Shopping

Här är jackan och täxkbyxorna vi köpt åt Arvid.
Dock väldigt suddiga bilder.





Jackan är från
8848 Altitude 800:-
Täckbyxorna är också ifrån 8848 Altitude 600:-
Båda inköpta på Intersport




Tunnar Hoodtröja till Peter 150:-
Två par jogginbyxor till Arvid 2 för 150:-
5-pack strumpor till Arvid 50:-
Bodybutter till mig 40:-
Allt från Lager 157



Böckerna kommer också ifrån Lager 157, 49:- st.



   

 

Mysdress
Tröja 159:-
Byxa 129:-
Från Lager 70

 



Puma Set 319:-
Från Lager 70

Och så blev det kalsonger, strumpor och en mössa åt Peter. En mössa åt mig.
 Och en till tröja åt Arvid från samma ställe.

 

Villervalla Jeans 259:-
Från Calimero

Solig Onsdag

Solen strålar för fullt och jag får ångest över mina grymt skitiga fönster.
 Måste ta tag i dom, nån dag =)

Det blev lite shopping igår. Visar bilder sen.
Vi stannade förbi hos våra vänner i Grycksbo på vägen hem så Arvid fick leka av sig med Elias och jag fick gossa på knubbollen Eddie som är så jäkla go.


Carolin & Thelma har nyss åkt hem efter att spenderat eftermiddagen här hemma med mig och Arvid.

Hade gärna åkt till Fia på våran tjejmånadsmiddag ikväll men maten skulle inte hinna bli klar i tid innan jag måste iväg jobba,så jag får helt enkelt skippa det.

Nu ska jag försöka få tag på Mamma och höra om hon vill komma och göra oss sällskap.
Och så lär jag hänga lite tvätt.

Ledig Tisdag

Idag är vi ledig hela familjen, kors i taket.

Sitte för tillfället hos Mamma & Pappa och väntar på Peter.
Sen tar vi oss en tripp till Dalarna.

Jag återkommer senare.

I´m not dead.

Jag lever, har dock jobbat på nätterna sovit bort halva dan och dom få timmar där i mellan nästa skift har jag umgåts med familjen och vänner. Jag klev av sista skiftet för den här gången i morse. Är nu ledig till på Onsdag kl 21, då gör jag 2 nätter igen.


Jag skulle verkligen behöva tvätta fönsterna, dom ser förjävliga ut. Och det syns ju inge mindre när solen ligger på precis. Men jag skiner it , jag örsk int.


Nu en vända till affären.

Ikväll blir Måndagsmys.

Elin 25 År.

Grattis till Elin som fyller 25 år idag.
Och det ska firas på Lördag, tyvärr jobbar jag ju natt sen men jag hinner vara med en stund iaf.



Ett Sort Grattis...

Grattis till Elisabeth, Thomas och Jacob till den nya familjemedlemmen, en liten tös!


Jag och Arvid har spenderat dagen ihop. Vi åkte en en sväng till mitt gamla jobb och hälsade på.
Och så har vi umgåtts med Arvid´s Farmor. Vi tog en sväng till Valbo och gjorde vanliga rundan =) Arvid fick lekaskaer av Farmor. Och så lära jag köpa några också. Det blev en massa Rorri grejer.



Nu är vi hemma och jag tror nog att det blir Tacos till middag idag. Gott gott!!

Sen kväll

Somnade när jag natta Arvid vid 19 tiden. Han var så trött redan vi 18 att han visste varken ut eller in, han grinade och ålade sig och gnussa sönder sina stackars ögon så stackarn lära ju få komma in säng. Och en övertrött Arvid somnar inte så lätt och bra. Så jag la mig på sängen och visa att Mamma också skulle sova, jo vips så sov Mamman också. Vaknade till vid 20. Men nu börjar jag bli bra trött igen så jag får försöka lägga mig nu snart.

Är ledig till Fredag kl 21, då ska jag göra min första natt av tre. Så jag och Peter kommer inte ha sovit tillsammans på 8 nätter. Men vi ses ju på dan iaf.



H¨åller på klurar och filurar på vad jag ska baka till näst nästa helg. Och så kommer jag tänka på allt som ska donas till Arvid´s 2 årsdag. Iofs är det ett tag dit men tiden den bara springer iväg. Om 2 månader är vi där, och då är det dags att staka, som min Mamma säger =) 1:a advent är dan före. Då hans kalas nog kommer att bli också. Men som sagt det är är ett tag kvar.

Nu ska jag sluta surra.

God natt!!

Köket före, under och efter rust!

Carro hade lagt upp bilder på sitt hus, före och efterbilder. Och då kom ju jag att tänka på detta hus.
Och jag har inte lagt upp nå bilder vad jag vet på hur det såg ut förut. Men det är bara för att mina efterbilder är inte klara då jag aldrig blir klar och nöjd =)

Men köket har varit klart sen -07 och om jag fick bestämma hade jag gjort helt annorlunda idag, men då skulle Peter strypa mig =) Så här kommer någon bild på köket, fast bara halva. Där vårt fula köksbord står som ska ut innom en snar framtid har jag inte knäppt något, för det är tammetusan inget att se heller =)

Före










'

Under















Efter

















Det var köket det. Ska väl ta och knäppa på resterande rum av huset också men det får bli en annan gång.
Nu lär jag nog sova om jag ska orka kliva upp 5.45

Trött trött

Börjar bli bra trött nu. Kom i säng på tok för sent igår. Jag höll på greja och dona och följde Valvakan så klockan var nog närmare 01 innan jag somna.


Cicki var ut på em och jag slängde åt henne lite babykläder som Arvid haft. Vi fikade lite, dock nå misslyckat bakverk jag haft i frysen. Lär ta och baka lite så det finns i frysen så man har fikabröd och bjuda på. Och sen så behövs det för jag fyller om nån vecka också, och då går det väl åt lite fikabröd. Men jag fyller ju bara 24 så det är väl inte så mycket att hurra för.

Idag kände jag för att ta tag i massa olika grejer men i slutändan blev det ingenting. Arvid var inte på sitt bästa humör mot kvällningen så då får man inte ett dugg gjort.

Jag har kommit underfull med att jag bara babblar, tänker, funderar, ska göra osv osv men det händer ABSOLUT INGENTING för mig. Så jag tror jag tar och talar om när jag gjort nått isället för allt jag ska göra =P

Nu sängen, imorgon jobb 7.30-16

Rösta!

Om ni hade tänkt att ni ska rösta på Socialdemokraterna idag kan ni lika gärna rösta på min svärmor tycker jag, för hennes skull =). Man kan kryssa henne både på riksdagsvalet och kommunvalet. Jag tror hon har plats 30 på Riksdagslappen och 20 på Kommunlappen. Lena Erixon heter hon.


Annars så är jag fortfarande snorig och hostar med ett rivjärn i halsen. Vi ska väl ta och käka lite lunch innan vi tar en promenad till skolan och röstar. Och jag tror jag har bestämt mig.


Ska leta på ett recept till middagen. Jag har kotletter och kantareller men vet inte vad jag ska koka ihop av det.

I morgon har jag planeringsdag i Högbo med mina arbetskamrater. Men jag kommer att lära gå ifrån tidigare då jag ska infinna mig på ett annat ställe kl 13.

Piggare

I morse när jag vakna var jag rätt pigg faktist. Jag har inte alls haft ont i kroppen och varit seg som tidigare utan nu sitter det mesta i näsan och halsen, är snorig och har torr & riv hosta. Så det går åt rätt håll.

Jag och Arvid pallrade oss in till Valbo för att inhandla en "finare" höstjacka. Hade spanat in en från H&M och med 100kr rabatt som jag hade blev den ynka 249:- för den.

 



Och så ramlade jag in på Intersport och hittade även vinterjacka och täckbyxor som jag fastnade för och bara lära köpa. Men jag tog bara jackan idag så får jag åka in till helgen igen och köpa byxorna. Så jag visar bild på det sen. Det blev iaf ett set ifrån 8848 Altitude.


Sen så hämtade vi Peter och drog på kalas där det var fika och tårta som gällde. Fullt hus med ungar överallt som busar och leker, Arvid och Junia bråkade och lät mest =P Kameran hade jag i bilen, dumt nog. Så inte ett kort blev det tråkigt nog =(

Efter en stund hemma så blev vi lite rastlösa och pallrade oss in till Sandviken och till Peter´s Mamma & Örjan. Vi beställde med oss mat ifrån Malaysian, Sambal kyckling med cashewnötter, lika gott som alltid =)

Junia 2 år

Grattis till världens goaste Junia på din 2 årsdag.




Liten




Mellan



STOOORA TJEJEN!!!


Kalasdag på em.


Dagbädd?!?!

Sitter och kollar runt lite efter möbler att inreda Arvid´s rum med. För förhoppningsvis kommer väl hans rum vara klart snart, men så har jag sagt länge och det händer ingenting ibland. Aja, hur som helst så kollar jag efter möbler för jag tycker det är bra mkt roligare än att lägga golv, tapetsera osv =P


Och när det kommer till säng så har jag ingen aning, hans rum är ju inte det största precis. Men jag gillar Ikeas dagbädd. Men frågan är om den blir tok för stor och sväljer halva rummet. Kanske lite onödigt och ta bort så mycket yta
för honom när han är så liten och har 1 miljon leksaker, och fler lär det väl ska bli med åren. Kanske att man ska satsa på en mindre barnsäng till och börja med så han kan få ha så stor yta som möjligt att leka på. Mycket tankar och funderingar är det som snurrar.

Jag tycker ändå det känns som om jag börjat fått tillbaka inspirationen lite men ibland räcker inte tiden till heller. Och nu har jag vart slöare en slöast dom här dagarna när jag varit sjuk. Och annars så är det svårt med tid ändå tycker jag, vi jobbar heltid och skift både jag och Peter och när Arvid är vaken vill man ju spendera så mkt tid som möjligt med honom, och när han sover ska det städas, tvättas, lagas bilar eller nått annat så rusten blir lidande.

Och så är vi nog jävligt lata ibland också, man slänger sig på soffan istället. Och rusten rustar inte sig själv så man får skylla sig själv emellanåt.

Usch vad jag babblar.
Dags att joina familjen som sover kanske.

HEMNES Dagbäddstomme med 3 lådor vit Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: 86 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 80 cm

Världens finaste kille!









Arvid har en väldigt skön sovställning ibland ;)



Fredagsmys med pizza

Ikväll kommer Mamma & Pappa hit, och kanske brorsan. Dom har inte träffat Arvid på en vecka och längtar efter honom och vi skulle ta en pizzakväll så då blir det 2 flugor i en smäll =)

Jag hoppas jag är lite piggare så jag kan gå på kalas i morgon. Om inte annat lär jag åka dit en snabbis så Junia får sina paket iaf.

Fel håll

Ja förkylningen går ju inte och rätt håll iaf, och jag som trodde helt klart att om jag var duktig och gick hem från jobbet i tid så skulle jag kanske bli bättre på en gång, men icke sa nicke.
Idag är det väldigt snorig och täppt samtidigt.
Halsen är torr, hostig och tjock.

Så jag håller tummar och tår att det går åt rätt håll från och med nu iaf.

Pigg eller inte pigg

Tack för era krya på dig ord, det värmer.

Jag känner mig liksom hur pigg som helst när jag sitter/ligger i soffan. Men så fort jag reser på mig så är det jobbigt. Jag bara lära dammsuga i dag på fm och det var nära döden upplevelse...nästan =) Så jag är nog inte så pigg som jag tror. Förkylningen har iaf butit ut och jag är allmänt seeeg hängig i kropp och knopp.

Men jag är så grymt rastlös, jag känner att jag skulle vilja göra 1 miljon saker men vet att börjar jag med nått så får jag bara avsluta det utan resultat.
 Jag har iaf vikt lite tvätt sittandes i soffan och kollat på OTH. Jag följde den serien som en tok förut men sen har det bara runnit ut i sanden. Men idag tog jag upp tittandet där jag slutade, på Säsong 6 avsnitt 15, så jag har halva säsong 6, hela 7 kvar att se innan jag kan börja kolla på sista säsongen som började här för nån dag sen. Jag har ju strö sett lite på tvn av säsong 7 så jag vet ju att vissa är borta ur serien osv. Men i morgon ska jag försöka beta av några avsnitt när jag ändå ska vara hemma och kurera mig.

Jag hoppas jag är pigg på lördag så vi kan gå på kalas.
Sötaste Junia fyller hela 2 år.
Helt sjukt vad fort tiden går.


Pojkarna är hemma nu och dom lever rövare här så jag får ont i huvudet av att bara se på dom. =)
Men bra att dom har roligt iaf =)

Sjuk

Ja det är vad jag är. Jag fick gå hem i från jobbet idag. Jag är trött,slut,mör i kroppen och håller på storknar om jag så böjer mig frammåt, lyfter eller bara går fort.
Och mitt jobb är inte ett sälle man sitter still på precis. Så jag tänkte på hälsan och tog mig i kragen och åkte hem. Det är väl kanske min 5 sjukdag på mina 5½ år jag jobbat.

Jag är även snorig och tung i huvudet också. Jag har väl en förkylning som ligger och trycker på men inte bryter ut och jag kan nästan tycka det är jobbigare. Låt förkylningen komma så jag kan bli bra igen.

Så jag blir hemma i morgon också så får vi se hur det blir med fredagen. Det lär jag bestämma mig om innan kl 12 i morgon, och hur vet man då hur pigg man är på fredagen?! Aja, det visar väl sig i morgon.

Har sovit ett par timmar på em men vaknade mer fökyld. Så ikväll blir det soffläge och så hoppas jag att jag blir riktigt ompysslade av Peter.....man kan ju alltid drömma ;)

Skåpstädat

Jag har gått och irriterat mig en längre tid över att det är kaos i skafferilådorna, skafferiskåpen, kylen, frysen, plastbunkar & matlådsskåpet, badrummskåpet osv osv.
Nu idag tog jag tjuren i hornen och började. Jag har slängt 2 kassar med skit och så har jag lite jag lär slänga på återvinngen.
Och ändå har jag en massa skåp & lådar kvar att röja i.

Men nu orkar jag inte nå mer idag. Ska ta och hoppa in i duschen.

I morgon är jag och Arvid lediga och det är fullspäckat schema, nästan iaf =)

Det blir en vända till Öppna på fm med Carolin & Thelma.
Vid lunch ska vi träffa Cicki.
På em blir det ett besök på banken.
Och mot kvällningen är det Föräldrarmöte på Arvid´s dagis.

Storbölat

Ja det är vad jag har gjort den senaste timmen.
Har kollat på filmen "The Last Song" och den var grymt bra.
Iaf en bra film när man sitter hemma själv och kan böla oavbrutet hela filmen =)
Riktigt romantiskt drama. Så man blev lite nykär mellan varven också.


Barn & Karlfri Fredagkväll...

...fick jag veta alldels nyss. Peter skulle dra hem till Mika.

Så vad ska jag hitta på då?! Maten står i ugnen så jag lär väl vänta på den.
Hade jag vetat detta liiiite tidigare hade jag för tusan svirat om och styrt kosan hem till någon så jag haft lite sällskap men nu är jag inte ens duschad.

Så det blir nog soffläge och en film eller nått....kan vara rätt skönt det med...

Tomt hemma.

Lena & Örjan vela "låna" Arvid idag till i morgon och Peter jobbar så jag kom hem till ett väldigt tomt hus. Ska ta mig upp till affären strax och handla lite.
Tänkte att vi skulle äta lite gott när Peter kommer hem.

I morgon blir det sovmorgon, och det ska bli grymt skönt.
Sen på em kommer lill älsklingen hem igen.



Äntligen!!
Idag låg ett efterlängtat brev i postlådan.

Snabb enkel och rätt god mat

Jag och Arvid gjorde enkel och snabb mat idag som var god också ;)

Skär Frukostkorv på längden och på korten. Stek i stekpanna.
Blanda grädde, ketchup och bostongurka och häll över korven som du lägger i en ugnsform. In på 180 grader i ca 10-15 min. Servera med kokt potatis. Fast jag var lat idag och tog potatismos ;)

Snabbt och enkelt!!!

En helt vanlig onsdag

Idag slutade jag redan kl 14, kors i taket. Hämtade Arvid på dagis och sen var vi varit hemma och lekt, tittat på Rorri, varit ute, lagat mat (Arvid agerade kock=P) Arvid har hjälpt mig och tvättat också.

Nu sitter han i soffan och tittar på Rorri igen. Ska föröska hinna med att natta och duscha innan kvällens Idol börjar hade jag tänkt.
 

Är väldigt glad för min brors skull också som fick ett samtal från Sandvik där han jobbade i sommras och han skulle få komma tillbaka och jobba 5-skift i 3 månader. Jag håller alla tummar och tår att det blir ännu längre.

Jobb väntar även i morgon.

Ensam måndagkväll

Gubben jobbar och Arvid sussar. Så jag sitter här i min ensamhet och glor lite på tv och kollar runt på alla dessa inredningsidor, ikea osv och drömmer mig bort. Ett par miljoner skulle aldrig sitta fel.

I morgon är jag ledig som tidigare sagts. Det blir en träff i Boulongen kl 14 med brudarna och ungarna. Innan dess kan det hända att bilen styr mot Ikea, Owes osv.

Nu Biggest Loser Sverige!!
(Varför är inte jag med?!?!)

Trött

Börjar på bli bra trött nu fast jag sovit ut idag. Så jag lär väl släpa mig in i duschen och sen upp i sängen för i morgon börjar jag kl 07.00

På tisdag är jag iaf ledig och då blir det nog en date med Gruvman.

Grattis till Valdis!!

Har ju glömt och sagt att Lina & CC fick en liten son och Joline fick en lillebror i Fredags.

Ett STORT GRATTIS till er alla.
Och jag längtar tills jag får komma och bäbismysa lite.




Valdis
3560g & 52cm

Söndag

Gårdagen bestod av städning igår efter jobbet. Vi mumsade sedan lite Tacos och glodde på tv som inte visade ett enda vettigt program. kl 22.15 låg vi sängen och sa god natt. Skönt ibland det å.

Och idag har jag ju haft sovmorgon, sov ända till 9.30 grymt skönt.

Nu ska jag skala en massa potatis och förbereda för maten. Mamma och Pappa kommer ut med Arvid till lunch och medans dom åker ut i skogen på svampjakt tänker jag göra Potatisgratäng och fläskifilé, fläskytterfilé, och kycklingfilé och bjuda på när dom kommer tillbaka.

Jag ska även jobba 16-21 så då är Mamma och Pappa kvar här med Arvid tills Peter kommer hem från jobbet.


I morgon går jag på min nya kombitjänst också. Men det är inte förns i slutet av v38 jag gör mina första nätter. Det ska bli intressant och se hur det kommer att gå och kännas.

Efter 1½-2 år...

....så sitter äntligen lampkronan uppe i taket ovanför matsalsbordet som vi fått av Peter´s mamma. Inte en dag försent =P









Lekparksbilder

Här kommer några bilder ifrån i förrgår när vi var till lekparken.











Jag är ju ingen fotograf så här vart det tokigt med solen =P



Och lika här =)


Idag har vi varit till banken och grajt med våra lån. Vårat räntetak går ut på den ena nästa vecka. Arvid fick vara hos Farmor & Örjan under tiden. Vi tog sedan en lunch på Sibylla och åkte in till Gävle för att köpa golv till Arvid´s rum.

Nu har vi målat, spacklat och snickrat lite grann i Arvid´s rum.
Det går sakta men säkert framåt.

Arvid har vi lämnat hos Mamma och Pappa, han ska sova där 2 nätter för jag har klantat till och lagt att jag ska jobba den här helgen fast Peter har 12-timmars. Tur vi har snälla föräldrar som ställer upp =)

Så det blir väl lite Fredagsmys med gubben.

Stockholmsresan i bilder.



Ingela är shoppingredo.

    

Tar oss ett glas vin på Sturehof



Grymt god drink, på Friady´s



Resten av ligan har anlänt.





Också en grymt god drink med vaniljglass, chokladsås och chokladbitar.



Hela gänget.
Ingela, Madde, Jag, Helena, Mona och Angelica.




'








Sen blev det ju lite shoppat också.
Till mig blev det
Ett basiclinne
En svart tröja/top
En jeans skjortstunika
En klänning

Peter fick hela 2 t-shirtar =)

Arvid fick bla det här


Dagis byxor, dom här och ett par till.


Dessa byxor.


+ 2 t-shirtar till

 

Allt från H&M och Åhlens

NIKE MAIN DRAW BLACK / GREY
Och så dessa skor i från Stadium

För dålig!

Jag är på tok för dålig ibland och uppdatera. Det blir fler och fler som är premunanter(stavas det så?=D) så jag måste ju försöka skärpa mig =)

Men man hinner inte alltid sitta här när man jobbar till 17 om dagarna, det ska ätas mat, leka med Arvid, bada Arvid och plocka, städa, tvätta osv osv =)

Igår mot kvällningen tog vi oss en liten promenad till lekparken iaf så Arvid fick leka av sig lite. Tyvärr är lekparken sååå sliten och tråkig men men.

Och idag så har Fia & Junia hälsat på och fikat. Sen kom även Sandra och Danne. Carro & Thelma tittade även in en snabbis.
Alla har ju självklart hämtat sina paket som kommit med det dom beställde på sexpartyt ;)

Nu ska jag ta mig nått att äta till middag som blev en aning sen idag. Kanske återkommer med lite kort från Stockholm senare!

Valfritt innehåll
RSS 2.0