Trött

Börjar bli trött och seg nu.
Denna dag har jag hunnit jobba en korttur, 7.30-12.30 riktigt skönt men det blir inte så ofta när man jobbar heltid.

Sen så har jag fikat med Sandra & Therese.
Handlat mat på Maxi med Lizette, har handlat en massa till morgondagen då det ska grillas.
Menyn består av fläskfilé, fläskytterfilé, kycklingfilé, majskolvar, marinerade champinjoner, potatisgratäng, bea, "schossan/tjossan", sallad och lite förfriskningsdrycker. Gott som tusan ska det bli.

Har även hunnit med ett besök hos Mamma & Pappa. Arvid fick vara där medans jag handla. Fick mig lite mat där också och en matlåda åt Peter, så då slapp jag matlagning idag, skööönt.

Gubben är hemma efter fiskevändan och Ove & Marie har varit här på en snabbvisit.

Nu väntar sängen och nu är jag ledig i 3 dagar så nu hoppas vi att det blir lika fint väder som det varit idag.

God Natt!!

Vem kan ha gjort detta??!!??

Det blidde ingen pannkaka till lunch för min del. Jag hade haft i allt, hade knäckt färdigt äggen och vände mig ett halvt varv i en ½ sekund för att skölja av mig fingrarna innan jag skulle vispa ihop smeten då detta hände....................




...........vem gjorde deta?!

Kan det vara en liten varelse som är runt 1 meter lång, pratar ett eget språk, är mest nyfiken i stan, har väääälidgt långa armar, är klåfingrig och belv själv dränkt i smeten och lyssnar till namnet ARVID.


Så det blev en dusch för krabaten och en hel del torkande och moppande av mig.

Snabeldrake

Idag är det eftermiddags jobb som gäller. 13-21.30
Så jag och Arvid är hemma här på fm och röjer runt. Har även hunnit plocka undan och grejat. Såg ut som ett bombnedslag igår. Lär ta en vals med snabeldraken också som alla andra dagar. Ska steka pannkakor också så jag får i mig lite lunch innan jobbet väntar.

Nu lekdags.

Hårfärgning

Mamma är på väg ut hit, ska hjälpa henne att färga håret så hon är fint till helgen när hon och Pappa ska till Stockholm i helgen. Och så kommer Louise ut och färgar mitt hår ikväll också.



Köpa nya lampor?

Det är ingen som är vill köpa 3 st kompletta lampor för 140:- st, ordinare pris 199:- + frakt. En lampa är urtagen ur förpackningen en gång.








Nystädat & Nyfixat

Jag och Peter har städat och donat här på kvällningen. Tidigare idag har jag tvättat köksfönstren och satt upp nya gardiner, fixat och trixat i fönsterna.


Så vad tycks!
Jag blev själv väldigt nöjd =)













Gårdagens shopping














Det blev också 5 st vita Pelargoner och doftpåsar.

Härliga Lördag!

Nu drar vi iväg. Det blir först  en vända till gamla jobbet, sen loppis, Gävle och så blir det ett besök hos Lina & Joline.

Ikväll blir det Tacogratäng, film och mys med gubben om han kommer hem från fisket nå vill säga =)

Återkommer seanre!

Ha en underbar Lördag.

Ny klocka

Idag efter jobb & dagis åkte vi in till Sandviken. Lämnade av Arvid hos Lena & Örjan och hämtade upp Louise för lite inhandling.

Det som inhandlades var 2 kuddfodral från Trivsamt som matchar gardinerna som också som jag hämtade ut idag.
En väggklocka.
Hårfärg och en massa mat.



Den ska dock inte stå där men jag har inte funderat ut nå bra ställe ännu =)

Nu en dusch sen natti natti.

Hemma igen.

Har nyss kommit hem från jobbet och Mamma har precis åkt hem. Hon hade med sig en gräsklippare åt Arvid, tack snälla för barnvakten och den =)


Ska ta och skriva en shoppinglista, blir till att handla lite mat efter jobbet i morgon. Och sen blir det kanske en vända förbi Lena & Örjan, Lena åker ju utomlands på Lördag om planet lyfter =) Sen är det nog natti natti för denna dag.


Fika

Igår kväll kom Louise & Lizette och hälsa på oss. Vi babblade, babblade, fikade, babblade lite till, och fika =) Min mun gick väl mest, sorry tjejer =P

Men trevligt var det, tror dom åkte härifrån efter 23 nån gång.




Idag jobbar jag och Peter eftermiddag båda två. Så Momror hämtar Arvid på dagis och åker hem hit. I morgon göra jag sista fm sen är jag ledig Lör & Sön.

Har planer på att bege mig till Gävle på Lördag, och då blir det nog ett besök hos Lina & Joline. Men har inte bestämt mig riktigt än. Den som lever får se =P

Busunge.

Har hämtat Arvid på dagis för 1½ timme sen. Han hade bråkat med någon så han har rivmärklen på halsen och örat. Sen så hade han ramlat ner för soffan och slagit huvudet också.

Vi ska väl ta och äta lite mat nu sen blir det väl det vanlioga, mys i soffan, badning och nattning.

Avundsjuk

Jag måste sluta kolla/läsa en massa underbara bloggar för jag blir så avundsjuk så jag blir tokig =)

Dom har ju så jäkla fint fint hemma att man knappt tror det är sant.

Jag försöker få lite fint här hemma men det går inte. Jag vill göra om så mycket men skulle jag nämna det för karln min skulle han nog strypa mig =P haha.
Och jag skulle lätt kunna lägga hela min lön på en massa fina möbler, inredning osv men det funkar ju inte.

Och jag har ju mkt ytor där jag kan ha fina saker men det är ingen ideé när man har världens klåfingrigaste son under samma tak =) Han är ju verkligen överallt och ingenstans.

Jag lider när jag har  tråkigt och fult hemma.
Och jag blir sååå deppig när jag tänker på hur mkt fint jag kunna fått köpa hem istället för ett par jäkla trökans sommardäck för 3.800

Näe nu ska jag dränka mina sorger med en dusch och sen ett hopp ner under täcket!!

Ensam

Sitter nu här hemma ensam, eller Arvid är ju hemma men han sover.

Idag hämtade Mormor & Morfar Arvid på dagis då jag jobbade ända till 17 och tyckte det skulle bli så sent för han om jag hämta.

Jag måste ju bara säga att jag är sååå tacksam över att ha Mamma & Pappa, Lena & Örjan som alltid finns till 100% om det är nånting. Dom ställer upp och är barnvakt titt som tätt, hämtar på dagis, köper en massa grejer till Arvid osv. Det är inte alla som har föräldrar eller svärföräldrar som kan hjäpa osv.

Idag så hade ju Mamma & Pappa med sig ett fiskespö med fiskar, byxor, en trakktor och gummitofflor åt Arvid. Tack snälla.



Denna dag

Har varit ute i i flera omgångar idag. Har rensat bort en hel del av våra vildvuxna buskar o dylikt. Men det finns mkt kvar att göra. Peter gjorde även ett äckligt fynd på tomten, en "liten död råtta" som han sa. Men jag tyckte den var grotesk, äcklig och ful.
Men det var troligtvis en sork eller något.


Nu har Peter precis lagt våran trollunge. Och vi tänkte slänga oss i soffan och kolla på en film, Shutter Island. Det känns skönt att man kan sätta sig i soffan utan att få ångest över att man inte har tagit tag i saker och ting. Men nu har vi fått lite gjort iaf.

Peter börjar med 4-skift denna vecka som kommer också, först ut är em. Tråkigt men men.








Äckel "råttan"



Eddie´s Dop



På väg mot Grycksbo






Fina familjen Boman/Ljungberg och prästen.



Linslusen =)

Killen som döptes passade på att sova ute i vagnen under fikastunden så det blev inge kort på gobiten tyvärr.

Tack Angelica & Jocke för underbart gott fika.

Kanonväder!

Är grymt skönt ute idag.
Peter har satt ihop Arvid´s gungställnign han fick när han fyllde och Arvid stromtrivs att gunga, han stormtrivs att vara ute över huvudtaget. Han blir ursinning när vi tar in honom =)

Vi har nyss ätit lite mat och Arvid sover nu. Peter har gått ut och slängt en massa skit på släpvagen och jag ska joina honom i det härliga vädret. Försöka att snygga upp våran hemska trädgård så gott det går iaf.

Bilder från dopet och dagen kommer sen!!

Jobb & Kalas

Har jobbat och varit på kalas. Peter´s lillebror Rasmus fyller 19 år i morgon. Det bjöds på smörgårtårta och mums mums. Gott var det!

Har nyss lagt Arvid som var aptrött.
Och nu sitter jag här i soffan och ska läsa 36 nya blogginlägg =D och kolla på "Så ska det låta" medans Peter är ute och byter till nya sommardäck på ena bilen.

I morgon är det Dopdags. Lilla Eddie ska döpas i Grycksbokyrka så hela familjen ska iväg på det.
Trevligt ska det bli.

05.19

Den tiden slog Arvid upp ögonen, föröskte få han att somna om men när klockan var 6.45 gav jag upp. Så han är ju inte direkt den piggaste och roligaste killen för tillfället, så han kommer vara aptrött idag när han kommer från dagis.


Så jag har mest slappat på soffan på morgonen och Arvid lekt rövare som vanligt. Vi har även hunnit få i oss frukost och märkt en del kläder som varit omärkta.

Jag är så trött och seg så jag intar soffan igen och funderar på hur jag ska orka ta tag i nånting =P Börjar jobba kl 14 också.

Vårkläder till Arvid

Detta kom vi hem med

 

Från Stadium






Från Polarn O´Pyret




Den svarta Från Intersport/Lindberg



Sen blev det en vända förbi Max innan vi åkte hem.

Mot Gävle!

Ska snart hämta Arvid på dagis sen bär det av mot Gävle för att försöka hitta nån vårjacka/allvädersställ, gummistövlar, nå tunnar mössor osv åt Arvid.

Återkommer senare!

Gardiner

Hittade på superfina gardiner på nätet igår, har ju sätt dom i butik förut. Nu är dom beställda och min snälla Mamma betalar, tack Mamma!
Jag lär se till att fönsterna är putsade tills dom kommer också, det är ju mindre roligt.




Nu vill jag ju ha nya krukor, blommor och en ny lampa också såklart, och nya fönster också för den delen.
Skulle kunna ta bilden rakt av och klistra in i köket =)

Grilltime idag igen

Vi har potatisgratäng kvar från igår så nu ligger dagens kött på grillen =)
Vi kommer nog leva på grillat i alla dessa former i vår/sommar/höst =)

Kan hända att det blir en promenad efter maten så kan Arvid sova i vagnen.

Underbart väder!

Solen strålar som tusan ute och jag är ledig fram till kl 16.
Så ut måste jag idag. Får se om vi bara blir hemma på gården och leker och grillar korv eller nått. Får höra med Peter vad han tycker när han vaknar.
Inne tänker jag då inte sitta =)

Grillpremiär!

Idag har jag och Arvid varit med Mamma & Pappa på stan. Vi lunchade/fikade på Selmas och så. Jag hittade superfina gardiner till köket på Trivsamt men det fanns inte i rätt storlek =( Men dom skulle få in flera så jag får hålla utkik, jag skulle få dom av min snälla Mamma =) Annars så fick jag en jättefin fotoram i trä, visar sen. Och Arvid fick 2 tröjor.

Vi var ju även till Lottagården och mumsade smörgåstårta och kladdkaka, Erica fyller ju 25 år i morgon.
Trevligt & Gott.

Snart kommer Ove & Marie och pojkarna ut och så ska vi grilla. Hur gott som helst ska det bli.
Dags att lägga lillkillen och sen förberda maten.

Fredagsmys!

Ikväll blir det god mat och mys med nån film kanske, med karlsloken min.
Har myst med Arvid sen jag kom hem från jobbet. Han har varit riktigt kramsjuk och mysig och grymt trött. Ska väl ta och lägga honom strax.

I morgon blir det nog en vända ner på stan med Mamma/Mormor. Det är ju vårmarknad =D

Eftermiddagen ska spenderas på Lottagården för att fira
Erica som fyller hela 25 År på söndag.
Och på kvällen blir det Grillpremiär på Prärien =)



Pannkakor

Arvid är badad och lämnad på dagis. Jag har dammsugit och torkat golven och ska strax steka pannkakor.
Sen bär det iväg till jobbet.

.....





En bild säger mer än tusen ord =D

Mobiltorsk

Valbo vändan var mkt trevligt, och likaså tandläkarbesöket för jag behövde INTE betala nånting =)

Vi tog en varsin Kycklingsallad special på Jensas innan vi åkte till Valbo. Jag inhandlade inte så mkt annat än mat och hämtade telefonen i Valbo. Fejktulpaner, två handdukar och 3 pack fingervantar för sammanlagt 104kr blev det =)
 Och självklart blev det en fika också, på Madame.

Nu sitter jag och fipplar med telefonen lite. Är ju inte så olik mina gamla som jag badade med men det är stooor skillnad jämfört med den jag har haft nu sist =D
Jag provade iaf att sätta i minneskortet från förra och det FUNKA. Jag har ju ett par kort på Arvid ifrån har var "liten". Och från BB också, jag blev såå lycklig när det funkade.

Nu kallar sängen.


Hej då!

Nu pyser vi iväg för att hämta Sandra innan det bär av till tandläkaren och Valbo.




Upptäckte efter jag klätt oss att jag har en vit tröja med blå ränder, och Arvid en blå tröja med vita ränder =)
Men nu får det vara så =)


Heej så länge!!

God Morgon!

Arvid tar ingen hänsyn till att jag är ledig utan han ska vakna och gå upp i samma tid som vanligt vid 6 snåret.
Så vi har ätit lite frukost och kollat på Bollibompa, myst i soffan och lekt med bilar.
Just nu sitter Arvid på sin "häst" och tittar på tvn.




Vi har lämnat in den ena bilen på service idag också så idag får vi åka skrot bilen. + att vi har beställt nya sommardäck till den så vi kommer lägga ut ca 8000 på EN BIL. Det svider bra det, för förstå vad mkt fina saker jag skulle kunna lägga på hemmet för dom pengarna =( Men det är bara att bita ihop och gilla läget.....

En ledig dag

Blev inget inlägg igår då dagen spenderades på jobbet, hem en vända och tryckte in mig lite mat och sen vidare till Elisabeth för att fixa fina naglar. Och jobbat har jag även gjort idag.


Nu är jag seg i kropp och själv och tänker slänga mig på soffan och glo på tvn resten av kvällen.

I morgon är jag LEDIG hela dan.
Sköönt!
Men dagen är ändå fullspäckad. Först har jag ett tandläkarbesök inbokat och efter det blir det vända till Valbo. Fick ett sms idag om att min nya telefon hade kommit, så den ska hämtas. Sen så behövs det presenter också, det vankas både födelsedagar och dop.
Och kylskåpet ropar efter mat också så det lär väl handlas.



Finaste

Påskdagen

Idag har jag jobbat ill 16.
Sen hem och säga hej till Peter ungefär innan det var dags för han att börja jobba kl 17.
Har mumsat mat, Helkyckling, ris och currysås.
Sen så har jag pussat, pussat och pussat på min son som jag såg en snabbis i går morse vid 6 sen inte förns idag när jag kom hem. Han sov kvar hos Farmor & Örjan.
 Vi gick ut en vända och gick sedan hem till grannarna för en liten fika innan det var läggdags för Arvid. Nu sover han sen 2 timmar tillbaka och jag har plockat undan, tvättat och duschat.

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund.


Bjuder på lite bilder

Arvid var ute med Peter tidigare i vårsolen.

 

Arvid leker struts eller nått?! =D



På promenad

 

Sötaste lillkillen i Årsunda. Elias 5 månader =)


  


Arvid fick ett påskägg som låg i en söt liten påse av Sabina igår.
Tack så mkt Sabina!

Fetaostfylld & Baconlindad Fläskfilé med Potatisgratäng



Har tryckt i oss denna goda mat för en stund sen. Tittade även på "Så ska det låta" som pensionärena, men jag älskar sång/lek program =) Hoppas att jag ska få vara med nån gång, haha =)
Drömma kan man ju.

Nu är det paus i Solsidan också som är hur jävla bra som helst.

 I morgon är det jobb som väntar 7.30-12-30 & 16.30-21.30

Påskägg

Idag fick jag sovmorgon och sov ända till 8.35, man vaknar alltid tidigt när man får sova hur länge man vill.
Jag klev upp då iaf och hoppad in i duschen och vi åkte in till Toys'r'us och Ikea.
Vi inhandlade två bilar och en boll som Arvid skulle få i påskäggen. Sen tog vi oss en lunch inne på Ikea.

Vi drog oss vidare till Mamma & Pappa för en fika.
Arvid fick självklart påskägg där också, kritor, såpbubblor och en jättefin stickad tröja som Mamma gjort.





Grå/Svart stickad tröja med jättesöta fotbollsknappar.

Lortgris

Arvid fick smaka på chokladen som låg i hans påskägg som han gjort själv och då ser man ut så här =)




Bilder

HHaha, jag skulle ju lägga upp bild på det Arvid gjort men tröck på "Spara & Publicera" knappen istället.






Arvid första egengjorda påskägg, sååå fint.
 Grönt med glitter på och så låg det ju några godisar i =)







Arvid äter påskgodis och tittar på Bollibompa.

Valfritt innehåll
RSS 2.0