Torsdag 29 November

Är på jobbet nu. Slutar kl 22. Sen blir det åka hem i snövädret till Årsunda. Igår städade jag klart lägenheten, skönt som tusan att vara klar. Känns lite konstigt egentligen att man inte ska bo där nå mer =)

Är ledig i morgon sen jobbar jag förmiddag lördag och söndag. Sen har jag gjort 3 helger på raken så sen får det vara nog =) Man lär väl leta fram lite adventssaker till helgen och ställa upp i röran så det blir lite mysigt. Den 7 ska jag och Peter på Julbord med hans jobb på Högbo Qvarn, det blir nog trevligt. Sen den 10 blir det en tripp till Stockholm med Therese och Johansson, hälsa på Erica och julshoppa lite. Och den 14 blir det "grötfest" hos Ingela med jobbarkompisarna, gröt,skinmacka,en vinare och julklappsbyte. Blir nog roligt det med.

Sen tycker jag mina kära vänner att vi kan väl träffas nån dag här framöver allihopa och dricka lite glögg och käka pepparkakor och greja och surra, för nu var det länge sen vi sågs allihopa. Vad tycker ni om julklappsbyte? Eller är jag bara dryg nu, haha ?! =D

Jag tror jag har kommit in i nå mys-advent-jul-ljus stämmning =D

Näe nu lär jag åka ut och sladda med Kräklan bilen, och så jobba lite förstås!

Det finns inga ord....



 För hur vi såg ut  Jag och Therese i Globen på Backstreet Boys konsert för x antal år sedan.


Man kan bara skratta  =D

Tisdag 27 November

Ja då är man Årsundabo på heltid nu då =) Har sovit där i 3 nätter och det känns jättebra. Men det är grymt med grejer överallt men det är sånt man får räkna med. Det är skönt och slippa och åka fram och tillbaka hela tiden och krångla osv. Skönt att slippa stressa och tänka på att vi lär skynda med allt hela tiden. Nu bor vi där och kan ta det lite lugnare iaf. Har varit väldigt mkt i 2½ månad nu. Men nu får man väl lite tid över till annat.

Är hemma hos Mamma och Pappa nu. Brorsan är här och hälsar på från Göteborg. Och jag lär väl ta och betlala lite räkningar. Vi får väl igång hemmatelefonen idag och internet kommer väl om nån dag.

Började städa ur lägenheten igår också, tänkte göra klart i morgon.

Ska åka in till Gävle med broder snart.

Har nytt hemnummer nu också.

Tisdag 20 November

Nu var
det ett tag sedan jag skrev. Men det har väl inte hänt så himla mkt annat än att vi varit i huset och donat.

Förra veckan var jag på storkalas iaf, Johansson blev gammal, hela 22 år. Så jag var dit och fika och greja. Det är väl typ det jag kommer ihåg från den veckan. I helgen så var vi hemma hela Lördag kvällen, riktigt skönt att få slänga sig i soffan och käka god mat och kika på tv och inte behöva åka ut till huset.

Igår så fick jag med mig Elin och lillskruttan till Gävle,Ove Jansson och Ikea. Så nu har jag köpt kakel till köket och så letade jag efter en hiss gardin till köket. Fanns jättefina på Hemtex men inte så dom passa mina fönster såklart, och på Oves hade dom ännu finare men i kritvita så man höll på tappa ögonen. Så det fick bli ett par enkla från Ikea. Sen var vi och slängde en massa skräp på tippen.

Badrummet är kaklat och fogat, skönt som tusan. För nu lär vi in me toaletten här i veckan för på Söndag har vi tänkt att vi ska sova där första natten, alla grejer ska vara flyttade.

Och jag skulle behöva gå till frissan också, ser ut som ett skatbo i huvudet. Får se om jag tar mig dit eller om jag slänger i lite färg själv. Så någon lär göra det på mig vare sig ni vill eller inte =)

Den 10 Decmber har vi planerat in en tripp till Stockholmia och till Erica och julshoppa lite.

Idag klev jag upp 7 i morse och började tvätta. Duktig jag!

Fia 12 November

Hej hej hallå dagboken.....den "frasen" känner jag igen ?!=D Bert kanske, eller Sune =)

Helgen som varit har jag varit ledig. Och jag har ju alltid mina höga förväntningar om att köket ska bli klart men det blir bara ny problem och ta tag i hela tiden. Vi lära flytta om utsuget i skorsten till fläkten. Annars skulle den bli sne över hällen och det är ju inte så värst snyggt, så det tog en massa tid av oss. Men nu är alla vitvaror på plats, hällen nersänkt och hon är klar. Peter ska väl borra hål för blandaren och greja idag. Och kaklet som jag åkte in och skulle köpa i fredags var slut så klart. Men dom skulle fixa fram åt mig till idag eller i morgon. Annaras hade det varit 2 veckors väntetid på det också. Så kaklet och lister ska väl upp nu då. Sen kanske jag äntligen får sätta dit luckorna, för det har ju varit lika bra och inte satt upp dom när det ska kaklas och greja.

Igår var vi iväg till Kupolen jag och karlsloken. Hande väl kunnat handla ihjäl mig men höll mig i skinnet. Skulle köpa gardiner på Hemtex men den färgen och måttet jag skulle ha var så klart slut.  Idag ska jag jobba, ska på utb först mellan 13-15.30 på stadshuset, skit tråkigt! Sen ska jag iväg till Kräklan.

Nu ska jag ut i snörusket...

Onsdag 7 Novmber

Idag är jag mkt piggare. Men är hemma i morgon också så att jag är helt pigg på Fredag. Idag så har Elin & Linnéa och Therese & Devin varit här hälsat på. Så jag pallrade mig ner på Hanséns och köpte lite fikabröd. Sen efter dom åkt hem så åkte jag och Peter in till Gävle och köpte golv till sovrummet. Sen åkte vi ut med det till huset och sen har jag bara varit hemma. Och Peter var så sugen på öl och hade inga hemma så han drog med sig Bergkvist och gick ner på 8-Ball. Och jag var lite sugen på nån cider jag med, men äh tänkte jag. Och Johansson fråga om inte jag käkade pencilin, och det hade jag helt glömt bort..haha. Vilken jäkla tur att jag stanna hemma då, hade inte velat varit med om gårdagen en gång till eller =)

I morgon ska jag tvätta också, och packa en massa. Har ju typ bara packat prydnadssaker och grejer. Men min kära Mamma skulle komma i morgon kväll och hålla mig lite sällskap. Lär åka på tippen också och slänga en massa skit, hinner inte med allt annars för nu äre inte långt kvar.


Linnéa och Devin. Och så där går det när Linnéa ska hjälpa tant Fia och knäppa kort =)

Tisdag 6 November Uppdaterat

Mår som en kasse skit. Var iväg till Häslocentralen och mkt riktigt så hade jag Halsfluss. Helt otroligt. Och feber har jag också och det har jag inte haft sen våren 76, känns det som. Men men nu knaprar jag piller igen. Så jag blev hemma från jobbet också då. Så jag har legat i sängen mest hela dagen, sovit fram och tillbaka. Men jag lär väl försöka hålla mig vaken så jag kan sova inatt. Älsklingen slutade tidigare från jobbet idag bara för att vi skulle kunna va i huset längre, och så blir en annan sjuk Jag som verkligen inte har tid och vara sjuk. Men han kom hem och pysslade om mig en stund innan han åkte iaf, jag var ju självklart sugen på ett pizza från Jensas idag. Och snäll som han är åker han och köper en Juventus, som jag äter 2 tuggor av.

Och i huset börjar det likna något nu iaf. Det är luckorna kvar, och dom vill vi inte sätta dit förns bänskivan är ur kapad för häll och diskhon, och kaklet ska upp, sen är det lite taklister och golvlister som fattas. Och det blir så jäkla fint. Och plattsättarna har varit där idag och lämnat kaklet till golvet så det börjar väl ta form i badrummet också. Och det blir nog inte och riva väggen mellan vardagsrummet och matsalsrummet förns efter jul. Det känns som om vi måste komma in lite, känna oss hemma.

Näe nu blir det väl tillbaka till sängen. Och vänta på att karlsloken ska komma hem och ta hand om mig som är sååå sjuk =)

Tisdag 6 November

Uppe före tuppen idag fast jag jobbar kväll. Men jag har pissont i min hals, och har 2 stoa vita grejer i halsen. Så inte vet ja om det är dags för penicilin igen eller nått, för nu vare ju nån vecka sen och jag har ju inte gjort något annat än och käka en kur var fjärde vecka typ,under året. Får väl se om jag blir hemma eller om jag åker till jobbet.

Fredag 2 November

Det händer väl inte allt för mkt annat än att vi är huset och håller på. Men jag sumerar lite iaf.

Förra Fredagen skulle vi fira Biggan på jobbet att hon fyllt 60. Så vi samlades här hemma först en sväng. Och korkade upp vinflaskan. Drog i oss ett par glas och lite likör innan vi traska ner till Living Room. Där vankades det mat och mer alkohol. Och efter det så ska ju mina tråkiga,35+,jobbarkompisar gå på Tony´s...av alla ställen som finns. Iofs inte så många men vad som helst förutom det. Så jag pallrade mig hem till karln min istället.

På lördagen var vi in till Gävle och käkade på Bali Garden med Peter´s Mamma och Örjan, bror Fredrik och Sabina och Örjans dotter Louise. Det var både gott och trevligt. Sen åkte vi ut till huset igen.

 I veckan har det varit jobb igen då. Sen har vi väl mest varit i huset. Sen igår gick vi ner på stan lite. Peter köpte en ny jacka. Och jag höll på prova mössor men jag ser ju inte klok ut så det blidde ingen.

Och här i veckan tänkte ju jag att jag och Peter skulle gå på bio ikväll, Solstorm. Så jag var ju in på SF och skulle resevera biljetter. Men när jag satt där så tänkte ja att jag betalar dom väl på en gång. Så jag fyller i allt och betlar och donar. 3sek efteråt det gått igeom kommer jag på att jag jobbar ju eftermiddag idag. Och slutar kl 22. Så vi får väl hoppas att jag kan gå lite tidigare från jobbet ikväll.

Och ibland skulle man bara vilja skriva och skriva och skriva vad man känner längst här inne, allt som är bra, allt som är ledsamt, allt som man är arg på/för osv men man bara sväljer och sväljer, och stänger det inne jämt.....och det är väl lika bra.....


 

Valfritt innehåll
RSS 2.0