Spöket-Arvid!

Tack för otroligt bra evenemang du ordnat för barnen igår Therese. Arvid talar om för alla att han var spöke igår och hade målat sig runt ögat, och så säger han att han såg en jättestor spindel i en låda =) Och att han fick godis av en STOOR spöket Laban ;)


Inte den bästa bilden =) På torsdag ska hjärtat få vara spöke igen.


Det gick bara bra för mig med huvudet iaf. Kan hända att jag förlorat nån hjärncell, om jag haft några ;) doktorn påpekade lite att man kunde ju ta det lungt. Och det har varit en hel del på tapeten den senste veckan. Men idag har min kära sambo masserat/knådat/tryckt en massa i nacken/huvud/axlar och det känns faktis redan bättre. Har ont i huvudet men det är väl pga det, men jag känner mig mkt lättare och inte så spänd.

Annars så är storfiskarn min hemma från Norge, skönt.
Vi ska mumsa lite stuvade makaroner och korv om ett tag sen gå lite längre ner på gatan för att fira Elias som fyller 2 år idag.

Väggen i "datarummet" är spcklad iaf, kan hända att det blir en målning av den ikväll om vi har rätt färg hemma.

Rådgivningen

Mamma tvingade mig och ringa 1177 och höra om min huvudvärk som jag haft sen i tisdags när jag slog huvudet.
Hon som jag prata med var jättegullig och trevlig och  inte alls sådär fnäsig och snäsig som 90% är. Hon tyckte att jag skulle åka in för en koll då jag hade varit med om en trauma?!?, menade hon. Så jag lyder väl order tänker jag.
Som tur är så får jag komma till Sandviken, och hoppas jag inte blir skickad vidare. Frikort har jag också, har ju inte gjort nå annat än och ränt på HC.

Hur som så får Mamma följa med Arvid på Spökskattjakt om inte jag hinner, för det här med väntetider osv kan ju dra ut på saker och ting i oändlighet.

Förkyld har jag blivit också =(

Dags att klä sig och så beger vi oss till Mamma och äter hennes köttbullar, gott gott.

Uppdrag granskning.

Onsdag 2/11 kl 20.00 ska jag titta på Uppdrag granskning i SVT 1, det tycker jag att ni också ska göra.

Det handlar om Mammas kusin Thomas & Jennie som blev anklagade för det värsta man kan tänka sig, sexuella övergrepp på sin egna dotter. Något som bara var ett påhitt av helt sjuka människor. Dom blev friakända men vilken stämpel dom fått på sig och vilket helvete dom levt och hur Socialtjänst och inblandade kan bete sig.




2/11: Mardrömmen
http://svt.se/ug/#20111027162315/2_11_mardrommen?&_suid=484

Spökoutfit & IKEA

Skötbordet är sålt, det gick fort och smidigt.

Förhoppningsvis har jag målat färdigt möblerna på övervåningen, lär kolla riktigt när det torkat ordentligt.
Dom i källan lär iaf ha en omgång till.

När jag skulle åka in till Sandviken på fm var bilen helt död, jag hade inte vridit av lyset(det glappar med belysningen ibland och då tjuter det inte när man öpnnar dörren heller) så jag tänkte hur fasiken löser jag detta, ingen andra bil hemma och ingen karl hemma. Grannarna vart borta och Thomas var hemma med sjuka barn och Tesa jobba.
Så det blev ett samtal till Carina som skickade hit Rickard och Magnus, så dom hjälpte mig, TACK killar för hjälpen!!


Jag hämtade Arvid och så begav vi oss till Barnens Hus där vi handlad spökoutfit åt honom, för i morgon ska Arvid på Spöjakt, han längtar och vill gärna vara spöke redan idag, vi får se hur det är i morgon för han är feg när det gäller spöken och monster osv =)
Det blev även en nappflaska och nappar till bebisen.
Stannade till på Babyproffsen och beställde en skötväska också, hoppas bara att det finns en i Sverige annars kunde det ta 6 veckor minst =/
Vi mumsade på IKEA och fick med oss lite julgransdekorationer hem, synd att 2 saker jag ville ha redan var slut.
Så var det förra året också så dom borde beställa hem mycket mer av saker och ting tycker jag.

Dessa sängkläder köpte jag också.
Det känns lite jobbigt och ha presentkort på en massa pengar som jag inte kan använda för dom ska användas till garderoberna som jag hoppas kommer att inhandlas inom en väldigt snar framtid.
IDGRAN OVAL Påslakan 1 örngott, vit, grå 			                         Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm

Huvudvärk!

Jag slog bakhuvudet/nacken rätt så hårt i soffkanten för nån dag sen och sen dess har jag haft lite små ont i huvudet hela tiden, det värker mer ju mer jag anstränger mig och böjer mig och lutar mig framåt osv, drygt som tusan är det. För just nu håller jag på målar och grejar med kroppen och knoppen hela tiden och då trycker det på bra i huvudet...!

Skötbord till salu!

Var på väg att klicka hem en ljuskrona och en ljusstake ifrån Ellos nyss men rabattkoden jag har finns ej står det fast den gäller till den 11/11, blir ett samtal till Ellos i morgon om jag hinner annars lär det bli nästa vecka. För sakerna ska jag ha ;P


Har varit ner och målat en vända nu på kvällen.

I morgon blir det planeringsdag i Högbo.


Någon som vill köpa ett skötbord?!
Kan även användas som skåp om man tar bort skötbordsdelen.

Föräldrarfika

Idag fick vi föräldrar lite fika när man hämtade barnen på dagis. Barnen hade bakat Chokladbollar och Syltkakor. Dock inte Arvid för han och några till hade varit ut och gått i skogen. Dom var 3 förskolelärare och 1 resurs idag på Arvids avdelning på inte ens 15 barn, det tycker jag är riktigt bra.

För tillfället så kollar sonen på Bullerbyn och jag har precis klickat hem en amningsbh från Glammom, dom har riktigt snygga amningsbhar och i stora storlekar. Så jag håller tummarna att jag kan ha den. Provade nyss en som jag fick i lådan idag men den var lite liten.

Sitter och spanar på Jotex & Ellos och det kan hända att det blir nån beställning därifrån också.

Snart dags och slänga ihop lite krubb.

Bitter?!

Idag har vi varit iväg till Grycksbo på tjejmiddag och kalas i ett. Eddie fyller på söndag så vio passade på att gratta honom på en gång. Vi fick supergod mat av Angelica, Fransk Kycklinggryta med ris,sallad och baugette. En glasstårta och en vanlig tårta fick vi till efterrätt.
Barnen mumsade pannkaka som Pappa Jocke grejade, barnen var så snälla och rara så. Förutom min som ska vara jävligast jämt.
Tacka alla fina vänner för en trevlig kväll. Och extra tack till Angelica & Jocke.



Och så ska jag sluta läsa bloggar för jag blir alldels för avundsjuk på hur fint alla har.
Jag kräks på mitt eget hem, försöker få ordning påre men alla andra har såååå mycket finare.
Ge mig en massa pengar nån så jag kan bygga ett nytt hus och köpa huuuuur mycket inredning som hellst.
Jag är int bitter....inte alls ;P

Känsla för detaljer?!?!?...

När jag hämtade Arvid på dagis och kom ut på parkeringen.....

A: Mamma vart är våran bil?
J: Den står ju här framför dig..!?
A: Neej Mamma det där är inte våran bil.
J: Jo det är våran bil. Och jag öppnade dörren och Arvid hoppade in motvilligt.
När vi kommer hem och Arvid hoppar ur bilen.
A: Mamma det är ju nya "däckar", vad fina. Det är ju Mammas bil!!

Haha jag blev så full i skratt hur fasiken ungen kunna lägga märke till att det var andra däck på bilen. Inte tusan ser jag nån skillnad på dom vi har på sommarn eller på vintern heller ;)

Trevlig kväll!!

Har haft mina tjejer från jobbet här ikväll. Dom vela "fira" mig lite och jag tog och bjöd på Gulashsoppa, mumsigt!
Wilma var också med ett tag och lekte med Arvid och så fick dom pannkaka och en varsin Zoo-ask, då låg man på topp sen ;)


Jag fick hur som helst ett presentkort på Rena Rama Under av tjejerna, tack så hemskt mycket.


I morgon blir det fotografering för Arvid, upp i tid och fixa frippan ;P

Målat!

Idag fick jag sovmorgon, skönt. Efter lunch tog jag och Arvid och gick till grannarna för lek och kaffe. Väl hemma igen möttes jag av ett nystädat hem, tack hjärtat! Farmorn och Örjan kom på besök då också. Ikväll efter Arvid knoppat in tog vi och måla första omgången av linneskåpet och bebisens byrå. Nu ligger vi på soffan och tittar på " Vem kan slå Filip och Fredrik".

Lördag em.

Dagen började vi som sagt med att hämta Arvid, slänga skit på tippen och hämta linneskåpet.
Sedan har vi varit ute mestadels, varit i lekparken dock den sämsta som finns. Arvid har cyklat en hel del också och det är väl bara att passa på för snart är det väl vitt på backen.




Sen vi kom in har jag tagit och förberett maten till ikväll, det blir
Kycklingfajitas.
Och så har jag faktist rensat ur kylen, och donat i plastskåpet, och hullerombuller lådan osv.

Pensionär?!?!?

Dagen började med att fixa naglarna på fm och Arvid passade på att leka med Jacob. Sedan tog vi en lunch med Mamma/Mormor och Arvid blev sedan klippt. Och på em åkte vi till Lassas där Arvid skulle stanna kvar över natten. Farmorn hade abstinens och ville rå om pojken till i morgon, och Arvid blev mer en nöjd över det.

Så jag och Peter blev ensamma men bestämde oss för en hemmakväll. Så en varsin pizza fick det bli och innan Idol börja intog vi sängen för att titta vidare i ryggläge och nu tror jag Peter somnat till och med =) så lite pensionärsvarning är det på oss ;) men vi var ju för tusan ut förra helgen såå då får man lata sig en kväll som denna.

I morgon fm ska vi hämta vår prins och så ska vi hämta linneskåpet på Ånyo.

Sen vad resten av lördagen har att erbjuda återstår att se.

Mysiga dagar.

Det är bra mysigt om morgonarna och vara hemma med Arvid utan och känna stressen att man ska iväg osv.
Han har ju så mycket tok för sig också och när han pratar kommer det mycket roligt ur munnen.

Mån,tis och ons fick Arvid vara på dagis några timmar. Han får ju vara där fullt ut nu när jag är hemma på gravidpenning men det vill jag ju inte. Men ändå vill jag att han ska få leka med sina dagiskompisar och inte "glömma" bort stället. För sen blir det ju bara 15 timmar veckan när bebisen kommer.

Igår tog vi och packade ihop badkläder och åkte till Badhuset på fm. Arvid var i extas. Och det var knappt nå folk så det var otroligt skönt. Vid lunch bagav vi oss till Sibylla för att äta hamburgare, så Arvid var nöjdre en nöjdast =)
Em spenderades hemma hos Mamma där vi firade min bror som fyllde 30 år igår.


Idag är Fredag och dagen är till mestadels fullbokad.
Det är nått nästan varje dag nu. Och jag som har 10000 planer på att göra en massa annat innan den 29/11, för efter Arvid fyllt ska jag bara vänta på bebis.<3

Jollyroom

Igår em gjorde vi en beställning och idag hämtade vi ut paketet på ICA.
Det kallar jag bra leveranstid.

Jollyroom

Kille eller Tjej?!

Vårat lillhjärta växer som hon/han ska i magen.
Det var lite roligt att det var samma barnmorska som hjälpte Arvid till världen som gjorde UL på oss. Hon frågade först om vi visste vad det var för kön. Sen så började hon mäta huvudet, och vad stor bebisen är nu jämfört med i v 18.
Sen kollade hon länge på hjärtat då dom höll på med nå nya studier och hon ville lära sig och titta noga, allt såg bara bra ut med hjärtat.
Hon frågade om vi ville veta könet, men icke. Hon mätte sedan buken och så sa hon åt oss och kolla bort när hon skulle mäta lårbenet annars skulle vi se vad det var för liten krabat där inne. =)
 Efter allt tittande så kom hon fram till att det var en normalstorbebis, till och med 1+ över normalbebis kurvan. Så det kommer väl ut en 5 kilos klump ;) Bebisen låg neråt med huvudet och hon trodde inte att bebisen skulle ändra läge nå mer.

Men jag blir otrolig nyfiken när man vet att man kan få reda på könet sådär på nån sekund.
Men det tar ändå bort halva tjusningen om man vet innan tycker jag.
Men förhoppningsvis behöver jag inte vänta längre än 8 veckor innan jag vet om det blir en till prins i familjen eller om det blir en liten prinsessa.

Utbildningar

Jag skulle vilja plugga ibland. Eller plugga är väl inte det roligaste men jag vill ha en bra utbildning, vara nånting.
Men jag har inget plugghuvud, jag försöker läsa en massa och förstå vad saker och ting betyder och innebär i olika utbildningar osv men inte ens det förstår ja =) Hur skulle det då bli om man får tex en uppgift skriven på riktigt svenska som jag inte fattar en skvatt av?! Massa sådanna saker gör att jag inte vågar. Sen ska man ju komma in också och hur gör man det?!Högskoleprov ?! osv osv. Många utbildningar kräver Matte B och där har jag ju världens största IG i.

Men ändå finns en liten nyfikenhet på en utbildning, eller 2 kanske.
Den som lever får se....


Först och främst så kanske jag skulle läsa in lite omvårdnadsämnen och validera.
Det är något högsta hönset vill, hon vill mycket hon....!

Jobbet har planeringsdag i Högbo nästa fredag och jag fick vara med om jag ville, och jag saknar faktist mina arbetskompisar, och god mat och fika är alltid trevligt. + att jag får höra med om "läsandet".
Och så fick jag komma och gå som jag ville.
Ska fundera på det.

Linneskåp - check!

Har inhandlat ett fult slitet linneskåp idag på Ånyo. Eller Mamma gjorde åt mig så ska vi hämta det innan lördag.
Det är inte alls som jag tänkt mig men jag känner att jag behöver ett så då fick det bli ett som passar dom mått jag har och gå efter. Men det ska ju självklart målas och sen kan man alltid "piffa" till det.

Vi har även rensat ur 1½ sopsäck med kläder som icke används idag.Ska gå igenom och rensa bland sängkläder och handdukar också.
Har även en hel del panelgardiner som bara ligger så det får nog åka på tippen det med. Om ingen är intresserad av några?!... hojta till i så fall.



Annars så är det mycket kalas på g.
20, 21, 25, 30 och 31 Oktober
Och en tjejmiddag den 26.
Har man inte rullat fram tidigare så lär man ju göra det efter dessa dagar ;)

Beställning.

Idag tog vi och beställde Bilbarnstol och Spjälskydd till bebisen ifrån Jollyroom.


Denna från Acta Graco fick det bli, det var kampanjpris för just den här färgen och då passar man ju på såklart =)
Säkert fjolårets modell eller nått men det känns som om det kvittar.





Och så fick det bli ett grått spjälskydd.

106635_1.jpg

Nu är det väl en skötväska, amningsbhar och en massa smågrejer som fattas.
Ska gå igenom sakerna efter Arvid också och kolla vad som finns och vad som fattas.

I morgon skav i få titta på vårat lillhjärta igen, mysigt <3

Sixten kanske?! Arvid och Sixten, hmmm jaa det är ett kaptiel för sig det där med vad fisen ska heta.
Förslag mottages gärna, både pojk och flicknamn och gärna gammeldagsa namn.
Astrid känns rätt så bra just nu, men det kan ju hinna ändras.
Men det blir nog en lillebror ändå.





Helgen över.

Helgen lider mot sitt slut. Och den trökigaste veckan är här, Peters nattvecka.
Grymt tråkigt. Men men, denna gång är jag ju hemma och inte jobbar om honom.

Igår fick jag en rejäl sovmorgon. Låg kvar och drog mig i sängen ända till 12 rycket.
Skönt, skönare skönast!!
Peter var in och lämna Arvid hos Farmorn och grejade med bilen innan vi tog tag i sängen. Jag var förste beskrivningsläsare och skruvhandräckare och Peter fick sätta ihop sängen. Det gick galant och så otroligt fint det blev. Nu är det bara resten kvar...!!


Igår kväll skulle vi äta på Church Street också men klockan var rätt mycket innan vi kom in till Gävle så det var 1½ timmes väntetid på bord så det skulle vi inte hinna med så det fick bli Brända istället, maten var grymt god där också.
21.15 befann vi oss på Filmstaden och tittade på Jägarna 2.
Jag tyckte den var skit bra och Peter tyckte den var skit dålig =)
Men en trevlig kväll hade vi iaf.

Idag hare vi varit ute och plockat undan studsmattan osv i det sköna vädret.

Nu dags att hänga tvätt igen och invänta bompamys med finaste Arvid.

Förlossningsbesök.

Igår var jag till barnmorskan. Allt såg bara och kilo har jag lagt på mig så jag får väl vara nöjd.
Hjärtljuden på kråkan låg på 148.

Men idag var inte allt lika bra.
Det slog till vid 7.30 i morse med en jäklans ryggvärk i nedre delen av ryggen och så kom den molande mensvärken, och den kom och gick och var värre och lättare omvartannat.
Och efter en halvtimme blev jag nervös när det inte släppte. Så jag var ut och googla och den ena tjejen hade blivit sängliggande sen v 32 och den andra hade UVI osv osv. så ett samtal till Mamma & Tesa gjordes och båda tyckte jag skulle ringa, min BM hade ju inte teletid förns 9.30 och det hade gått över en timme och det inte släppt så jag ringde förlossningen. Så vi fick komma in och blev kopplad till ctgn osv. Allt såg bra ut och det var inga tecken på sammandragningar. Skönt!Fick lämna urinprov och stickan var negativ. Bra det med.
Och så gjorde dom ett ulrtaljud på mina njurar och där såg allt också bra ut.
Så jag fick åka hem med min molande mensvärk. Håller tummarna att det inte blir så här igen.
Förutom när det är dags då, men det är liiiite väl tidigt och ploppa ut bebisen nu =P
En odling har gjorts på urinprovet också men det svaret kmr inte förns nästa vecka.
Så nått tokigt var det men ändå inget alls?!?!...konstigt det där.

På onsdag ska vi på UL igen, fast då ska vi titta på bebisen. Mycket roligare än och titta på njurarna iaf ;)
Det ska göras en tillväxtkontroll. Lite på min egen begäran då jag inte gått upp just nått, BM säger att det är lite svårt och mäta min mage eftersom jag har mage ändå och jag vet att jag är dålig på att äta. Men BM märker en då att min mage växt och jag också men hon tyckte det var en bra idé så.
Och jag tittar gärna på kråkan en gång till =D

Slut surrat om bebis nu.
Har hasselbackspotatis i ugnen nu, några klassiska och några med västerbottenost på ;P
Till det blir det vilöksostfylld lövbiff.
Gott gott!!

Färdigjobbat!

Då var det färdigjobbat på ett tag, skönt!


Arvid är inte på sitt bästa humör för tillfället och han har blivit hes, så frågan är om det är nå lurt på g.
Vi håller tummarna för det motsatta.
Håller han sig frisk ville Farmorn "låna" honom Lördag-Söndag så då blir det förmodligen bio för våran del.

Sängen lär bytas ut i helgen också, sen ska det donas lite mer med sovrummet så det blir fint. Har inte ens en gardin där och vi har bott här i snart 4 år?!? ;) Tur vi har en vit rullgardin som ser ut som en hissgardin utifrån ;P



Och jag har ju inte berättat vad jag fått i present heller.
Jag fick iaf en massa presentkort på Ikea, så nu kan jag äntligen köpa mina efterlängtade garderober.
Fick även presentkort på Trivsamt och på Köpis och kontanter.
Så det blev mycket presentkort, men fick också ett jättefint halsband, en pajform, en ljusstake och ett kit med kardemumma skorpor och Rödvinbärsgelé ifrån Cajsas Skafferi.

Och så den skjukaste presenten fick ju från mina tjejer såklart =)

Ett prentkort som det står följande på:
1200:- hos Anna Nygren.....dom är ju galen =PFör er som inte vet vem Anna är så är hon tattuerare =D
Så jag ska gadda mig, meeen jag vill gå ner en massa i vikt först. Så det blir väl lagmot till man är 85 och flyttat in på hem ;P
Näerå, det ska bli andra bullar efter kråkan tittt ut.

I morgon ska jag till BM och lyssna på bebis.
Och så kan det bli en tripp till Hästbo, om jag får nå svar...!

Fina buketter!

Tyvärr så blev det typ 5 kort knäppta på kalaset, varav alla var typ suddiga =) Sen fanns inte det nån tid riktigt.
Men här kommer några bilder på dom otroligt fina blommorna jag fick.







(Tyvärr så nickade rosorna på en gång)






Och när jag kom hem efter jg lämnat Arvid på dagis nu till lunch stod det blommor utanför dörren.
Denna superfina bukett kom från Louise i Göteborg.

Vilken dag!!

Vilken otroligt lyckad födelsedag jag hade igår.
Tack alla nära och kära för era uppvaktningar. Jag är så himla nöjd med allt, och alla otroligt fina presenter.
Jag blev verkligen bortskämd, tack alla <3

Ett extra tack till Mamma och Therese som hjälpt mig och bakat och även till Peter som hjälpte till med allt under gårdagen.
Det blev en del smörgåstårta över men jag och Mamma tar med oss en varsin till jobbet så går dom nog åt =) Men däremot fanns det nog inte en gnutta kvar av marängtårtorna, dom var verkligen populära och vi fick mkt beröm för dom.
Och dom är ju helt sjukt goda också, hade gärnat tryckt en bit sån nu ;)

Men det tog på kraftern igår, jag var helt slut och det blev soffläge resten av kvällen och det känndes som om jag hade blivit överkörd av en ångvält.

Idag känns det bättre men ryggen är jobbig med mig, men jag gör mitt sista em pass idag.
Sen har jag 2 fm skift sen så....tack och hej slit, stress och tunga lyft.

Bebissjuk.

Igår var jag, Arvid & Mamma förbi Sandra & Danne för att beskåda lilla underverket deras, Elton.
Det blev ingen längre visit men snart går jag hem och då kan jag åka dit för mig själv och pussa på han i lugn och ro ;)






 
Och man längtar ju inge mindre efter sin egen lilla bebis när man fick mysa med Elton, herregud vad jag vill att det blir december nu, bums!

I morse var det andra morgonen jag vakna av att jag hade sån fruktanvsvärd kramp i högra benet.
Och inget hjälper heller mer än att kliva upp ur sängen och röra på sig.
Och det börjar kännas i ryggslutet också, men har lite svårt och få kläm om det är njurarna eller trött/slut i ryggslutet.
Men 3 pass kvar att jobba, sen så.
Och så en grej till, vet inte ens om det har med graviditeten och göra men jag har förmodligen fått en propp i fingret också, har aldrig fått en propp förut. Men det börja med att ömma i långfingret, längst ner inne i handen, och jag har ju inte slagit mig eller så. Försökte leta efter nå bett eller stick men det syndes inget. Och varm var jag. Och jag blev blåare och blåare under dagen och kvällen. Så det var Sandras Mamma som trodde det var en propp. Men idag har jag inte alls lika ont och det blåa har lagt sig lite.

Men jag ska inte klaga, jag mår hur bra som hellst annars.

Nu en dusch och sedan sängen för i morgon väntar en lååång dag med släkt och vänner!!

Höst!!!



Medans jag dona i köket var grabbarna grus ute på tomten och greja, Arvid körde mest race med sin skottkärra =)
(Jag bjuder på det skitiga fönstret =P)

Lördagkväll

image description




Denna fina bukett kom Ingela med idag, tack så hemskt mycket!
Hon hade en Tom & Jerry påse med sig till Arvid också, gissa om han blev lycklig ;)


Annars så har dagen sependerats en hel del i köket.
Har lagt ihop 3 smörgåstårtor, gjort 2 marängtårtor och en Tacogratäng.
Peter tycker jag har varit astråkig idag, men han är inte direkt roligare nu för nu har han ockuperat soffan och tvn och tittar på nån jäkla Jaktfilm?!?!...hur man ska skjuta, hur man ska slakta osv osv.
Kul lördagkväll ;)

Sandra och Malte var förbi på fm och lekte också, Arvid var mer vild än tam som vanligt =D


Idag är det 17 (?) år sedan min Morfar dog, jag minns det som igår. Fast det kan ju bero på att han dog dagen innan jag skulle fylla 8. Jag var iaf ute på byn, (läs Stensätra) och lekte med Thererse, Patrik och Tommy den kvällen, det var på den tiden man var ute och lekte jämt. Och när jag kom hem satt Pappa med telefonkatlogen och föröskte ringa runt och leta efter mig, det var innan mobilens tid det =)



Lycklig!!

Idag när jag kommer från jobbet kommer Arvid springades till mig i bilen och sa Grattis, och jag tänkte att han bara surra då jag inte fyller förns på söndag.
Men när jag kliver upp på altanen ligger det 3 kartonger deär....från IKEA.

Och kartongerna inehöll denna underbara säng.



Det är min present från mina fina killar och jag är så glad.
Tack älskade Peter, och Arvid så klart ;)

Måndag Morgon!

Måndag morgon igen då.
Inne på min näst sista vecka, 7 pass kvar.
Skönt skönt!

Jag och Arvid har nyss ätit frukost och nu sitter jag och kluarar på hur många smörgåstårtor och vanliga tårtor som ska göras. Jag hade ju tänkt mig smörgåstårta på polarbörd och försöker leta på nätet hur många portioner man kan beräkna på en sådan, jag hittar 8 & 16 och det är ju en väldig skillnad. Har räknat ner antalet nu och då får jag det till 48 vuxna (över 14 iaf) 20 barn (under 10) och så har inte riktigt alla svarat och det kan ju alltid bli nån färre eller något mer barn blir med...svårt svårt svårt!!!

När jag fyllde 20 så hade vi 5 st smörgåstårtor och drt räckte nästan precis.
Men det har hänt mycket på 5 år.
Min älskade Pappa och Moster finns inte längre <3 
Och en hel hög med barn har tillkommit på dom senaste åren =)

Det lär kluras mer, tur jag har Mamma och Therese som är snäll och hjälper mig!!

Ska jag ringa på skåpet?!?!
Lär vänta och höra med sömntutan när han vaknat ;)

Veckoplaner

Vi fick besök av Elin & Alex här på em, Trevligt!

Vi hade besök av Mika & Lizette igår kväll också, vi mumsade god mat, åt godis och titta på film, Hall Pass- lite små rolig sådär =)


Ikväll blir det en Maria Wern film med min andre hälft.

I veckan blir det jobb mån-tors.
Det ska planeras mer till Söndagens kalas, ca 45 st har bekräftat att dom kommer, då är inte barnen under 10 inräknade?! Och några som inte svarat än så det är tur att vi har Sockenstugan.
Måste komma ihåg och hämta nycklarna i veckan också.

Skulle gärna åka och titta på Linnéskåpet nån dag också.
Och lämna in min Iphone på lagning.
Fixa mina naglar hos Elisabeth ska hinnas med osv osv.

Tänk om dygnet hade några fler timmar så skulle man kanske hinna göra allt man tänkt =D

Slusurrat..!

Uttråkad!!

Är sjukt uttråkad, what to do?!

Jag är lite småsugen på att åka till Gävle och kolla på ett linneskåp men måste ha bärhjälp i så fall och det är lättare sagt en gjort.


Vi ska väl ta och mumsa i oss lite lunch snart sen måste vi ut i friska luften lite.

Elton är här!

ETT STORT GRATTIS
till Sandra och Danne som blev föräldrar till en liten kille inatt.
Så otroligt söt och jag längtar tills jag får träffa er <3



Elton.

Valfritt innehåll
RSS 2.0