Söndagkväll

Jag och Hjalmar tog med oss Mamma/Mormor till Ockelbo igår då Peter och Arvid hellre ville fiska :)

Köpte endast en fyrliknande lykta och två grytlappar.

Vi stannade till på maxi innan vi åkte hem för att grilla. Och när vi kom hem möttes vi av en stolt och överlycklig Arvid som cyklat helt själv på sin nya stora cykel - som han säger :) Lite problem med start och stopp bara men lite mer övning och några skrubbsår till så sitter det nog :)

Idag fick jag sovmorgon och sov till 10.15 Barnen tog också sovmorgon då dom vaknade 7.30 som annars är uppe vid 6 tiden. Efter lunch och Hjalles tupplur drog vi iväg på kalas till familjen Gröndahl/Brand. Den yngste i familjen, Nova fyller 1 år idag. Gofika och en massa lek och bus ute innan vi rulla hem igen. Pastasallad fick bli dagens middag.

Nu springer klockan iväg igen så dags att knyta sig.

Fredagsstäd

Det blev inte så mycket röj i onsdags ändå. Man tycker att man ska hinna så mkt men tiden springer iväg. Hann iaf åka iväg med lite skit till tippen, plocka med tvätt, rensa ena skafferiskåpet, byta gardiner i vardagsrummet osv osv.

Drog iväg till Valbo en vända igår för mig själv. Blev en nya väska och en hel hög med olika armband och ett halsband från Glitter. Några plagg åt kidsen, present till Nova. Var även in på Klockmaster för att sätta i en till länk i nya klockan. Jag hann inte gå i alla affärer som jag ville då jag kom in efter 18.
Och när jag väl är hemma igen märker jag att det saknas en påse :( Men ringde runt där jag hade varit och på Crispin hade jag tydligen glömt den så Peter svängde förbi och hämta den idag.

Vi käkade även hos Peters Mamma igår efter jobbet och sen ville Arvid så gärna sova kvar så båda grabbarna blev kvar. Hur tomt blev det inte hemma då?! Jag och Peter slängde oss i sängen och kollade på senaste Wallander. Den var riktigt bra tyckte jag.

Idag har jag och kidsen varit själva efter jobb och dagis. Peter drog iväg med Mika till Älvkarleby och fiska. Efter att barnen somnat drog jag igång med att städa nedervåningen. Skönt och ha det gjort till helgen.

Dags att sova lite. I morgon åker vi till Ockelbo en vända. Om det inte regnar eller är 30 grader varmt ;D

Hittade lite smultron utanför jobbet igår :)

Sovproblem.

Klockan var efter 02.00 innan jag somna inatt. Jag vred och vände på mig. Varmt som tusan var det. Och så kom Arvid in och klämde ner sig mellan oss också. Han brukar väldigt sällan komma in till oss. Och först hade jag inte mage att flytta in honom till sig men till slut hade jag Inge val, han är ju som en virvelvind ;D Jag sover väldigt dåligt om någon av ungarna ligger i mellan, men det är nog ovanan som gör det.

Vi kom iaf iväg i tid i morse och Hjalmar har gått upp 2 kilo på ett halvår så nu väger han 13kg och är 87cm lång. Och spruta fick han med och det var inte så roligt men det gick över fort :)

Vid 11 droppa jag av kidsen på dagis och åkte till Ica för att köpa apelsinjuice som jag blev akut sugen på. Och jag kände inte alls för att äta någon varm mat till lunch så jag köpte med mig en hallonkräm hem. Sjukt gott och svalkande i denna värme ;P

men värmen får gärna spara på sig lite så det är fint och varmt när jag går på sem. Jobbar denna vecka och nästa. Sen så :D

Om man skulle försöka få sig lite sömn igen. Det är minst lika varmt i sovrummet ikväll också :/ dags att ta fram ac:n tror jag.

I morgon skulle det bli sämre väder. Så jag tror det får bli en rejäl röjning här i morgon. Ska försöka få med mig Peter på det också ;P... Och mig själv. Brukar ofta känna för att göra en massa och dona innan jag lägger mig men dagen efter när man kommer hem från jobbet är det som bortblåst ;)

Strålande sol!!

Men kan jag ha haft nå mer tur med vädret än vad jag haft idag?! Alla(nästan) måste sköts åt sidan och vi traskade ut och var ute och stannade i stort sätt ute ändra drama till 19 tiden då det var dags att bada & duscha av grabbarna så dom hinner varva ner lite innan läggdags. Men solen tar hemskt på deras små vilda kroppar. Så fort vi kom in var den ena tröttare och gnälligare än den andra ;P

Hur som helst så har vi spenderat dagens hos grannarna. Jag har sprungit hem i mellanåt och switchat om i tvättmaskinen och hängt ut kläderna på torkvindan, bästa som finns och få hänga tvätt ute :)

Vi grillade korv till lunch ute. Och barnen bada, lekte rövare och dona på hela tiden och jag och Tesa satt i solen och surra och slurpa på kaffe. Så till och med jag som knappt får någon färg alla på mig har blivit lite solbränd :D

Mot em/kvällningen slängde jag ihop lite spagetti och köttfärssås innan vi fortsatte "hänga" hos grannarna :)

Näe, klockan är på tok för mycket. I morgon ska vi vara påklädda och klara för att åka till BVC kl 8.15?!?!? :/ Hjalmar ska på 1,5 års kontroll och vaccineras.

God natt!

Midsommar helgen är över!

Igår var vi bara hemma och slappa fram tills jag åkte iväg till jobbet. Vädret var tråkigt och vi lika så ;P

Idag har jag jobbat hela dagen så grabbarna åkte till husvagnen och har lekt, busat, badat, ätit mat och haft en kanondag med Farmorn & Örjan medans jag fått jobba och slita för att försörja familjen, haha ;P

I morgon är jag ledig vilket känns otroligt skönt. Vill bara vara hemma med små killarna som jag inte träffat nå alls idag samtidigt som jag känner att jag vill iväg och göra något. Men jag tror det får bli en dag på hemmaplan. Skulle behöva röja undan lite tvätt och plocka och dona lite här hemma.

Nu tar jag och kastar in handduken. God natt!

Midsommar!

Vi drog iväg till Furuvik igår strax innan lunchtid. När vi klev ur bilen började det blåsa och solen försvann innan vi ens hunnit innanför grindarna :/ Så det blev tjocktröja på hela dagen, och tur nog så slängde jag med ett par varsina byxor åt grabbarna grus för Arvid skaka för att han frös så hemskt :)

Vi hade, trots det kalla vädret en toppen dag. Lite annorlunda firande då Arvid fick bestämma om han ville fortsätta åka karuseller eller dansa runt midsommarstången. Och svaret blev ju självklart karuseller :) Och Hjalmar åkte han med, han var helt tokig. Men att stå i kö var inte hans grej, haha :) och minerna han gjorde i larven och kaffekopparna var oslagbara ;D

Jag vann 2kg kexchoklad också, andra gången jag spelade tog jag hem en vinst så det var bra gjort :)

Vädret fortsätter att vara sjukt tråkigt. Hade tänkt grilla men tror det får bli ugnen i stället. Annars så ska jag iväg och jobba till kl 16 :( men jag jobbar bara 5 timmar så det går fort. Värre med morgondagen då jag har delad tur :( Men sen så är det "bara" 2 veckor kvar innan ja går på semester. Skönt!!

Ny klocka!

Peters Mamma ringde igår och frågade om jag ville ha henne nya klocka hon köpt för någon månad sen och knappt använt. Självklart svara jag, och när jag hämta den idag så var till och med plasten kvar på uret ;D

Den är koppar/mässing färgad och mörk"silver" eller vad det nu kallas.( Är uruselt på sådant där, guld och silver kan jag ;P)
Ovant med dom färgerna men man vänjer väl sig :)

Ett stort tack ännu en gång Lena <3

Beslutsångest!

Hade beslutsångest om jag skulle hugga in på melon eller jordgubbar. För svårt val för min del så det blev båda ;D

Sjukt gott!!!

Dags att mumsa vidare och fortsätta titta på Rederiet :D

Lätta på trycket!

Slänger in en rad eller två.

Mormors begravning har varit och veckan efter kommer beskedet att Farmor också somnat in :(
Båda två har gått vidare på mindre än en månad. Och det känns förjävligt jobbigt i mellanåt när jag tänker på det men oftast skjuter jag undan tankarna och torkar tårarna och försöker tänka på annat. Men i fredags på väg till Farmors begravning fick jag stanna bilen och andas och bara låta tårarna rinna. Alla tankar for runt, ingen Mormor & Morfar kvar, ingen Farmor & Farfar, en farbror och en moster har ryckts bort och det som skär mest i hjärtat är ju Pappas bortgång. På mina 27 år har jag varit på alldeles för många begravningar, nu får det vara nog.

Jag känner mig så fruktansvärt ensam ibland, fast jag har mina 3 killar som betyder allt. Vännerna har jag glömt bort hur dom ser ut. Tur Instagram och Fb finns ;) Alla vi jobbar/pluggar hit och dit, bortresta, bor lite längre ifrån och jag jobbar åt helt fel håll osv. Är hemma 16.30 och då ska det lagas mat, tvättas, bada ungar, städa natta osv osv sen går orken ur :) och när en ledig dag dyker upp vill man träffa ALLA på samma gång samtidigt som man har alla ärenden osv som man lär passa på och göra en ledig dag. Ekorrhjulet snurrar liksom på så här. Och det är så tråkigt, jag skulle bara vilja knäppa med fingrarna och ha alla mina tjejer här emellanåt :D


Jobba 50% och ha heltids lön. Det skulle va nått det ;P

Valfritt innehåll
RSS 2.0