Måndag 29 Juni

I lördags var det stranden som gällde, och jag lär mig aldrig fast det sker år efter år, jag har bränt mig nå så fruktansvärt på ryggen att jag knappt kan röra mig, varför i hela fridens dar anväder jag inte solskyddsfaktor?!?!?!! Annars så var det helt underbart att ligga där och gassa,bada och leka med prinsen. Men nu kan jag ju inte åka till stranden på ett par dar....klantarsel man är!

Peter kom hem på Lördagkväll också, Arvid blev så glad så när han kom.

Igår så tog vi och åkte till Ockelbo för att gå på marknad, men jag har nog aldrig gått där så fort nån gång, helt sjukt vad varmt det var, luften stog ju still. Inhandlade hundbajspåsar,chips och brända mandlar =) Efter det så åkte vi till Jysk för att handla persienner till vardagsrummet, och luftmadrasser så vi skulle kunna sova nere om det skulle behövas, men dom storlekarna vi skulle ha var ju slut såklart. Sen åkte vi hem till Peter´s Mamma och fika lite och hälsa på Fredrik, han var mkt piggare än jag trodde. Så det var skönt!

Sen på kvällen var vi bara hemma. Satt upp en persienn och sen satt vi den nya bilbarnstolen också, för den andra börjar bli lite liten, han får ju sitta med fötterna böjd i den stackarn.

Så dagen får vi väl spendera uppe i sovrummet där vi har Ac så vi inte flyter bort =P



      
Arvid tycker tydligen inte att han får tillräckligt med mat här hemma så han går till attack mot babygymmet och hugger in =D

Fredag 26 Juni

Igår var jag och Arvid in till Sandviken och träffa Madde & Nova och Madde & Isak. Mumsade lunch på lasses, och sen blev det även glass i solen. Efter det så var jag och Arvid till BVC, 1 millimeter längre hade han blivit bara, men vägde nu 8 kilo, och det märks att han har lagt på sig. Han älskar allt som har med mat och göra, helt galen är han lillfisen =)

Sen så åkte vi upp till Järbo och hälsa på Maria, Patrik & Meija som var i stugan. Fy tusan vad skönt och ha en stuga sådär som man kan tillbringa sommaren vid. Stannade på Maxi och handla lite innan vi begav oss hem.

Fixade och trixade lite här hemma igår kväll när Arvid lagt sig.

Idag så är jag ju grymt sugen på att åka och bada, men vill inte åka själv. Måste nog åka in senare och köpa ett parasoll och lite andra grejer så blir det nog stranden i morgon.

Sen så kommer Peter hem i morgon också, efterlängtad är han kan jag säga. Är rätt skönt och vara ifrån varandra ett tag, så man får sakna varandra lite nån gång.

Nu ska jag leka med min busunge.

Torsdag 25 Juni

Var lite yr med datumet föra inlägget, men det gick nog att läsa ändå.

I Tisdags var jag på möte, har nu blivit uppsagd. Mindre roligt men men, finns inte så mycket och göra åt det. När uppsägningstiden är fortfarande lite oklar, men förmodligen blir det från 1 sep. Käkade lunch med Mamma först. Och efter mötet fick jag tid hos tandläkaren för att fixa tråden bakom framtänderna. Men jag tycker det känns som om det inte blev så bra. Så jag lär väl dit igen.

Igår var jag och fisen bara hemma. Vi var över till Tesa och co en sväng och solade och åt jordgubbar med glass.

Idag så ska vi iväg och träffa lite kompisar till Arvid och deras Mammor. Och sen så ska vi till BVC på eftermiddagen. Kolla om mitt hjärta har blivit nå större =)

Nu ska jag och Arre äte lite frukost.

Söndag 22 Juni

I fredags var det midsommarfirande här hemma, dock i lugna tag. Mika & Lizette, Fia, Henrik och Junia var här och åt gott och sen så spelade vi lite spel. Det blev en väldigt lugn kväll eftersom vi hade kidsen och för att Peter och Mika skulle åka till Norge tidigt på lördag morgon.

Så igår åkte jag in till Sandviken för jag och Arvid tänkte sova hos Mormor & Morfar. Så jag lämnade Arvid där så åkte jag på bilbingo med Lizette, men ingen vinst denna gång heller. Sen på kvällen var jag hos Elin och babbla.

Och idag så har vi varit in till IKEA, handlat lite nya pryttlar, skulle lätt kunna handla halva affärn om jag hade pengar =)

Sen så har vi varit på sjukhuset, och det var mindre roligt. Först var vi och hälsa på min moster, hon blev så glad när hon fick träffa Arvid.

Och sen var jag ner själv på IVA där Peter's bror ligger. Han var med om en bilolycka inatt. Läget är stabilt iaf och det känns skönt. Och Peter som är i Norge stackarn, skulle ju vilja vara med honom nu. Men han stannar kvar så länge det är stabilt, han kan ju ändå inte göra nånting. Och sen så är vi så många ändå runt om kring han.


. Min jobbarkompis som är 36år har också svår cancer , och hon finns också i mina tankar hela tiden. Så det är lite mkt just nu. Det är tur att man har sin lilla gobit som lättar upp stämningen och gör så att det inte känns så tomt här hemma. Sen har jag mina älskade föräldrar och mina underbara kompisar som alltid finns för mig och det är dom guld värda för.

Nu ska jag snart göra mig klar för att krypa ner under täcket så jag orkar upp i morgon när mitt gullhjärta vaknar.



Mammas charmtroll och bästa pappa!

Torsdag 18 Juni

Blev bilbilgo i tisdags, dock ingen vinst denna gång heller. Och dom kom och började gränva grunden då också, och gjorde nästan klart igår, det är lite mer med avloppet som ska göras.

I går åkte vi till Furuvik som sagt och det blev en kanondag. Hur jäklans trevligt som hellst. Så snälla Mammor med underbara barn. Vi kollade på djuren och picknicka en massa gott. Spelade lite på chokladhjulen och så. Ingen vinst där heller =/ Men vi måste absolut göra om det fler gånger.
När vi skulle hem så skedde det en liten olyckshändelse när vi skulle sätta in kidsen i bilarna, Arvid ska ju pilla på allting och pillade säkert på bildörren och så smällde Fia igen och kvar var 3 fingar. Sofie var snabb med att kyla ner Arvids hand i Noahs vatten så han grina inte länge och verkar inte ha ett dugg ont, så det såg nog värre ut en var det var.

Idag ska det städas inför morgondagen. Sen ikväll lär man väl in och handla maten osv. Lär väl åka förbi förfriskningsbutiken också. Det blir väldigt lungt i morgon, på dagen blir det väl att kolla på Midsommarfirande här i Årsunda om vädret tillåter. Sen mot kvällen kommer Lizette och Mika ut och äter en massa god mat.

Sen på Lördagen så sticker Peter till Norge med Mika & Kim för att fiska en vecka, som han har längtat =) Så vi blir solo jag och Arre barre. Skulle så gärna vilja göra klart hallen och överraska Peter när han kommer hem men det står still där för vi måste ha hjälp med elen. Så om det är nån som är elektiker och har lust och komma och hjälpa mig så är det bara att höra av sig =)






Min älskade moster finns i mina tankar 24 timmar om dygnet nu. Kan det inte bara ske ett mirakel som gör att du blir bra igen?!?!








Måndag 15 Juni

Jag har hållt på och fixa och trixa med bloggen, men antingen så funkar det inte som det ska eller så är det jag som är för trög =D

I helgen som var regnade det mer än mest. Vi var väl till mesta dels hemma men hann även med lite besök. På Lördagen var vi till Grycksbo och hälsa på familjen Boman/Ljungberg. Angelica fyllde ju år på fredagen så hon skulle firas. Var förbi Lager en sväng också men hitta just ingeting till nån av oss.

Igår var vi hem till Mamma & Pappa en sväng. Skulle dricka lite kaffé men deras perkulator gick precis sönder =) Pallrade oss sedan iväg till Peter´s Mamma för att äta grymt god tacopaj och då fick vi oss en kopp kaffe där istället. Innan vi begav oss hem sen så åkte vi till Matte och Linda, Peter's moster. Dom fick ju en liten Alva i slutet av April och vi har ju varit på väg flera gånger. Men nu åkte vi dit iaf. Hade köpt en jättefin klänning med passande solhatt. Sen så blev det ju ett lite paket till Ammie också såklart =)

Idag har jag och kusen bara varit hemma.

I morgon blir det banken en sväng på fm. Och på Onsdag ska vi åka till Furuvik ett helt gäng. Tror vi blir 12 -13 st + barn =) Det ska bli riktigt roligt. Hoppas bara att vädret är med oss.

Nu ska jag hänga lite tvätt.

Tisdag 9 Juni

Idag är det ett år sedan vi vara på UL, kom och tänka på det när jag skrev rubriken =) Vad tiden går fort.

Igår var vi in till viken och käkade lunch med Fia & Junia. Sen på em var vi till banken. Får veta på fredag hur det blir. Håller alla tummar och tår på att det går vägen iaf.

Idag har vi bara varit hemma, har varit så seg så det har blivit mest slöa på soffan och leka med kusen. Skulle behöva göra 1 miljon grejer men jag är så jäkla dålig på att ta mig för saker när jag bara går hemma om dagarna. Det är skillnad när man jobbar tycker jag för då är man liksom redan igång, när man kommer hem så tar man tag i saker och ting. Men nu slappar jag bara. Och när jag väl känner för att göra nåntign då är klockan 22.30 eller nått och det är dags att gå och lägga sig.

Skattepengarna har ramlat in på våra konton också, känns väldans bra. Tänk om bara kunna ta alla dom och köpa en massa ny möbler, inredning och kläder osv osv. Men så roligt ska vi inte ha det. Det finns en massa andra hål att fylla som är lite viktigare. Jag är så sugen på en ny säng, och det roligaste av allt är att Peter håller med mig till en viss del, så jag ska nog försöka flirta till mig en sån.

Peter håller på fixar ena bilen på jobbet sitt så han kommer väl hem sent antar jag. Så min kära Mamma är på väg ut hit och har tagit med sig symaskinen. Och har jag riktigt tur så syr hon nog upp gardinerna åt mig så slipper jag =P Har tagit fram kyckling så jag tänkte bjuda henne på baconlindad kycklingfilé.

Nu är baddax för Arre barre!!

Söndag 7 Juni

I Fredags som sagt var vi bara hemma. Fick besök av Mika och sen Sandra, Danne och Diesel.

I går var vi också bara hemma. Mamma och Pappa kom ut och hälsade på, dom hade med sig namnsdagspresenter åt mina pojkar och en tårta. Peter fick nån Fiskebok och Arvid blöjor. Mot kvällningen grillade vi och kikade på fotbollen. Men det gick ju inge vidare.


Och Arvid har fått nå nippran på tvättrådslappar. Han suger och pillar på dom jämt, på snuttisen, haklappen, gosedjuren, till och med när han sitter i gåstolen attackerar han babysitterns tvättlapp =) Och kläderna våra "tuggar" och suger han på =)

Nu blir det lite frukost sen en tripp till Valbo.

Fredag 5 Juni

Har bara varit hemma idag.  Har grejat lite med ditten och datten. Har beställt lite kort på Arvid.

Mika har varit här ett tag nu, han och Peter håller på trissar upp varandra om Norgeresan. Sandra och Danne är på väg ut hit också.

Ikväll blir det hemmgjord Pizza också, hur gott som hellst ska det bli.


Torsdag 4 Juni

Idag var vi vaken innan tuppen, eller jag var halvt vaken den första halvtimmen men Arvid piggare än piggast =)

Har mest varit hemma i veckan. Var till Biltema och Maxi i tisdags och handla lite. Och igår var jag, Arvid och Carro till Lizette på kalas. Fick smörgåstårta och massa gott fikabröd och jordgubbstårta =) Gott Gott!!

Idag ska vi in till Valbo en sväng.

På Måndag ska vi till banken också, sen ska dom gräva så fort dom kan. Bygglovsansökan är inskickad också så nu får vi bara hoppas att allt går vägen.

Måndag 1 Juni

Det är alldeles för varmt för att blogga.

Lördagen var hur trevlig som helst. Drack bara en massa goda drinkar. Sen cyklade vi ner på staden och gick till öltält, sen donken innan vi var hemma i Stensätra igen.

Har handlat en massa fina grejer och kläder i veckan. Kommer väl nån bild på det sen nångång.

Om man kunde ha sin altan nu då när det är så fint väder?!! Men vi lär ju fixa grävningen först.

Och det är 344863 grader varmt i sovrummet på nätterna också så det går inte och sova. Känner mig ju mer bakfull idag än igår =P
Valfritt innehåll
RSS 2.0