31 December

Sista dagen på 2008!

Det bästa detta år då.....självklart vår lilla prins Arvid, han är det bästa som har hänt mig. Mamma älskar honom sååå otroligt mkt!

Det sämsta kan jag inte komma på =)

Igår var det Tacos på menyn, hur gott som hellst. Sen spelade vi bingo och det var ju helt värdelöst. Inte ett öre vann vi heller.

Ikväll kommer Fia, Henrik & Junia och Erica hit och äter lite gott och umgås. Det blir potatisgratäng a´la Fia =)

Nu ska jag kika till lillgangstern.

Gott Nytt År på er !!

Söndag 28 December

Det var inte igår man skrev ett par rader här.

Prinsen våran växer och blir stor, han är redan 4 veckor och tiden bara springer iväg. Men det känns som om att man haft han hur länge som hellst =)

Peter är ju hemma fortfarande så vi är väl mest hemma och myser om dagarna. Och nu har det varit jul också. Julafton firade vi här hemma. Med min och Peter´s familj. Arvid fick jättemkt fina julklappar. Och jag och Peter fick också jättefina presenter av Mamma & Pappa, bla en ergorapido dammsugare och en stooor fin vit lykta osv. Sen på juldagen var vi till Mormor och åt mat och träffa min släkt.

På nyårafton blir vi nog bara hemma, får se om vi får lite främmande så vi äter gott och så.Vår älskade son

Söndag 7 December

Jaha, då har det hänt en hel del sen sist iaf =)

Jag har ju blivit mamma till en liten son. Världens finaste Arvid. Han kom till oss Lördagen den 29/11 kl 12.31 Och det känns helt sjukt, knappt att man fattar det än alltså. Men det är alldeles, alldeles underbart att vara Mamma. Jag skulle kunna sitta och titta på han 24 timmar om dygnet, han är ju så himla go & snäll. Jag skulle kunna sitta här och skriva flera sidor om han men det blir väl lite utjatat efter en stund =)

Jag vill tacka allihopa som har grattulerat oss med sms,ringt och skrivit här och där. Och alla som är rädda för att komma och hälsa på för tidigt, glöm det! Jag älskar främmande, och skulle helst vilja visa upp hela världen vår lilla kurboll så kom kom =)
Mina prinsar!
(Arvid har knappast fått Fagerlundar-underläppen iaf =P)
Valfritt innehåll
RSS 2.0