Onsdag 30 April

Var ett tag sedan man skrev nu. Men det händer väl inte allt för mkt heller, man jobbar och åker hem och donar. Vi har ju lega på latsidan när det gäller sovrummet det har inte gått så fort för oss. Men nu är det bara fönstret som skall målas en gång till och sen tapetseras och upp med listerna.

Igår blev det en fika med Johansson efter jobbet. Hur skönt som hellst nu när uteserveringarna börjar komma ut. Sen kom Mamma ner på stan. Fick ett par leggings, och ett par byxor av henne. Var iväg till förfriskningsaffären också. Sen skulle jag iväg och handla och då hade Mika ringt till Peter och frågat vad vi skulle göra och vi hade ju inget speciellt planerat så nu har vi bjudit hit dom på grillning och så ikväll. Men det blir väl inga större bravader.

Så jag ska väl ta och städa och grejja här hemma ja.

Söndag 20 April

I helgen har vi bara tagit det lungt. Varit hemma och pysslat lite med tomten osv. Jag har även jobbat. Sen så har vi köpt en grill, så det blev grillat både, Fredag & Lördag. Hur jäkla gott som hellst. Mamma & Pappa var ut och hälsa på en sväng igår. Även Sandra var hit.

Ska väl ta och greja lite sen ska jag åka iväg och jobba. Och det känns ju inte ett dugg roligt när det är sånt härligt väder ute. Men men.

Lördag 12 April

I Torsdags var jag ledig. Då var det träff med tjejerna.  Sen var jag ut till Gruvmans en sväng. Och hann även upp till Elin en vända innan jag for hemmåt igen.

Igår jobbade jag. Sen var jag och Mamma ner på Åhléns och kikade lite.Var väldigt urplockat där. Sen gick vi runt på den så kallade marknaden =) Mamma köpte några strumpor, sen blev det en korv och en munk. Sen åkte vi till Maxi och inhandla oss lite mat. Sen for jag hem och började med maten tills Peter skulle komma hem. Potatisgratäng och Fläskfilé =) Det tröttnar man aldrig på. Sen var vi bara hemma, tvingade Peter och kika på Så ska det låta osv =) 22.15 slocknade vi.


Peter jobbar ju 12 timmars i helgen, det är ju mindre roligt. Så jag åker in till Mamma och Pappa en sväng. Dom skulle bjuda på mat och det är ju inte helt fel. 

Tisdag 8 April

En liten sammanfattning då.

I Fredags tog vi bara det lungt, pizza & tv =) Sen på natten drog Peter iväg med Kim till Jämtland och skulle fiska.
Så jag bestämde mig för att åka och hälsa på Devin i Söderhamn, och Mamma & Pappa hans då så klart =) Det blev en tur till E-center med fika, munkar och strosa runt på Barnens Hus.
Sen åkte vi hem till Stugsund en sväng och hämta Roggan sen åkte vi in till stan och käka. Sen åkte jag hemmåt.
Och innan jag stack drog jag ner handen i kartongen med gamla cd-skivor och högg ett par stycken. Det blev, Backstreet Boys första & andra skiva, Spice Girls, The Moffats, Hel och en egen-ihop-plockad Sommarmix skiva =) Herregud =) Och det värsta är ju att man kommer ihåg alla texter också.

Sen efter jag kommit till viken igen åkte jag hem till Elin. Kikade på Körslaget och käka götta. Sen på natten kom Peter hem igen så på Söndagen låg vi bara framför tvn i stort sett hela dagen.

Och Peter har ju börjat och jobba skift så han har em denna vecka. Så det känns lite tomt här hemma. Håller på tvättar en massa och donar. Skulle bara vilja tokröja, men det är ju ca 1 miljon grejer precis överallt som jag kan kräkas på.
Men det är bara att försöka printa in i skallen att det ser för jävligt ut när man rustar vare sig man vill eller inte =)


Torsdag 3 April

Var ett tag sen igen man skrev. Det har väl inte hänt allt för mkt sen sist.

Vi har iaf börjat riva i sovrummet och greja. Har slagit upp nya gipsskivor och spacklat. Så ikväll blir det slipa. Tapeterna kom idag också så dom har jag varit och hämtat. Sen ska vi köpa tak i morgon, och färg. Sen får vi väl se om Peter åker till Jämtland med Kim och fiskar i helgen. Annars är vi ledig båda två i helgen så då kanske det blir tapetserat  i helgen. Vågar mig inte riktigt på det där själv jag eller =) Jag har ju tapetserat lite men njaaa... vi får väl se hur det blir.

Och våran så kallad trädgård ser för jävlig ut. Jag mår så dåligt så fort jag ser på den. Och våran förbaskade leriga infart. Fy tusan. Vi ska väl dra igång med det där också bara det blir bätre väder. Sen känns det som att man hellre har ett riktigt hem innan trädgården =)

Nu lär jag hjälpa till och lufta elementen ?!?! =)

Tjooo!
Valfritt innehåll
RSS 2.0