Krasslig

Peter är hemma igen. Skönt! Pojkarna och jag har bara varit hemma idag. Vilket som tyckt varit skittråkigt men jag lära städa lite och riva ur sängarna osv. Senare på em kom Elias över och lekte en stund iaf.

Själv drog jag iväg på bilbingo med Elin. Ingen vinst denna gång heller :(

I morgon ska vi hem till Lena & Örjan på middag med Peters bröder och respektive. Om jag är pigg vill säga. Jag har fått ont i halsen och huvudet. Jag hostar och är hes och känner mig allmänt hängig. Har tagit två Alvedon och hoppas att det är som bortblåst i morgon.

Förresten så hade jag och Arvid en toppendag i Furuvik i går. Dock kom regnet efter nån timme men lite vatten har väl ingen dött av ;)

God Natt!

Arvid

Mitt sovsällskap för natten<3

Dödstrött, sol & nyklippt!!

Filmen igår var väl helt okej. Inte den bästa jag sett och heller inte den sämsta. Men jäklarns vad sent jag somna inatt. Kl var nog närmare 1 tiden. Och kl 6 kom Arvid in och väckte upp Hjalmar som självklart gör en nr 2 så det osar i sovrummet, ;D

Idag var jag så sjukt trött på fm. Jag var halvdö på soffan. Efter lunch kom Erica & Lewi ut och sola, bada och mumsa melon & glass. Trevligt! Vid 17 tiden rulla vi in till Sandviken och friserade Arvid. Skönt och bli av med en massa hår när det är så varmt.

I morgon väntar en Mamma Fia & Arvid dag <3

Bättre eftermiddag.

Sandra & Elton kom och hälsade på på em. Trevligt var det, var grymt länge sen vi sågs. Precis när dom skulle åka kom Mamma/Mormor. Killarna blev överlycklig, speciellt Hjalmar som sovit där inatt. Han är riktigt tajt med Mormor :) det är faktiskt lite så att Arvid är mer Farmor och Hjalmar med Mormor på nå sätt. :)

När Mamma/Mormor åkt duschade jag grabbarna grus och la sedan lilleman som somnade för inte alla så länge sen. Har precis nattat Arvid också.

Dags för mig att inta soffan med mina osthjärtan och cola light fick det bli för det fanns ingen Zero på Ica här. Kvällens film får bli "Små citroner gula"

Sega söndag!

Gårdagen blev toppen. Riktigt roligt hade jag och dom andra tjejerna har sagt samma sak. Vi avslutade kvällen i Gävle några av oss, först stanna vi till på O'learys innan vi hamna på Harrys men det var så sjukt varmt uppe där och lite för mkt 40 & 50 taggare :) men annars var det toppen. Vi tröck i oss en varsin kebab innan vi hoppas på bussen mot Sandviken igen. Jag traskade sen hem till Mamma och sov. Men somnade inte förens i 4 tiden.

Idag vaknade jag till liv vid 11 och kände mig oförskämt pigg. Ringde Peter på en gång att han skulle hämta mig för jag kännde att jag ville hem och städa undan efter gårdagen.

Peter har stuckit iväg uppåt i landet för att fiska med Hoffman och en till kille tills på onsdag.

Jag känner mig mer och mer seg och orkar inte göra nånting + att jag har sjukt ont i ryggen av någon konstig anledning. Men energin i barnen är det Inge fel på ;)

Och det här med laga mat på sommaren måste vara det absolut drygaste som finns. Jag är inte sugen på nå köpmat heller så jag tror bestämt att det blir färdigköpt lassange ;) tycker den är grymt god ja. Och så ska jag köpa godis eller osthjärtan dricka cola zero ikväll och slöa på soffan ;) muuuums!!!

Tack tjejer för en toppen kväll igår.

Kraschade planer!

I morse vaknade jag vid 8 och hade lite ont i luvan ;P hade iaf en mkt trevlig kväll igår :) men jag tog två Alvedon och la mig en stund till fram till 9 bara för att jag visste att solen skulle lysa och värmen skulle slå till. Så jag gick ner och packa ihop, gjorde sallad och greja och dona.

Det är ju ett och annat som ska med när man har en 1,5 åring och en 4,5 åring som ska miljoner saker med till stranden. 10.20 rulla vi hemifrån och kom ner på strandbaden, ur med allt i bilen och så traskade vi ner och möts av ett hulkengrönt vatten :( det såg ut som slajm. Visst hade vi kunnat stanna men det kändes som att det inte var så bra för Hjalmar och bada där som far och smakar på vattnet emellanåt. Så vi packa in allt igen och åkte hem för att hänga på gräsmattan och bada i poolen istället. Och det funkade bra det med :)
Magnus & Majken kom och bada och fika dom med. Sen fick besök av Peters farbror Jocke och hans tjej.

Sen mot em/kvällen drog vi hem till Linda & Magnus med barn för lite tacos och lek. Gott och trevligt!

Väl hemma igen blev det att duscha och natta barn. Peter och Magnus drog iväg på djurspaning?! Ja fråga mig inte varför. Haha!

Själv fick jag ett ryck och tvättade köksfönstren och bytte gardiner. Skönt med lite nytt.

I morgon blir det att städa av altanen lite och dona inför morgondagens sommarfest. 11 tjejer kommer hit och det ska drickas bål, vin och tjattras och så kommer ju Eva från Himmelriket för 3 året :) roligt som tusan ska det bli. Och kvällen/natten avslutas i Gävle hoppas jag :)

Nu ska jag ta ett litet snabbt fotbad och en dusch innan sängen väntar.

Sol & Bad

Idag på fm hann Hjalmar hitta på 3 bus. Han hade ut all svartpeppar på köksgolvet. Han hällde ut en halv liter sköljmedel på badrumsgolvet och avslutade det hela med att ha ur alla tops i badrumsskåpet. Han är ju överallt :) men så fort vi är hos någon annan då går han runt och pular, leker och donar med leksaker och greja. Men hemma gör han allt för att retas känns det som.
Och han är förjävlig på att retas med Arvid som blir skogstokig ;P han snor "hans" plats i soffan så fort Arvid går på toa eller nått. Han knycker hans leksaker så fort han bara kan osv. Och dom bråkat vääääldigt ofta om samma leksak. Så han är en riktig retsticka den där Hjallebus ;D

Efter jag hämtat Arvid och handlat åkte vi hem för att sola och bada lite. Sandra kom över med Melwin & Malte också.

Efter middag och en dusch cykla jag hem till Sandra för lite vin och tjatter. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Men det är så sjukt varmt. ACn måste fram i morgon.

God natt!

Tomt!

Ligger i sängen och lyssnar på Hjalmars små snarkningar :) Det känns så tomt nu när Arvid sover borta och Peter är på Strandbaden och roar sig.

Ska in och hämta Arvid i morgon så fort han varit på badhuset för Mamma har köpt en lägenhet och ska skriva kontrakt och grejer i morgon. Och jag lär ändå handla allt tills på lördag osv. För på fredag ska det bli varmt och då har jag ingen lust och ränna runt. :)

Jag ska ta och försöka knyta mig.
God natt!

Cykeltur!

Jag och Hjalmar har nyss varit ute och cyklat en liten tur. Nu sitter jag på altanen med en svalkande cider. Vi ska ta och grilla lite till kvällen.

Mamma/Mormor kom och hämtade Arvid efter lunch. Han ska sova där och så ska dom gå på badhuset i morgon. Han var taggad till max när han åkte :)

Dags att hänga lite tvätt.

Besök, gofika och bilbingo!

Varför är jag så pigg jämt när jag borde vara aptrött?! 6 i morse skulle Hjalmar upp :( Arvid kom nertassandes vid 8.

Vid lunch kom Mamma/Mormor förbi. Och efter att hon åkt och Hjalmar sovit färdigt så drog vi hem till Linda & barnen. Gofika, lek och en massa kackel bjöds det på. Carina med barn var också där.

När Papporna var på väg hem rulla vi hem igen. Matlagning stod på schemat och det fick bli spagetti & köttfärssås, själv blir jag nästan äcklad av köttfärssås ibland. Är så sjukt less på det men Peter älskart och kan äta det 3 dagar i veckan. Fick bli en bit paj från i söndags för min del. Mkt godare.

Sen drog jag iväg på bilbingo med Peters Mamma och Moster, tyvärr ingen vinst :( tror jag slutar med det där snart ;) men jag måste säga att det är drygt och åka till Forsbacka för det är så sjukt segt, det går ju en halv minut mellan nummeen och det är så mkt prat i mellan och krångligt och struligt. Haha men som sagt, ingen som tvingar mig att åka dit :)

Nu börjar ögonlocken bli tunga. Ny dag i morgon. God natt!

Tisdag!

Igår "hängde" vi hemma hos grannarna. Sol, bad, lek och korvgrillning förgyllde våran dag från 10 tiden till närmare 16. Sen pallra vi oss hem och tog det lite lungt inne.

Vid 18 tiden tog vi tag i middagen som fick bli varma mackor, som vi åt i vardagsrummet till en film :) nöjda och glada barn!
Mot kvällen r barnen somnat blev jag slö så jag tittade på en film och gjorde absolut ingenting.

Mamma ringde precis och kommer och hälsar på en sväng. På em tänkte vi gå hem till Linda med barn och leka lite. Och sen kommer väl Pappan i huset hem. Kommer han hem i skaplig tid tror jag att det blir lite bilbingo.


Mina tankar och en massa kärlek till er Evelina & Martin. <3

Altanhäng!

Igår blev det en grillkväll hos Linda & Magnus med barn tillsammans med Rickard & Carina med barn. Trevligt! Senare mot kvällen drog vi tjejer hem till Carina & Rickard för lite vin och tjatter. Fru Lindberg joina oss också. - för kvällen var blåsten och kylan.

Idag tog jag barnen med mig vid lunch för att käka på Ikea, köpa presentkort och besöka glasbanken. Vi rullade sedan mot Stensätra för att fira kusin Jocke som fyller 20 år idag. En massa gofika tröck vi i oss där :) Innan vi drog iväg för att handla lite stanna vi till hos Therese & Roger som håller på att rusta sitt hus för fullt. Och jag var ju även där och glutta i onsdags. Och jag blir såååå avundsjuk. Det blir så otroligt fint och jag blir sugen på att göra om allt här hemma. Är så sjukt less på allt här hemma, nästan iaf. Det enda som jag fortfarande gillar starkt är våran råspontade vägg i vardagsrummet. Men det är ju snart 6 år sedan vi gjorde kök och grejer så jag har tröttnat på det och vill göra om :) men jag får lev med det något år till. Men lite nya tapeter skulle inte sitta fel.

Efter en snabbvisit där handlade vi som sagt och rulla hem för att göra lite mat. Det fick bli färdigköpt potatisgratäng, fryst. Gillar den mer en den vakuumförpackade. Sen blev det läggdags för Hjalmar rätt tidigt då han var spytrött för att han inte sovit någon middag. Arvid fick en ny film, Alvin & gänget 3 så han fick lördagsgodis och tittade på film och myste tills han somnade raklång på soffan. Själv duka jag fram roséflaskan på altan och fick besök av Fru Lindberg. Ett par glas rosé och några tjattertimmar senare ligger jag nu i sängen och ska slumra lite och invänta min fiskesambo som borde komma snart.

I morgon är det söndag och jag hoppas på sol och värme.

God natt!!

Delfinen!

Det blev så mulet och grått hemma på fm så vi packa in oss i bilen och åkte till Leklandet. Men nu skiner solen som aldrig förr. Och Arvid bryr sig inte om det är sol eller regn är det bestämt att vi ska vara här är det bara och gilla läget :)

Hjalmar var så trött så han sover en vända i vagnen. Så jag sitter och "vaktar" honom som sover i entrén :)

Nu kom dom stora grabbarna, dags för fika ;)

Sommardag!

Idag åkte vi till Lena & Örjan i Älvkarleby efter lunch. Barnen bada, lekte i lekparken, mata änderna och vi blev bjudna på grillat. Trevlig eftermiddag med andra ord.

I morgon blir det en lunchdate med Louise & Therese på stan. Trevligt!

Hjalmar & Örjan
En väääldigt trött Arvid från gårdagen :)

Storvik

Idag har vi hängt i Storvik och badat. Jag och dom två små, och vänner och barn. Tiden bara sprang iväg. Men trevligt, härligt och skönt. Har fått en del färg på mig, blir ju liksom röd först innan det går över lite åt det bruna hållet. Men jag har inte bränt mig, kors i taket :)

Hemma igen var det dags för grillning. Mika var med hem och käka han med.
Farmorn & Peter's kusin Adam var hit mot kvällen och självklart fick dom en passagerare vid namn Arvid med sig tillbaka till Sandviken ;P

I morgon har vi inga planer. Skulle egentligen bort och grilla med det blev inställt. Får se vad vi hittar på, det skulle väl regna på fm men mot em skulle det spricka upp.

Jag sätter nog punkt där.

Sjukstugan på Prärien!

Febern är tillbaka, denna gång är det Arvid som drabbats :(
Vi har haft en toppen dag i Furuvik och jag har varit pigg, glömde bort att hålla efter med Alvedon så mot 17 tiden blev huvudet tungt igen, men fort i med piller så blev det bra sen.

När vi var på väg och skulle åka hem frös Arvid väldigt mycket och han klagade på huvuvärk. Så han fick somna i bilen hem. Nu kom han in till oss och var kissnödig och sa igen att han hade så ont i huvudet. Så jag kramade om honom och bar honom ner för trappen och kände ju direkt att han var kokhet. Man känner så bra när dom är febervarma. Tog en temp som visa 39 grader. Men han är inte den lättaste och få i medicin när han är trött och ledsen, då orkar man inte ta diskussionen. Lite vatten ville han ha och sen krypa ner under varma täcket igen. Hoppas innerligt att det är något han sover bort under natten.

Och hoppas det stannar med att jag och Arvid varit/är dålig och att Peter & Hjalmar klarar sig. Dock är dom lite småsnoriga. Men vi vill vara friska och krya när vi har semester.

Återkommer mer om Furuvik i morgon.
God Natt!!


Bästa bilden idag :D
Kameleo alfash Joaquim!

Piggare!!!!

Vaknade piggare idag men är mer hostig så det är väl nå förkylning på g. Men illamåendet och fullkänslan borta. Men med Alvedon och Ipren nerpackat i väskan så kommer detta bli en bra dag tror jag. Lite mer värme hade inte skadat.

Mot Furuvik!

Ha en bra dag allihopa!

Har inte tid!!!!!

Nu ligger jag här igen och mår skit. I morse kändes allt bra och vi tog oss in till Valbo och hann fixa några ärenden,men vi hann inte med alla då jag kände när vi åt lunch att jag inte orka mer.

Huvudet är tungt, känner mig småfull, kallsvettas och har småfeber och ont i benen, illamående och trött/ont i ögonen, har någon konstig torrhosta.

Vi kom hem och jag knapra i mig två Alvedon och en Ipren och gick och la mig. Efter 1 timme väckte Peter mig och jag mådde hur bra som helst.

För ca 45min sen är alla symptom tillbaka och jag mår sjukt illa, är het i pannan och benen värker osv osv.

JAG HAR INTE TIIIIID ATT BLI SJUK!!!!!!!! I morgon vill jag vakna pigg som en mört och åka till Furuvik med familjen och alla vänner. Men är jag dålig i morgon får jag nog stanna hemma. Då får Peter & Arvid åka själva. Så får Hjalmar försöka vara hemma med mig.

Håll tummarna för mig nu så ska jag sova lite.

Solsting & Fixarväder!

God Morgon!
6.40 skulle den lilla upp här hemma. Och med en doft av bajsblöja var det bara att kliva upp :) Men alldeles nyss tog Hjalmar en nappflaska, en napp och sprang till grinden och vinkade åt Arvid och sa "häja" och jag frågade om han ville sova och han nickade på huvudet. Så jag la han igen, får se om han sommar eller om jag får hämta ner honom igen snart :)

Igår hängde vi på stranden hela familjen med vänner och barn. Trevligt! Tog årets första dopp, 2 ggr var jag i till och med. Sen på em var barnen och jag seg så vi hängde inne och kolla på Film. Och så kom regnet så gjorde det inte så mycket att vi var inne :) Peter drog iväg och fiska lite.

Och jag blev dålig mot kvällen. När jag skulle lägga Arvid var jag så yr och kände mig full. Jag var varm och hade så ont i benen. Jag tog en temp som visa 37,8 och jag som aldrig har mer än 36,9. Och illamående blev jag så jag knapra i mig två Ipren och la mig på soffan. Sen släppte det. Så det var väl nå solsting antar jag :) haha. Och håll i hatten, jag brände mig inte nånting igår. Jag som alltid brukar se ut som en kräfta. Men jag var noga med att smörja mig så idag har jag fått liksom fått en liten brun nyans i ansiktet istället för kräftröd. Och jag drack bra på stranden men det måste varit för lite ändå.

Idag är jag glad att solen inte skiner. För vi har lite att fixa idag. Handla inför i morgon, greja med telefon och ta en repa till Valbo. Och hade det varit kanonväder hade jag vela bada & sola istället fast inte haft tid. :)

Innan jag skrivit färdigt detta så är Hjalmar nere med oss igen, strulkusen :)

Tänka, spärra, skaffa nytt!!

Sitter för tillfället och tänker ut alla kort jag hade i plånboken och ringer och spärrar, fixar nya osv osv. Fan vad tråkigt det känns, känner mig utblottad på nå sätt. En plånbok är så fruktansvärt personlig, tycker jag iaf.

Försäkringsbolaget ringde idag och jag skulle få tillbaka 1650:- så det är ju ett litet plåster på såret iaf.

SEMESTER!!!

Semestern är här!!!!!! Och vilket kanonväder jag startar med gårdagen, dagen och morgondagen visar sol sol sol :) Invigde semestern med ett par glas vin, nötter och en jäkla massa kackel och skvaller ute hos Fru Lindberg-Snar igår kväll. Väldigt trevligt!

Och vi har blivit med pool. Jag har sagt det säkert i två år att jag vill ha en men Peter har sagt nej, men igår bara svängde vi förbi Toysrus och köpte en :)

Och vi åt på Ikea innan vi åkte hem. Vilken besvikelse på kotlettraden/kycklingfilén, först bytte dom ut den goda ratatouilen(stavning?!) och tog bort rödvinsåsen/skyn eller vad det var. Bean är annorlunda och nu igår hade dom inte dom där korta tjocka goda stripsen. Nu var det långa tunna smala :( haha vilket problem jag har :) Men jag förstår inte varför man bryter på traditioner?! :) och deffentivt inte till det sämre :)

Har för en stund sen stekt pannkakor inför morgondagens strandhäng. Och på Torsdag väntar äventyr med en hög vänner och alla barn, Furuvik är destinationen. Hoppas på sol sol sol då med :) matsäck, djur, bada, karusell och allt där till.

Nu tackar jag för mig. God natt!

Plånboken!!??!!

Jag tror jag blir tokig. Min plånbok är borta :( :( :(

Jag hade den sist på McDonalds i onsdags. Och jag vet att den inte följt med på brickan så någon måste ha sett den och tagit den. Det gör mig så djävulskt förbannad. Jag har hört med donken, Ica och polisen och ingen har fått in någon plånbok. Så då måste det ju vara nån som tagit den. Jag har letat som en tok här hemma och i bilen men den finns inte.

Mamma ska kolla när hon kommer hem från jobbet om hon på något konstigt sätt fått med sig den men det tvivlar både hon och jag på. :( har fört över alla pengar på ett annat konto så ingen som kommer åt dom. Får ta tag i och spärra och förlustanmäla körkortet i morgon om den inte dyker upp idag. Och sen alla andra jäkla kort man har, och foton och Arvid's sänsongskort på Furuvik och så pengar då, men det går väl på försäkringen.

Åhhh jag blir så less på mig själv också, jäkla slarvmaja.

God Morgon!

Här hemma sitter vi och myser och vaknar till i soffan. Nils Karlsson pyssling är morgonens film. Arvid skulle kolla på Bertil och stora råttan för dom hade han sett på Junibacken :)

Tempen visa 38 för Hjallebus nu på morgonen så han får bli hemma med Mamma/Mormor medans jag åker in till Sandviken på möte. Arvid fick välja själv om han ville vara hemma eller gå på dagis, han valde dagis. Sen på em får Peter gå hem tidigare och jag börja lite senare.

3 skift kvar!!!!

Familjen tajkon!

Idag var barnen piggare. Hostan sitter kvar hos Arvid men det kan den ju göra i evigheter.

När klockan var 10.30 slog det mig att vi hade besiktning på släpvagnen idag. Hade ingen tid uppskriven nånstans så jag fick logga in mig på datorn. Tänkte att det var väl en tid på morgonen men icke. 11.25 stod det så jag fick svira om fort och på med kläder på ungarna ut och försöka koppla på släpvagnen, vilket jag trodde var svårt men det gick galant. Eftersom det var första gången jag körde med släpvagn fick Peter ta över i Sandviken, utifall jag skulle komma i ett läge då jag behövt backa ;P

Jag droppade av Arvid hos Farmorn innan för jag tänkte att det är lika bra att passa på och handla när vi ändå var i viken. Så vi rulla till ÖB jag och Hjalle, när jag tar fram väskan för att leta en peng till kundvagnen upptäcker jag att jag inte har någon plånbok med mig :/ så in i bilen igen och iväg till Bilprovningen för att ta Peters kort :)
Familjen tajkons, det är vi det!

Efter vi ha handlat och hämtat upp Arvid åkte vi hem för att få besök. Fia & Junia kom. Peter skulle byta nå bromsslangar på deras bil.

Dagens middag fick bli kebabspett som dom hade extrapris på och som jag aldrig smakat. Tror det var på Sofie's blogg jag såg att dom mumsat det för ett tag sen och tänkte att det måste provas. Det fick bli ris, sallad och egengjord tzatziki. Jag tyckte det var riktigt gott, men Peter gillade det inte. Peter och jag har inte alls samma smak när det gäller viss mat. :)

I morgon hoppas jag att barnen är krya. Ska in till Sandviken på fm. Men har Mamma/Mormor som back up om dom inte skulle vara det. Sen så jobbar jag kväll :( men snart är det SEMESTER!!

God natt med er!

Donken & Lax!

Lite luft har man väl inte dött av fast man är småsjuk så jag drog med mig kidsen och Mamma/Mormor till donken för lite mat. Jag blev så lat så jag tog den enkla vägen ;P ungarna åt som bara den!

Pratade med Peter när vi kommit hem igen, han är i Älvkarleby och fiskar. Han hade fått en Lax på 12 kilo men som var felkrokad så han lära släppa tillbaka den. Surt som tusan, men regler är regler. Håller tummarna att han får en till så han blir nöjd nån gång ;) eller så blir han bara taggad på flera. Han är tokig i att fiska, året om. Skulle han behöva välja mellan mig och fiske fick jag nog packa min väska och dra, haha =D

Nu ska jag ta och natta Arvid som precis kollat klart på Robin Hood.

Småsjuka kids!

Hjalmar vaknade som misstänkt med feber, dock bara 37,8 men ändå för febrig för att vara på dagis. Så jag fick bli hemma idag. Febern kan ju komma från sprutan som han fick för 1 vecka sedan. Doktorn sa att det kunde komma feber ända upp till 10-12 dagar efteråt. Han är ju rätt så pigg ändå men är mer "knäig" och vill vara nära en, han leker med lekasaker men sitter tätt intill mig hela tiden, så han kan luta huvudet emot mig i mellanåt.
Vi gick upp och tog en lur vid 9 och vakna igen kl 12, skönt :)

Efter lunch kom Lena hem med Arvid också. Dom har haft det toppenbra i Sthlm och hade turen och få gratis inträde och gratis vip åkband på Gröna Lund av någon Lena kände. Så Arvid var mer än nöjd. Dock är han förkyld och hostig.

I morgon är jag ledig och på fredag hoppas jag att dom är pigga och kan gå på dagis, deras sista dag innan dom får sommarlov.

Mysfarbrorn!

Bilbingo och hängiga barn!

Har varit iväg på bilbingo ikväll med Therese & Fia, tyvärr ingen vinst för någon av oss men vi hade det bra kul och skratta en hel del så kvällen blev lyckad ändå.

Väl hemma igen känner jag på en väldigt varm Hjalmar :/ kan ju bara vara vanligt varm men sovrumsfönstret var öppet och rummet var kyligt och han låg utan täcke så jag vet inte ja. Får se om han vaknar till något mer inatt så får jag kolla ordentligt då. Tråkigt och behöva väcka honom i morgonbitti om han nu är dålig. Vi får se.

Peter hade även pratat med Lena som att Arvid inte var så pigg. Hängig, hostig och snorig :( men han blir kvar hos dom inatt och under dagen i morgon, om inte jag blir hemma med Hjallebus då kan jag åka in och hämta hem honom. Men vi håller tummarna att allt är som bortblåst på båda pojkarna i morgon så dom är pigga och friska nu när dom snart går på sommarlov.

Dags att sova, vet aldrig hur natten slutar. Natti!

Midnight Dare

Idag kom ett paket i lådan som innehöll en body lotion från VS, Midnight Dare. Men jag blev arg på själv när jag inte kollat vad jag klickat hem ordentligt för flaskan var liten :( men den luktar ju sjukt gott iaf :)

Annars så har jag jobbat em idag. När jag kom hem efter 21 så sov hela familjen. Packade i ordning lite kläder som Arvid ska ha på sig och med sig i morgon. Han ska nämligen åka buss till Stockholm över dagen med Farmorn & Örjan och gå på Junibacken :) han är mer än taggad kan jag säga :P Dom kommer hem rätt sent i morgon så han sover över hos dom en natt.

5 skift kvar, sen har jag äntligen semester. Skönt!

Valfritt innehåll
RSS 2.0