Onsdag 30 September

Var länge sen jag skrev nu. Kommer knappt ihåg vad jag gjort den senaste tiden. Men har jobbat en del, haft besök, varit på shoppingtur i Valbo med tjejerna. Varit på Öppna, tagit hand om sjuk Arvid osv osv. Idag har jag iaf varit ledig. Har storstädat i sovrummet och bäddat rent, ätit hemmagjorda hamburgare, badat Arvid, lagt Arvid och nu sitter jag här och inväntar Idol och Greys. Tänkte ladda upp lite bilder men kameran ligger i bilen.
I morgon är jag också ledig. Blir nog bara hemma. Peter har tagit ledigt också, han ska få häljp och snickra lite i morgon. Altanen börjar bli mer och mer klar. Jag vill bara att trappen kommer på plats så fort som möjligt så är jag nöjd. Så nästa sommar mina vänner, behöver ni ju inte boka in nå annat på Midsommar eller, för då blir det riktigt midsommarfirande på Prärien. Man ska ha lite framförhållning =P

I helgen jobbar jag fm, men har tagit semester på Söndag. För på Lördag är det fest hos Sofie & Simon. Det ska bli riktigt skoj.

Nu blir det tv.

Måndag 21 September

I helgen har vi varit i Valbo, varit på Junias 1års kalas, träffat Vänner, Mormor & Morfar, Farmor osv. Annars så har helgen varit rätt lugn.

Här är lite bilder på senaste tidens shopping åt Arvid

     

    

  

Lär ta och köpa en overall också. Har hittat flera snygga på Didriksons hemsida men vet inte hur jag får tag i dom. Men jag har hittat en annan.

Ska iväg och jobba till kl 15 idag. Sen förmiddag i morgon.

Här kommer lite bilder från Junias kalas också.



     

     



     
       

Nu ska jag laga lite mat.

Onsdag 16 September

Igår var Sandra ut och hälsa på. Trevligt med besök. Och på kvällen var Peter's Mamma och Morbror ut, det fikades och kollades på Idol. Arvid fick ett "bollhav" av Farmor, så nu kommer vi ha bollar precis överallt. Men Arvid blev överlycklig, så som han älskar bollar.

Idag ska jag iväg och jobba till kl 15, lika i morgon. Sen förmiddag på Fredag, och ledig i helgen. Det enda som är inplanerat i helgen är 1års kalas för Junia.






Torsdag 10 September

Igår var vi till Falun och köpte en bil, det blev en Ford Mondeo -04, ingen kvalitetsbil precis men den är billig,drar lite och är billig i skatt och försäkring och så går det ypperligt bra att skjutsa arslet i den.

Idag har vi bara varit hemma, Peter tog ledigt idag och i morgon. Så idag har Ove varit här och hjälpt Peter med altanbygget, entligen är det på gång. Som jag har längtat efter en trapp in till huset. Så vi kan fortsätta inne, och så jag åka på loppisar och leta kökssoffa, bord, stol och en skänk. Än är det ju inte klart men men, det kommer väl bli förhoppningsvis. Sen ska jag njuuuuta som bara sjutton på den nästa sommar, härligt härligt. Men dit är det ju en evighet.

I morgon ska vi åka in till Öppna, har inte varit där sen i våras. Arvid målade ju sin första teckning sist, hoppas den ligger kvar där på tork. =)

Sen så ska jag jobba på eftermiddagen. Så Arvid får nog vara hos Farmor ett tag så Peter får fortsätta snickra i morgon.

Nu ska jag bada mitt lilla gomonster. Ikväll är det soffläge för hela slanten
20.00 Idol
21.00 Criminal Minds
22.00 Nöjespokalen
=)

Tjo!

Tisdag 8 September

Det har inte blivit någon bil ännu, så man sitter ju där man sitter nu när Peter jobbar.

I Lördags var vi till Älgparken, Peter har tjatat x antal gånger om att vi ska åka dit så jag offrade mig och följde med till slut =P Sen var vi förbi Mia på kalas. På söndagen var vi hemma och sen till Mamma & Pappa en sväng för att lämna Arvid som skulle sova där. Hann även med en snabbvisit hos Sandra.

Igår jobbade jag fm och ska iväg idag till 15.00 igen. Sen är jag ledig Ons & Tors. Så ikväll missar jag Idol premiären =(

Lördag 5 September

Har börjat jobba och det flyter på bra. Men jag längtar redan tills jag får gå hem igen =)

Annars så har det väl jag inte gjort så mycket. Vi har sålt våran Audi nu iaf, det känns riktigt skönt. Så nu lär vi ha en ny. Får se om vi ¨ker på jakt efter en sådan idag. En så har ju Mia 20års kalas/fest idag så det blir väl en vända dit också nån gång under dagen.

Igår var Fia & Junia ut och hälsa på. Arvid blir helt lyrisk när han får leka med sina kompisar. Och Junia var så duktig och gick nu, med armarna rätt upp i luften =) Goskruttan. Bjöd på lite Kycklingtortillas och så fikade vi lite.





I torsdags somnade mina kära arbetskamrat och vän in efter att ha varit sjuk i cancer i flera omgångar. Hon blev bara 36år och har en son på 6år. Det är så jävla orättvist. Men det var nog skönast för henne, man lär försöka se det så. Kommer alltid att sakna henne. Vila i frid Jessica!



Ingela & Jessica


Sen får det vara nog.....

Onsdag 2 September

I Fredags stack jag iväg till Stockholm med 6 jobbartjejer. Vi bodde i en lägenhet i Solna, 100 m från Råsunda. På fredagen partade vi och gick ut på Grand Garbos i Sundbyberg, riktigt bra ställe tyckte jag. Sen på Lördagen var man lite sliten, strosade på stan och handla lite, sen på kvällen åkte vi in till stan och gick ut på Blue Moon Bar, men det var sådär. På söndagen strosade vi Solna centrum. Hade en helskön helg iaf, och det ska göras om.

Idag börjar jag jobba också, har en hel del ångest kan jag säga. Men det blir nog bra, 2 dar så känns det som om man varit där i evigheter.




Och min älskade moster har kommit till himlen nu.
Hon somnade in lungt och fint på sjukhuset natten till igår. Och det känns fruktansvärt men ändå var det skönt för henne. Men jag blir så arg och förbannad, för det är så jävla orättvist. Det finns så många 94 åringar som är mer borta än den andra, och är full i cancer, dom lever dom. Och andra äldre människor som säger att dom är nöjd med sitt liv att det räcker, dom får också leva. Men unga människor som har mycket kvar att ge dom dör, Varför?

Och jag tänker på Jocke, 16 år och har hela livet framför sig, men utan sin Mamma. Och att man aldrig kan åka hem till Madde nå mer och få goda råd av henne. Se henne ute i trädgården med alla hennes miljoner blommor och världens godaste jordgubbar. Och allt hon gör för hundarna. Hon älskade hundar, djur över huvudtaget. Och hon hade flinat till i Lördags när hon fick veta att allt var klart med tjejen som skulle ta över hennes dröm Hunddagis.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, vila i frid älskade vän.




 

 

Valfritt innehåll
RSS 2.0