Bra kväll!

Idag har jag rensat både här och där, men det är inget som syns, inte utåt iaf :) har rotat i skåp och tagit beslutet att saker jag inte använt på ca 5 år kommer jag inte använda dom närmsta 5 åren heller.

Dammsugaren är trasig, katastrof! Lär köpa en ny i morgon. Och så ska vi köpa present åt Arvid. Och vi tror vi har bestämt oss nu. Får se hur det slutar i morgon.

Och idag har em/kvällen flytit på riktigt bra. Matat, badat, borstat tänder, nattat utan minsta motsägelse från kidsen :) mera sånna kvällar. Hjalmar protesterar ju inte men Arvid kan få en att bli smått galen innan han ligger där han ligger för natten :P

Nu är min andre hälft hemma. Ska väl byta något ord med honom innan det är dags att knyta sig.

Blandad helg!

Helgen har varit blandad. Från kräknatt till middag hos vänner. Det svänger fort i hockey....trevligt har det varit iaf, iaf den ena delen av helgen. Ni kan ju gissa vilken.

För tillfället ligger jag trött som tusan på puffbananen i vardagsrummet och lyssnar på Hjalle när han spelar på sitt piano, låter superfint :P

Nu ska jag busa på och försöka bli pigg som dom små liven :)

Sov kvinna!!

Men varför går jag inte och lägger mig i tid?!?!

Efter Arvid lämnats på dagis i morse drog jag och Hjalle vidare till Ikea för frukost med Sara & Samori och lite shopping. Skulle inhandla en massa små grejer så som ljus, hakklappar, tejp, presentpapper, present, ett par plagg till Hjalle osv Men hann inte handla allt jag tänkte, men köpis finns ju kvar :)

Här på kvällen tog jag och baka lite saffranbiscotti som blev misslyckade men ändå goda. Konsistensen blev fel :) Men jag tog och mumsade någon sådan och några pepparkakor, drack glögg och julmust lyssnade på julmusik och slog in lite julklappar och presenter vi klickat hem från Hiko.se i söndags och idag var dom här. Toppen! Och så har jag skrivit inbjudningskort till Arvid kalas.

Jag känner att jag vill pynta och dona. Men det är för tidigt. Jag blir så stressad när jag tänker på att jag ska klämma in barnens födelsedagar + Arvids barnkalas + att vi ska fira julen här hemma. Men det blir nog bra i slutändan :)

Jag borde verkligen sova nu!

Gardinbyte

Här på kvällningen har jag strukit gardiner och bytt i vardagsrummet. Inga juliga gardiner men det är knytbandslängder. Det blir liksom lite mer ombonat av dom en panellängderna och det är mysigare med dom till hösten/vintern.

Tog även och bytte ut hjärtarna i tvbänken mot andra hjärtan som jag fått av Peters mamma. Och jag har lite andra grejer på gång som jag ska fixa med om kvällarna. Får visa en annan dag, hann inte knäppa nå kort då lilleman grina hysteriskt :)

Och Peter har bestämt att vi inte ska ha någon gran i år. Hjalmar kommer riva i den konstant och det går ju inte och ha uppsikt över honom varenda sekund. Och det gör ju absolut inte mig något om nånting går sönder men han stoppar ju allt i munnen och små skärvor från julgranskulorna är väl inte det bästa att mumsa på :) men tänkte ordna någon liten gran eller liknande att ha på skänken, för Arvids skull :)

I morgon blir det en vända till köpis. GrannElin fyller 9år på onsdag och det ska firas. Och så lär det inhandlas lite julklappspapper osv :)

Nu lär jag knyta mig! God natt med er!

Farsdag

En av nackdelarna med att få lång sovmorgon är att det är svårt och somna på kvällen :) Peter jobbar natt och kidsen sover så jag ligger med paddan i sängen och kikar på gäster med gester i hopp om att bli lite trött.

Dagen började som sagt med sovmorgon och nere hade Peter dragit igång tvätteriet, kors i taket ;) Mamma kom ut på lunch, hel kyckling i ugn med currysås. Peter fick välja efterrätt, hallonpaj och vaniljvisp. Han ville inte ha något i present men ett par chanser att bli miljonär är ju aldrig fel så ett Farsdagpaket med trisslotter. Dock blev han tyvärr ingen miljonär :)

På em var jag och kidsen hem till Linda med familj och fira Linda som fyller 28 år idag. Grattis till dig! Och hur mycket gott hade inte hon bakat då? Alldeles för mkt :)

Har även klickat hem lite julklappar till kidsen. Skönt och vara igång med det fast man sagt så sen i somras, bättre sent än aldrig.

I morgon blir det en tripp till jobbet, i feb är man tillbaka till verkligheten så jag lär in med schema och greja lite. Om jag har ångest?! Det är bara förnamnet.

Presentproblem

Hjalmar har fått feber igen :/ och svällda fötter och rodnad och utslag på fötter och ben :/ dreglet rinner och famnen är favvostället :( hoppas att han är piggare i morgon.

Annars så försöker vi klura ut någon bra present åt Arvid. Han skulle få en fyrhjuling av Farmorn och hjälm och skydd osv av oss och Mormorn. Men vi har pratat fram och tillbaka 377383ggr och vi hoppar över det.

Arvid är ju väldigt rädd för höga ljud(gräsklippare, skotrar, mixer, byggmaskiner, hårblås osv) och han är nojig med skotrar sen han slog i näsan i styret med Peter en vinter. Så det känna onödigt och lägga ut en massa pengar på någonting som kanske bara står i källarn.

Så vi siktar in oss på något annat istället. Frågan är ju bara vad?!.....ett trummset vill han ha säger han men njaaaee det vette tusan om det bli något sånt :) sen vill han ju ha alla bilar och bilbanor som finns i önskekatalogerna. Osv så något ska vi väl klura ut.

Nu ska jag knoppa, sovmorgon i morgon :) skönt!!

Dags att sova!

Arvid var tillbaka på dagis idag, så nu har pojkarna klarat av vattkopporna iaf. Skönt ändå att ha det överstökat.

I morgonkväll blir det lite egen tid för mig, skönt! Mat och surrande vankas det i Storvik hos Erica. Trevligt trevligt!


Annars är jag mitt uppe i "jag har 1
Miljon saker att fixa men det händer ingenting" Som vanligt för mig med andra ord.

Nu god natt!

Valfritt innehåll
RSS 2.0