Valbofynd

Dessa kängor/stövlar hitta jag på Din Sko som var nedsatt till 299:- och så halva priset för medlemmar, så jag betala endast 149,50:-
Vilket fynd!!!





Denna lill söta glasburk med lock slank också med hem, och ett till gäng med Sia´s tulpaner.



Lördagskvällen

Den spenderades här hemma med goa vänner. Therese, Robin & Devin kom ut på lite mat. Det blev potatisgratäng a´la Fia/Helena och helstekt Fläskfilé & Ytterfilé med sallad, bea och chossan =P

Therese hade även med sig efterrätt som bestod av Kladdkaka och grädde. Mums! 
Barnen fick också en varsin Tom & Jerry påse så dom var så nöjd så.
Kl 22 for dom hem och vi gick och la oss hela familjen.

Tack alla för en trevlig kväll.


6.45 vaknade Arvid i morse, och man märker att han är bra seeg nu.
Han ligger i soffan och tittar på Bompa och jag har betalat räkningar.

Peter & Robin är ute och anglar med Kim så jag, Therese & Ungarna passar på att ta en vända till Valbo.

Klipp och färgtid

Min underbara Mamma har bokat tid för klippning och färgning åt mig på Torsdag kl 11. Som Mamma bjuder på. Tack sååååå hemskt mycket för det.

Jag bara älskar denna hårfärg.
Håret skulle jag inte heller tacka nej till.



Kylie Bisutti

Ikea vända

Äntligen helg, fast nu är det bara söndag kvar sen är man på jobbet igen.

Vi drog in till Ikea en snabbvända för att köpa denna stol åt Arvid, han har tröttnat rejält på den andra så det var på tiden.


Även denna söta lampa fick följa med, den kostade bara 30 kr denna helg på Ikea Gävle.


Vi drog en vända förbi ÖoB efter det och inhandla en massa nödvändigheter.
Vi avslutade kvällen med pizza från Mia´s hos Mamma.

Asiatisk tjejmiddag!

Idag efter jobbet var jag bara hem och vände i stort sätt innan jag åkte vidare till Sandviken för att hämta upp Therese & Angelica. Vi for hem till Erica där resten av tjejerna väntade.

Det var Ericas tur att ordna tjejmiddag. Asiatiskt fick hon på sin lapp och vi fick en jättegod Kycklingwok med paprika, vattenkastanjer osv med kokosmjölk, sambal, och ostron sås. Till det serverades det ris och cashewnötter. Efterrätten bestod av Äppelpaj med vanlijsås.
Tack och bock Erica för grymt god mat.


Vi lottade som vanligt vem som skulle få äran nästa gång och lotten föll på mig. Och temat blev Italienskt.
Så vi får se vad jag hittar på =)

Nu se dom sista minutrarna av Big Brother innan sängen väntar.

Dagens Fynd

Fynda dess fina sängkläder i satin på ICA Maxi som först kostat 299:- och var nedsänkta till 199:- Men i slutändan kostade dom bara 79:- så det fanns ingen tvekan =)





Passade även på att köpa fejk tulpaner från Sia på Smaksak
10 för 99:-

Kotträdd

Arvid har blivit rädd för kottar helt plötsligt?!
När han var mindre lekte han ju med dom men nu kan han knappt hålla i en =)

Dom har sagt det på dagis också, och jag har kottar som dekoration och dom pekar han på och säger "ej farlig" men så fort jag tar fram dom backar han, fast han säger att dom är fin =) Han tog i en till slut nyss men sen skulle jag ta bort dom =) haha, hur knäpp får man bli =D

-27 & sol

Arvid är pigg igen. Han har inte kräkts nånting mer och natten har gått kanon. 7.15 tyckte Arvid att det var färdig sovit så vi pallrade oss ner till soffan. Nu har vi ätit frukost och nu är det Thomas Tåget som gäller.

Det blir väl inte mkt mer än inneaktiviteter idag och det känns helt okej när termometern visar -27 grader.

Allt jag hade tänkte gjort idag när jag skulle varit barnfri får jag helt enkelt hoppa idag.

Så idag blir det lördagsmys heeeela dagen.

Magsjuka på g?

Eller nått snabbt tok bara, jag hoppas på det sist nämnda iaf. Vi tog och luncha med Therese på Jensas idag. Men det var inte mkt Arvid fick i sig.
Men så kan det ju vara ibland.
Vi åkte vidare mot Gävle och leklandet. Arvid härjade runt som vanligt. Drack dock dåligt och sa att han vela ha banan men åt inget av den. Vid 17 tiden packade vi in oss i bilen igen och åkte hemmåt.

När vi precis åkt på riks 80 så kommer det jordens spya på hela sig och bilstolen. Och så kommer det några tills vänder och Arvid gråter och ropar på mig som sitter alldels brevid och vet inte riktigt vart jag ska börja.
Men det ger sig och Arvid lugnar sig tills vi kommer hem så han fick bada och mysa ner sig i soffan.
Det har inte blivit nån mer spya och bara lite åt andra hållet så vi hoppas det stannar så.

Men han är så go Arvid. Jag vela att han skulle somna med mig i våran säng så vi kryper ner och myser. Och precis när han är på väg att somna säger han "min säng" =) Han vill aldrig sova med oss, inte ens när han är sjuk. Vilket jag tycker är bra men ibland vill man ju gossa =)

Nu mat.

Äntligen Fredag

Det gick rätt bra igår hos Mamma med prästen. Tårarna kommer ju självklart och man blir så glad när man kommer och tänka på hur Pappa var och allt han gjorde osv. Det fanns inget ont i denna människa. Han ställde alltid upp på alla, och allra helst mig och Micke. Var klockan 3 på natten och man är flera mil hemmifrån så kom han och hämta en om man vela hem. Han fixade och donade i den mån han kunde efter hans stroke -03. Men innan dess lagade han bilar åt folk hit och dit, han renoverade huset. Han ÄLSKADE att dansa och lyssna på musik. Dansband var ju självklart favoriten. Osv osv jag kan hålla på hur länge som hellst. Och jag blir arg när jag vet att jag inte kommer få uppleva allt det här med Pappa igen......


Efter allt det så åkte jag och Mamma och hämta ut paketet från Ellos. 4 plagg blir det retur på, Bikinibh var för stor och ett par byxor för stora, en kjol för liten och en klänning inte som jag tänkt. Men annars har jag en del nya basplagg så man slipper gå i gamla trasor hela tiden. Vi var även över till grannara på kalas också.

Idag så har jag klivit upp med gangstern, 5.45...har haft soffhäng med Rorri & Lotta på Bråkmakargatan.
Idag vid 14 tiden tänkt vi åka till Leklandet med grannarna. Så Arvid får busa och leka av sig riktigt rejält.

I morgon är jag som sagt karl och barnlfri så det blir en vända med Mamma till Gävle.
Och på kvällen blir det kanske något uppstyrtbart hos Erica?!

Tvätt & smörgåsar

Har nyss kollat på senaste OTH avsnittet och det är såååå bra. Det händer dock inte så mycket men dom är så kära allihopa så man blir så glad när man tittar på det =)

Jag ska nu bre några smörgåsar, Lundgrens Tekakor med leverpastej och smörgåsgurka ;P
 och hänga tvätten innan jag måste pallra mig iväg till jobbet.

I morgon sover jag inte så länge och kl 15 kommer prästen hem till Mamma så jag ska åka dit till dess. Lär även inhandla presnter åt Elsa som fyllt 6 och Elina som fyller 9 på fredag. Så då blir det kalas mot kvällen. Vi hade även tänkt besöka leklandet på fredag.

Sen i helgen jobbar Peter 12-timmars och Lena vela att Arvid skulle sova där lör-sön. Så på Lördagen blir det egen tid i någon form =)

Tisdag och -21

Har blivit dålig update när jag jobbat natt.
Har inte gjort så mkt mer än att jobba och sova heller så =)

I går var iaf Therese & Devin ut och lekte och fika. Jag fick superfina vita tulpaner och en chokladkaka av dom, tack så mkt =) Jag fick även 5 röda stora rosor av mina karlslok. Och så fick han ångest för att han fick en klocka av mig. Fast det var inte en alla hjärtansdagpresent utan för att han är den han är.
Älskar dig!

Vi hann även med en snabbvända till Ikea för att köpa fotoramar för förstoringarna på Pappa hade kommit.
Och så passa vi på att hämta ut en ny lucka till diskamskinen som vi skulle gjort för vääääldigt länge sen, men bättre sent än aldrig ;)
Så vi stannade förbi hos Mamma på vägen hem och gav henne en av ramarna med en avförstoringarna på Pappa och hon blev jätteglad. Arvid fick i sig lite krubb och vid 19 tiden for vi hem och natta monstret och slängde ihop lite mat åt oss själva och mös ner i soffan med Hemmakvällgodis och filmen Unthikable, som var bra faktist.



Nu är gangsterkurt på dagis och leker av sig nån timme.
Peter är på möte och jag hade tänkt åka till Sandra men har ej fått nå svar.
Så då ska jag försöka sova lite så slipper jag lägga mig ikväll innan jag ska iväg och jobba.

Natthelg

Ja jag har 3 nätter framför mig nu, sen ledig en dag sen 2 nätter igen. Det jobbiga är att jag känner att jag inte är helt hundra, nånting är på gång i kroppen, det småhostas, lite snorigt ibland och det känns som om hvudet ska sprängas när som hellst. Jag har knaprat alvedon i flera dar men det släpper inte riktigt i huvudet. Och varje gång jag hostar bultar det ännu mera uppe i skallen...aja det är bara att bita ihop och hoppas att går över.



Annars igår kväll hade vi det jättetrevligt här hemma. Vi åt och surra, åt och surra. Efter 23 nångång pallra sig tjejerna hemmåt och jag begav mig upp till sängen. Jag sov, sov och sov lite till. Sen låg jag och drog mig i 1½ timme extra, så 11.30 klev jag upp =P ´

Hoppade då in i duschen vilket som jag märkte att var nästa helt i onödan när jag lära skotta ut bilen för att kunna hämta Arvid. Som tur var så kom Thomas men sin fyrhjuling och hjälpte mig, tack och bock för det.

Dagen har vi spenderat hemma annars. Pizza fick det bli ikväll och nu sover lillprinsen och jag laddar för att bege mig till jobbet om en stund.


Ett stort grattis till min käre bror som fått fast tjänst på Sandvik idag. 

Gälve

Igår em/kväll var Fia & Junia ut och hälsade på. Och så fick dom lite mat i magen också, Ugnsstekt Falukorv och potatismos. =P Av dom fick jag även den fina.








Idag har jag lämnat Arvid hos Farmor & Örjan och sedan spenderat ett par timmar med Therese i Gävle. Det blev lite shopping. Bla en Alla hjärtans dag present åt Peter. Vi brukar inte "fira" varandra men jag tycker han är värd en present nu.


Nu har jag städat och golven är nu torra så nu lär jag sätta fart för snart kommer mina jobbartjejer Nina, Evelina och Carina hit på lite mat. Trevligt trevligt!

Soffan

Jag bjuder på en dålig bild på soffan.

Och ja, jag vet att tapeterna och persiennerna är hemska. Men det ska väl bli ändrig på det nån gång...=D


Tuff dag...

Det kommer bli en hel del inlägg om Pappa´s bortgång och begravning osv vissa dagar framöver när jag känner för att skriva om det, och det är för min skull jag skriver.
Så ni vet. Så ni behöver inte läsa om ni tycker jag är tjatig.



Igår gick det rätt bra hos Mamma ändå med planeringen av Pappas begravning. Tårarna kom ju självklart men det hör ju till. Efter det så träffade jag Fia & Junia för en lunch  och så var jag och beställde blommor på Blomsterrum till begravningen innan jag åkte och handla och for sedan mot Årsunda....

....Och då brast det, tårarna rann och rann. Jag fick försöka torka så mycket som möjligt när jag skulle hämta Arvid på dagis. För Arvid blir helt ställd när jag gråter. "Mamma ässen", säger han och torkar tårarna och kramar mig. Och då försöker jag tänka att jag måste vara stark för han skull. Men hela kvällen sen så var jag väldigt nere, kanske att chocken släppte lite igår. Som tur är har jag ju min älskade Peter som stöttar mig och bara håller om mig och kramar mig, och det är så otroligt skönt. Så när han åkte till jobbet la jag mig med ett par Lantliv tidningar för att komma på andra tankar.

Idag har det varit en bättre dag.
Jag tror det kommer vara så här ett bra tag framöver, att det kommer gå upp och ner.


Den 4 Mars blir begravningen.
Och i morgon kommer dödsannonsen i tidningarna.




Bla dett underbara fina hjärta med band har jag beställt.

" Sov gott älskade Morfar"
- Arvid

Jobba igen

Ja i morgon börjar jag jobba igen. Och det känns både okej och inte okej. Men jag tror det kommer gå bra. Jag jobbar med så många goa vänner som kommer att stötta mig om det blir tufft.

jag jobbar fm tis & ons sen ledig torsdag och sen har jag 3 nätter. Så jag tror det kommer gå bra ändå.


Nu ska jag lämna Arvid på dagis. Nu har han inte varit där på en hel vecka och jag tror han längtar att få leka med alla barnen. Peter har ju jobbat natt och jag tror inte Arvid skulle tycka det var så roligt om han skulle stanna med mig Mamma och Micke när Sara kommer hem och vi ska planera Pappas begravning. Då har han det bättre på dagis under den tiden.

Nu ska det kläs på och ut i isbilen.

Bukett

Igår tog jag och familjen och åkte till Badhuset för att få tankarna på annat och göra något roligt för Arvid. Han triveds som fisken i vattnet och åkte rutchkanan 1 miljongånger, även den stora gula åkte han med Peter. Så det var Pappa som regera mest hela tiden =) Efter badhus besöket åkte vi till Mamma med pizza för att mumsa i oss.

På kvällen skulle Mammas bästa vänner komma och kolla på Melodifestivalen, äta god mat och dricka vin. Jag blir så glad att Mamma mår bra och kan koppla av och tänka på sig själv också. Och jag vet att hon sörjer Pappa också där i mellan.

Idag har vi bara varit hemma. Carolin, Thelma och Lizette har varit här bra många timmar och vi har paratat en massa, fikat, ätit Gulachsoppa, gråtit, skrattat och gråtit igen. Och jag fick en otroligt fin blommbukett av Lizette med familj. Fick även ett jättegulligt kort och en nallebjörn av Carro på posten tidigare i veckan.





Om ett tag kommer Sandra ut och umgås. Trevligt trevligt!

I morgon kommer begravninsbyrån hem till Mamma =/ Det kommer att bli tufft.

Bästa Mamma

Igår klickade jag hem en hel del i från Ellos.
I en kort ögonblick nämnde jag för Mamma här om dagen att jag lära införskaffa mig lite nya vardagskläder. Och hon sa att jag skulle titta ut om det var något jag vela ha i från Ellos då hon har konto där och haft det i över 30 år =) Sagt och gjort skrev jag ner en hel del på ett papper för att sedan plocka ut det jag vela ha mest.
Men Mamma tyckte jag skulle beställa alltihopa, så 15 plagg blev det.
Så nu väntar jag med spänning på leveransen.
Tack älskade Mamma för det.


Jag har även beställt en svart/vit förstoring av bilden på Pappa som jag la ut här om dagen.
Så den fina bilden ska få sin plats i en fin ram och får nog sitta på en vägg i vardagsrummet.
Beställde även en kopia åt Mamma som jag tänkte överraska henne med.
Om hon inte hinner läsa det här först ;)


Ikväll blir det en massa mys i soffan med min älskade Peter som ställer upp till 110% för både mig, Mamma och Micke.
God mat och massa ljus ska det bli.

Å så ska ni veta att det är bara att ringa om ni vill det, jag tycker bara om när folk hör av sig. Och kom gärna ut och hälsa på, jag älskar att ha en massa goa människor runt omkring mig.
<3<3<3

Tiden

Tiden går så sakta men samtidigt så himla fort.
Allt är fortfarande ofattbart.
Jag har sovit hos Mamma 3 nätter men igår åkte vi hem då jag har lite hemlängtan och Mamma vill vara lite själv. Sen så tror jag det var bra för Arvid och komma hem igen för nu har han varit borta hit och dit den här veckan.
Idag har min älskling tagit ledigt också bara för att vara hemma med oss.

Men jag blir så orolig över Mamma i mellanåt fast hos är jättestark, hon är nästan starkare än mig. Och på dom här dagarna jag varit hos henne har vi haft vänner och släkt hos oss nästan hela kvällarna, och vi älskar att ha folk omkring oss. Och telefonerna har gått varma. Och vilka otroligt fina blommor vi har fått. Och hjälpen vi fick med att plocka ur det sista och städa ur gamla lägenheten är guld värd.

Jag har varit rätt så rastlös dom här dagarna, jag har plockat, plockat och åter plockat hos Mamma bara för att jag inte vill sitta still för då kommer tankarna. Och vi har varit till affären osv. Igår var vi till Ikea en sväng för att Mamma skulle ha lite saker till nya stället. Och jag får nästan dåligt samvete för att jag inte sitter hemma och gråter. Men jag gråter bra mycket mellan varven. Och jag vet att Pappa inte hade velat att jag bara skulle sitta hemma och gråta.
Så allt går upp och ner.
Ibland går det så bra att jag får dåligt smavete för det också.



På måndag kommer det nog bli bra tungt. För då kommer Begravningsbyrån hem till Mamma. Och det är Carolins Mamma Sara som kommer och det känns jätteskönt. Och från och med söndag går Peter ut och jobbar natt 5 nätter, det gruvar jag mig lite för men jag har ju lillprinsen. Jag kanske går tillbaka och jobbar själv från och med tisdag.


Valfritt innehåll
RSS 2.0