Torsdag 25 Oktober

Ledig idag. Städa och Tvätta står på schemat idag. Och så ska jag packa ner en massa tänkte ja. Ljusstakar, och prydnadssaker osv. Alla kommer ju hit innan vi ska på Living Room i morgon. Så man skulle ju inte vilja packa undan allt men dom förstår väl. Sen står det ju banankartonger i hela lägenheten också. Det ska bli riktigt roligt i morgon. Lär väl gå ner på bolaget och köp mig en flaska vin iaf. Fick ju en flaska Marinella & Troccadero av Therese när jag fyllde, kanske man skulle ta den =P Näe fy fan...uch!

På Lördag ska jag och Peter ut och äta i Gävle med Peter's Mamma och Örjan, Rasmus, Fredrik och Sabina. Då blir det Thailändskt. Kommer också blir väldigt trevligt.

Idag ska vi förhoppningsvis tapetsera iaf. Trodde vi skulle gjort det för länge sen men det är det jäkla underarbetet som tar tid och är så grymt tråkigt. Men men. Och efter det blir det skruva, skruva, skruva och så skruva lite till. Var och titta på kakel till köket här om dagen. Hitta ett väldigt fint. Men vi ska sätta upp köket först och sen låna hem lite kakel så vi ser helheten.

Nu blir det tvättstugan.

Måndag 22 Oktober

Måndag igen då. Ska iväg och jobba till kl 14.

Jobbade halv helg i helgen. Sen har  vi varit mest i huset. Idag ska väl Peter måla det sista grejerna sen blir det tapetsera. Igår fíck vi upp våran nya ytterdörr också. Och det lilla gjorde mkt. Och så går vi bara och väntar på att plattsättarn ska ringa också.

I veckan blir det väl bara huset och så lär man väl packa lite också. På Fredag ska jag på Living Room och käka med jobbet. För Birgitta har fyllt 60.

Nu kommer min darling hem och käkar lite med mig.


Lillprinsen Devin var ju och hälsa på tant Fia på jobbet i Fredags.


Torsdag 18 Oktober

Var ett tag sen sist nu.

I helgen så jobbade jag mest hela tiden. Och i veckan har jag också jobbat. Sen varit ute i huset och donat.
 
Och det börjar fan dra ihop sig nu, lär ju börja packa och greja. Inte är det någon som har varit och tittat på lägenheten heller. Fast iofs så måste vi ju ha den tills vi ska vara ute.

Taket är uppsatt och klart i köket. Peter tog ledigt igår och var där ute hel dagen. Badrummet börjar bli klart för plattsättaren också. Tråkigt att inte elen vart klar i veckan. Men förhoppningsvis blir det klart nu på Lördag. Och då kan vi slänga upp lite tapeter i köket och sen börja skruva en massa =)

Tänkte fylla kistan lite med krubb nu sen tänkte jag åka ut till huset och spackla och slipa lite och plocka undan en massa, överraska karln lite. Sen har vi köpt en ny ytterdörr också som vi lär hämta idag. Och sen lär vi in till Gävle och handla lite grejer.

Lär ringa Therese eller Fia också och höra om dom fick tag på Melodifestivalen-Final biljetter =P

Fredag 12 Oktober

På födelsedagen kom mina nära och kära. Det var nästan som ett litet dagis här, men det är bara mysigt =) Go skruttarna blir så stora. Och jag sa flera ggr att jag skulle knäppa kort innan alla gick hem, jo men det kom ju jag ihåg. Men jag hade en jättebra och trevlig födelsedag. Fick bla en jättefin guldring av min älskling.

På Onsdagen kom köket. ca 1 miljon kartonger =) Och Tommy ska fixa elen åt oss. Och det var en baggis så det känns så skönt att vi är tillbaka på rätt spår. Var lite oroliga där ett tag, men nu så.

Igår var vi på banken också. Och det gick ju bra. Sen jobbade jag eftermiddag.

Idag är jag ledig. Ska väl hoppa in i duschen snart.  Sen blir det att åka in till Gävle & Valbo och handla lite grejer.

Jobbar gör jag i helgen också =/ Lördagkväll och Söndagförmiddag.

Tisdag 9 Oktober

Idag fyller man hela 21 år då.

I fredags var det personalfest på Kremlan, mkt trevligt. God mat och trubadur. På Lördagen var vi väl ute i huset och greja lite och sen tog det lungt. Och söndagen lika så.

Igår var jag på utvecklingssamtal med chefen också, och det gick väl bra det med. Sen var jag förbi och hälsa på lilltjejen Linnéa också. Jäkla gobit =) Sen städade jag så det skulle va lite fint idag.

Har jobbat till kl 13 idag. Sen på eftermiddagen blir det väl lite främmande och fika.

I morgon får vi vårat nya fina kök =)

Fredag 5 Oktober

Helg igen då. Är långledig även denna helg. Fredag, Lördag, Söndag, Måndag! Hur skönt som hellst. Har utvecklingssamtal med chefen på Måndag bara.

Veckan som gått då?!? Inte gjort allt för mkt. Jobbat, varit iväg till Uppsala en sväng. In till Gävle och dona ett par ggr osv. Får förhoppningsvis hjälp i helgen med elen ute i huset så vi kan fortsätta. Har stått still alldeles för länge nu. Men man kan ju inte trolla...

Ikväll är det personalfest på "Kräklan" också. Middag och grejer. Ska hem till Jessica ett gäng först innan.

Peter är på begravning nu. Sen åker nog han och fiskar. Tänkte om en annan kanske skulle traska ner på stan en vända. Är ju så fint väder.

På Tisdag får ni mina kära vänner gärna komma hem på lite fika. Det vankas Cheescake och tårta och grejer.
Det är bara att ta med barn och karlar och allt =)

Måndag 1 Oktober

I lördags var vi på Jamelias dop. Hon var så söt så. Och fint var det också. Men det blev bara in och lämna presenten sen åkte jag och Peter vidare in till Faster Ellen. Skulle ha överraskningsmiddag där för Famor som fyllde 75år. Snacka om att hon blev paff när nästan hela släkten satt där =) Så vi käkade och dona där. Jättegod mat och mysigt ställe.

Sen åkte jag och hämta Gruvman för att bege oss till Johansson och sjunga =) Mkt trevlig kväll var det =) Sjöng som tusan gjorde vi. Sen skjutsa jag hem tjejerna på natten.

Igår var det bara vara hemma-slappa skön dag. Käkade gott och kika på tv och pyssla lite. Packade faktist första flyttkartongen igår =)

Idag blir det väl in till Gävle en sväng sen ut till Årsunda och dona lite.

Jag glömde ju så klart kameran i bilen när vi var på dopet.


Farmor


Delar av släkten & 75 Rosor








Therese, Angelica,Johansson,Sandra,Erica och Lina



Valfritt innehåll
RSS 2.0