Kalas & Julmarknad!


Igår hade vi kalas nr 1 för Hjallebus som fyller 2 åt på tisdag. Han fick en Bobbycar med släp, en egen mysse & bysse med sitt namn på, bilar, traktorer osv. Han vägrade sova efter lunch igår också så han var ju riktigt mysig från 16 tiden tills han stupa i säng före 19 ;P 

Angelica med barn stannade även kvar på middag som fick bli nå så avancerat som strips & stekt korv 😝 gött det med!


Petet har dragit iväg och fiska och jag tänker nog ta med mig barnen och åka på julmarknad i Högbo efter lunch. Sen mot kvällen lär jag lägga mig en stund för jag ska ut och jobba inatt. För i morgon kan jag inte sova så länge för Hjalmar ska vara på BVC kl 14. Men jag kommer nog somna gott i morgon när jag är helt själv hemma 😄

Dags att ta mig en latte och göra sig i ordning lite smått. Tror vi ska slå till på att luncha ute nånstans idag. Vi får se.

Hej så länge!
Fredagkväll!!

Idag har jag och barnen varit lediga. Skönt att slippa rassla ut om man inte behöver. Men det blåser och snöar så morgondagens fm-jobb ser jag inte fram emot. Men men!

Vi körde på innehäng på fm. Plockade, tvättade, och greja. Vid lunch när Hjalamr sov gick Arvid ut och lekte. Sen när Hjalle vaknat peta vi i oss lite mat. Pytt med curry&senapsdredding. Och sen klädde vi på oss och gick ut alla tre för att skotta snö och åka lite pulka. 

När Peter kom hem satt jag igång med middag som fick bli något så enkelt som helstekt fläskfilé och strips. Efter nattning av barn satte jag igång och baka lite. Oboybollar, och 2 olika cornflakeskakor och bottnar till beskvier. 

Nu ska jag sova och jobba igenom denna helg och längta till tisdag. Återkommer om det.

God natt!!
Gysinge fredag lunch!

Valfritt innehåll
RSS 2.0