överlycklig när hon går också =) Sen var jag och Mamma iväg och handla lite.

Idag är jag också ledig, vet inte vad det blir idag. Men i morgon börjar min helvetesvecka iaf. Har 3 kvällar varvat med 3 dagar på raken. Fy tusan vad tråkigt... Och jag har kväll i morgon dessutom när det är Melodifestivalen Deltävling 1, men jag tror jag är inne i den tiden så då kan jag ha tvn på iaf =)

Söndag 3 Februari

Idag har det inte blivit allt för mycket gjort man är ju halvt handikappad idag. För igår när vi var hos Peter´s Mamma och käka så satt vi nere i gillestugan och åt, och jag gick upp efter mer mat och när jag ska gå ner igen halkar jag och druttar ner på arslet och kanar ner hela trappen. Och jävlar vad ont det gjorde, helt sjukt. Jag förstår inte hur det kunna göra så ont för jag slog inte i svanskotan heller utan ena skinkan typ och benet. Och efter typ 10 min brukar det värsta släppa men det gjorde inte det heller. Så jag går ju som en halt räv. Har en stor bula på skinkan alldeles som en tennisboll. Och jag börjar bli mer och mer blå. Så man sitter och ligger som jag vet inte vad =) haha

Har målat lite lister idag igen iaf. Och Peter har kaklat upp det sista. Och brorsan har varit ut en sväng också.  Ska väl dona lite mer sen när Peter kommer tillbaka från skoterrundan, han är ju övelycklig nu när det kommit snö. Och det är en massa små grejer kvar och göra bara som man knappt märker att man gör. Men snart så får man väl äntligen sätta upp gardiner i köket och ta fram lite prydnadssaker och göra fint.

Ikväll börjar I en annan del av Köping också, det är ju så himla bra =)

Lördag 2 Februari

I Torsdags efter jobbet var jag ner på Telia och beställde en ny mobil. Nån Sony Ericsson. Tror Gruvman har en sådan fast jag tog en svart. Det var ju så svårt och välja vilken jag skulle ha. För jag var lite sugen på den som Peter har med 5 megapixlar. Men vad fan jag har ju inte användt kameran på min mobil som jag har nu på hur länge som helst. Och den mobilen är lite tjock tycker jag. Så jag mena jag behöver ju egntligen bara en som man kan ringa i och messa med, och ställa alarm =) Nästan så jag hade kunnat tagit en sådan där pensionärsmobil, hur ful som hellst ...

Igår jobbade jag också. Sen var vi hemma och dona lite. Sen åkte vi in till viken och fixa lite. Peter skulle ju ha motorborren och mört och greja. Sen var vi förbi Mamma & Pappa för Mamma hade beställt kläder till mig =) Så några av dom hade kommit. Det var nå linnen, en mysmunkjacka och en Trench coat. Sen mot kvällningen bjöd vi Peters morbror och Marie på Tacos. Mkt trevligt och gott. 

Idag är Peter ute och anglar med Nicklas. Sen på eftermiddaggen ska vi hem till Peter´s Mamma och & Örjan och äta.
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0