Feber och Loppissida?!

Hjalmar har fått feber så jag har varit hemma och vabbat idag. Det rinner även från ena ögat, lite snor och hosta på det. Men hoppas febern är borta i morgon. Imorgon kan Peter och jag jobba om varandra så slipper vi vabba i morgon också.

Så jag och Hjalle har myst i soffan, tvättat, lekt i omgångar och myst lite till. Han sov nästan 3 timmar middag idag så han är vaken och skrotar runt fortfarande. Annars brukar han vara som en klubbad säl den här tiden. Peter och Arvid är ute och tvättar bilarna.


Är det någon som vet om det finns en sida på Facebook som köp & sälj barnkläder fast man kan sälja typ möbler/tavlor/lampor/inredning/oanvänd kaffekokare osv?! Hojta gärna till i så fall. Har en massa saker på vinden och i källaren som bara tar en massa plats. Och sen har jag en hel del som jag tröttnat på.

Hallå där!

Oj vad jag är kass på detta. Jag funderar på att lägga ner helt. Vet inte ens om någon läser mina få inlägg mera. Men jag vill inte lägga ner den heller. :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Det händer inte så mycket annat än det gamla vanliga :)

Har jobbat i helgen. Sen har vi varit ute och "hängt". Men jag vill inte se den fula snön nå mer, är sjukt less på den. Jag vill ha bar backe och varmare luft och en massa sol. Fast jag blir deppig när solen lyser på mina vardagsrumsfönster, dom är hemska efter att en viss liten herre står i fönsterna och kladdar :/

Här på kvällen tog jag och Peter tag i badrummet. Det har ångstädats, putsat och donat. Är bara det stora badrumsskåpet som skulle behöva en omgång. Men jag behöver lite ny förvaring där inne först. Och jag längtar tills jag får ta bort skötbordet så jag kan ha ett större skåp där inne. Men de dröjer väl ett tag till ;D

Nu börjar John Blund på att smyga sig på så dags att avsluta och hoppas på att jag håller i uppdateringarna ;P

Valfritt innehåll
RSS 2.0