Tisdag 27 Oktober

Våran dator är på lagning sen i helgen så därför har det inte blivit lite torrt på bloggfronten. Peter's Mamma kom ut med sin bärbara idag så vi fick betala lite räkningar och så fick vi behålla datorn till Måndag, så det var ju snällt.

I fredags var jag och Arvid in till Valbo & IKEA och shoppa lite. Lizette var med en sväng innan hon skulle jobba. Handlade en kudde till Arvid, örngott, dörrmata, besticklåda, en minfåtölj åt Arvid,ljus, ljus och åter ljus =) Och så hämtade jag lite skruvar till en byrålåda. Sen blev det ett par leggings,mascara, scarf och mössa åt Arvid. Sen på Fredgakväll var vi bara hemma.

Lördag & Söndag förmiddag jobbade jag och sen var jag bara hemma. Peter har varit sjuk sen i Fredags och på mig slog det till på Söndagen så vi var helt utslagna båda två så jag fick ringa till Mamma som kom och hämta Arvid och stannade hemma från jobbet på måndagen. Guld värt! Har haft lite feber idag också och näsan är överfull med snor, men är på bättringsvägen iaf. Peter blir hemma i morgon också. Men sen på torsdag får man hoppas att man är frisk så vi kan jobba. Vi börjar gå varandra lite på nerverna nu =P

Jag har kväll tors, fre och lör förmiddag,sista dagen. Sen blir det att slå på måleri & tapetserar talangerna för mig och Johansson då blir det full fart med att hjälpa Therese och pyssla i hennes nya lägenhet. Som ska bo dörren mitt i mot Mamma & Pappa, så jag kan ha full span på vad hon sysslar med på dagarna/kvällarna/nätterna =D HAHA!! Vi ska väl äta och mumsa och dona och ha en mat/fixar/tjej kväll iaf, super nice!



Tisdag 20 Oktober

Idag fyller min käre bror hela 28 år. Grattis till han.

Vi var iväg på fm till "Öppna" här i Årsunda iaf och vi var iaf 11st så det var riktigt roligt och trevligt. Så dit tänker vi gå fler gånger. Efter det tog vi oss en fika hos Tesa & Thomas. Nu sover Arvid ute i vagnen och jag tänkte ta en svängom med dammsugaren och plocka lite. Idag blir det hel kyckling till middag också. Tror aldrig jag gjort en hel kyckling förut =D

I morgon och på torsdag jobbar jag kväll. Så då blir det väl inte allt för många knop gjorda. Sen jobbar jag i helgen också, men då förmiddag så då hinner man göra nånting iaf. Får se om det blir en vända till IKEA med svärmor på söndag efter jobbet. Vi får se.

Tänkte lägga upp bilder här på skänken och hörnskåpet jag fick när jag fyllde som jag har målat om. Dum som jag var har jag ju inte tagit nån "före" bild. Men men.
 
 





Det ska i något i korgen där uppe också men jag har inte kommit så långt än =)








Nya handtag ska väl dit nångång och tavlan ska väl upp på väggen.

Nu blir det nån annat.

Måndag 19 Oktober

Har nyss kommit hem från Kungsgården. Var till Nenna och klippte håret på Arvid, han blev så fin så och var helt otroligt duktig. På förmiddagen försökte vi få tag på biljetter till Meldodi-finalen men icke sa nicke. Dom har ett cp-kösystem tycker jag. Men jag fick tag på 2 biljetter till mig och Mamma i Sandviken iaf.

Arvid har fått dagis plats också. Här i Årsunda och från Januari, så det känns riktigt skönt.

Just nu så kliiiiiiar det i mina fingrar, jag är så fruktansvärt shoppingsugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Listan är lång och plånkan tom. Och så känner jag av att det snart är lön så då blir jag ännu mer sugen. Vill köpa en massa kläder åt Arvid och mig själv och en massa inredningssaker, osv osv. Ekonomiskt oberoende skulle jag vilja vara iaf.

Arvid sover sen middag idag just nu ute i vagnen. Sen blir det laga lite mat, Stuvade makaroner och köttbullar.
Ikväll blir vi bara hemma. Lär väl kanske ta tag i pelletsen.

I morgon blir den en vända till Sockenstugan, dom har börjat med "Öppna" här så vi tänkte prova på det.

Lördag 17 Oktober

Har jobbat kväll tors & fre så det har inte blivit så mycket gjort. Har hunnit med en lunch med Fia,Angelica och Sara på torsdagen iaf. Och på Fredag morgon blev det en akuttid hos Tandläkaren då min "tråd" bakom framtänderna gick av på Torsdagkväll när jag jobba så den stod rätt ut och gjorde illa mig så fort jag öppna munnen. Jag såg hundralapparna flygga i väg men det gick endast på 175kr, väldigt överkommligt pris tycker jag =D Sen blev den en vända på Öppna förskolan och en lunch på American Take Away innan jag begav mig till Peters Mamma för att lämna Arvid nån timme tills Peter slutat.

Idag har vi bara varit hemma. Är sånt jäkla trökväder ute. Ikväll blir det god mat och mys med mina grabbar och en massa ljus. Brudarna skulle ut och dricka lite öl på Jernvallen men det ekar i min plånka och så var jag inte supersugen så jag följer gärna med en annan gång istället.

I morgon ska vi på kalas hos min Kusin Maria som fyllt 30.

Peter satt ihop djungelgrottan-tältet åt Arvid idag som han fått av Mormor & Morfar. Han kröp in på en gång men tycker det är roligare att välta det och rulla i det =)




Mammas gohjärta

Tisdag 13 Oktober

Helgen har varit helt underbar.

I Fredgas fyllde jag år, hela 23 år. Jag och Arvid åkte in till Öppna Förskolan på fm sedan begav vi oss hem för att baka lite granna. Peter kom hem med världens finaste blommbukett när han slutat jobba. På kvällen käkade vi Kycklingfajitas och hade fredgsmys med Idol och tredje Johan Falk filmen.

Sen på Lördagen var det städdags och sedan kom nära och kära på fika. Tack allihopa för dom fina presenterna. Skåpet och skänken som jag fick tidigare av Peter, Mamma & Pappa hann precis bli målade och klara till helgen. Så nu är dom på plats och jag blev supernöjd. Bilder på det kommer sen. På lördagkvällen stannade Carolin & Thelma, Sandra & Danne och kollade på Fotbollen och grillade med oss. Efter fotbollen åkte Carolin & Thelma hem och vi andra spelade lite spel.

Söndagen blev en riktig slappardag, bara en massa bus och lek, tittade på film och myste på kvällen.

Igår var vi bara hemma jag och Arvid, jag gick i pyjamas hela dagen tror ja, var så grymt tråkigt väder. Men idag tog vi och pallrade oss ut. Först åkte vi till Öppna, Arvid målade 2 teckningar. Men han åt färgen mer än vad han målade med den =) Efter det så åkte vi till Carolin för lite lunch och fika och gosade med lilltjejen. Och så var vi till BVC på em, Arvid väger nu 9,1 kilo och var 77 lång, lång och smal som Mamma..eller så inte =D
Sen nu så har vi varit hemma och lagat lite mat och tvättat. Nu sitter Peter & Arvid och kollar på barnprogram =)

I morgon är det dags för jobb igen, förmiddag har jag så Arvid ska vara hos Mormor.



Glömde ju bort kameran för det mesta i lördags men det blev väl nått kort iaf.








     

  

Inte dom bästa bilderna men men =P 

Torsdag 8 Oktober

Idag har jag jobbat förmiddag i den andra gruppen, gick alldels utmärkt det också. Efter jobbet hämtade jag Arvid hos Farmor. Handlade lite och sedan hem. Slängde ihop en köttfärspaj med lite tacosmak. Grymt god. Sen nu har jag en snoddas/moccarutor/kärleksmums i ugnen. Tyckte den blev lite ljus, måste stått knasigt i receptet. Men det blir nog bra ändå. Efter den är klar tänkte jag försöka få Arvid i säng. Sen får vi se om det bli mer baka innan jag kilar ner i källaren och målar lite.

Idag är det 15 år sedan min morfar dog också. Dagen innan jag fyllde 8. Kommer ihåg att jag och Therese var ute och lekte med Tommy och Patrik utanför Patrik och när jag kom hem var Mamma borta och Pappa ledsen och satt med telefonen och ringde runt för att få tag på Micke som var hos Johnny Wallström. På den tiden fanns det inga mobiler eller, så man fick ringa runt efter klasslistan ungefär =D

I morgon blir det Öppna på fm, sen lär det väl bakas lite mer och städas.

Nu välling och sovdax.

Onsdag 7 Oktober

Igår var jag och Arvid in till Öppna. Lekte och busade. Träffade på Madde & Isak och Sofie & William. Och munnen gick som aldrig förr =)

Efter det så åkte jag och Arvid till Sandra, jag köpte med mig lite lunch och tryckte i mig. Sen kom Peter och hämta Arvid och jag drog till jobbet.

Vi började måla det ena skåpet i måndags iaf, och Peter måla andra gången igår. Men det behövs målas en gång till så jag tänkte passa på och göra det när Arvid sover middag. Tänkte försöka hinna och stänka färg på skänken också. Hoppas bara allt är färdigmålat och har hunnit torkat tills på Lördag. Ska iväg och jobba eftermiddag idag igen.

I morgon jobbar jag förmiddag och då ska Arvid vara hos farmor. Och sen lär jag väl kanske baka nånting i morgon och på fredag också. Jag fyller ju hela 23 år på fredag men det blir födelsedagsfika på lördagen istället.
Tänkte hinna med och åka in till Öppna på fredag också.

Snart ska jag laga i ordning nå lunch till mig och gangstern också.

Måndag 5 Oktober

I helgen så blev det fest hos Sofie & Simon på Lördagen. Supertrevlig kväll, med singstar (Jag & Simon ägde =P)och skitgoda shots. Sen så tog vi en taxi (för vår privata chaufför höll på med en massa annat =D) ner till Living Room/Lobby. Men där var det inte alls lika roligt yckte jag. Trökigt folk, mkt småråtter även fast inte jag är så gammal så är dom iaf yngre och trökigare. Sen fick jag så ont i tårna av skorna också =) Och då blir det mindre roligt. Men annars så var kvällen super! Vi sov hemma hos Peter´s Mamma också.

 Och igår var vi bara hemma, Mamma & Pappa kom hem med vår fisrumpa vid 14 tiden, så det var lek och busdags. Sen på kvällen åt vi Tacolassange och kolla på tv, blev aldrig nån film.

Och idag på förmiddagen har jag varit hem till Tesa och druckit kaffe. Snart så kommer det en bebis också, då kommer jag bo 2 hus bort. Arvid ligger ute och sover och jag plockar,tvättar och donar lite. Har nyss ätit resterna från Tacolassangen. Ska väl ta en vals med dammsugaren också. Senare på eftermiddagen kommer Lizette, Carolin & lilla Thelma på besök också. Trevligt!! Och förhoppningsvis köper Peter med sig färg hem så jag kan börja måla mina möbler som jag inhandlat för hela 600kr =P eller jag har fått det i tidig födelsedagspresent.

Nu lär jag titta till junior och fortsätta dona.

Torsdag 1 Oktober

Idag har jag varit in till viken och fikat med Carro & Thelma. Sen åkte jag och Arre barre vidare till Valbo. Bytte hans vinteroverall. Hade ju köpt en svart/grå McKinley med röda detaljer, jättefin i strl 80. Men den satt bra nu, lite lång i benen bara men annars var den perfekt nu. Och han ska ju inte börja använda den än (förhoppningsvis) så jag tog och köpte en Grå med blå/turkosa detaljer från Everest istället i strl 86. Den var väldigt lång i benen istället men han växer i den så smånigom.

I morgon ska det jobba igen. Arvid ska vara hos Mormor. Arvids tredje tand har kommit upp lite nu.


Bjuder på några bilder.



Gungar med Pappa i lekparken.




Så här ser det ut när Arvid ska äta själv =)








Titta så otroligt skönt jag sover =D




Gungar i lekparken.



Nya overallen.

Valfritt innehåll
RSS 2.0