Lördag 31 Januari

Äntligen är det Lördag. Och med det är det fest. Det blir mat från Malaysian,singstar,och en massa cidran och så hitta jag ju på en flaska Bacardi Melon hemma i kylskåpet så det blir väl lite sånt också =D Is har jag gjort, hjärtformade sådanna. Ska ner i gillestugan och duka lite senare osv.

Lillprinsen min ska sova borta för första gången, så det värker i Mammahjärtan lite. Men han ska ju få vara hos världens bästa Mormor & Morfar så det kommer gå så bra så. Mamma skulle väl komma ner och hämta han om ett tag, för hon vela så gärna gå ut och gå med Arvids RR, aka Emmaljunga. Så jag ska väl åka förbi där lite senare med lite pryttlar.

Nu snart ska jag ringa och beställa maten till ikväll.

Jag återkommer i morgon, om jag är i mitt sinnesfulla bruk vill säga =) Annars kommer det en sammanfattning en annan dag =P

Onsdag 28 Januari

Igår var mina kära arbetskamrater Ingela,Maria och Mona hit och fika och surra lite. Dom hade ju även samlat på jobbet och köpt så fina kläder till Arvid  ifrån "Det Lilla Blå". Tack Tack!! Sen efter det så åkte vi in till Valbo med Peters bror Fredrik. Inhandlade pyjamaser och dreggelhaklappar åt prinskorven. Och på kvällen kom Mamma & Pappa hit och fika lite och pussa på Arvid.

Idag så åkte jag och Arvid ner på stan för att fika lite med Cicki,Sandra,Elin, Johansson & Junnis. Det blev först en kycklingbaugette och en grymt god wienersemla till efterrätt. Och Johansson hon käka en "limpa" med ost och skinka hon =D Efter fikastunden begav sig jag och Fia till förfriskningsbutiken för att inhandla sprattelvatten till helgen. Gick runt där och vela fram och tillbaka på vad man skulle ha. Jag höll i smultronvinet men den ställdes tillbaka på hyllan, och tur var väl det. =) Det blev ett par cidrar, 11 st tror ja, haha =D Men dom lär ju inte gå i med tanke på att det var över ett år sedan man drack sist =)  Jag och Johansson fixade ABBA singstar idag också. Var även ut till Årsunda en sväng idag och hämta lite kläder och skor. Blev även en vända till ÖB innan jag åkte hem och gjorde en tacogratäng, svingott. Och nu på kvällskvisten var jag hem till Carro en vända för lite smakråd.

Nu blir det nog ett svanhopp ner i bubbelbadet!!

Lördag 24 Januari

Vad har hänt denna vecka då?!

Har varit till BVC med Arvid, 5310g och 61,5 cm =) Stora killen då, som blir 8 veckor idag.
Jag och Johansson har även varit till Öppna Förskolan.
Och i Torsdags var jag och Peter ut till Stensätra och var barnvakt åt Devin. Han är ju bara för härlig, vad man än sig säger så säger han "aah" =) Och världens lugnaste och snällaste, så det gick så bra så.
Sen har vi ju "flyttat" till Lassas, hem till Peter´s Mamma & Örjan. Ska bo här i 2 veckor medans dom är i Venezuela bland Indianer och ormar osv =) Igår var vi bara hemma, köpte kebab från Jensas och mumsa här hemma.

Idag blir vi nog också bara hemma för det är ju sånt jäkla trökigt väder.

Mitt shoppinghjärta slår några extra slag nu så det skulle vara hemskt roligt och spendera en massa pengar på en massa roliga grejer, men man får fortsätta drömma =D

Måndag 19 Januari Del 2

Här kommer det lite bilder från helgen. Och ni får ha överseende med våran grymt dåliga kamera.





Idag blir det inte många knop. Arvid är lite småhängig också. Hoppas att han inte blir värre bara. Det är så mkt dåligt på tv på morgonen och dagarna att jag har börjat titta om på SATC boxen. =) Så det blir väl ett par avsnitt nu när knoddas sover.

Måndag 19 Januari

Igår blev det utflykt(Lördag) =) Det blev en tripp till Söderhamn och hälsa på familjen Gruvman/Tång. Det blev lunch och lite handlig på stan, sen hem till dom och fika och pladdra. Trevligt Trevligt! Det ska vi göra fler ggr. Sen på kvällen var vi bara hemma.

Och idag (Söndag) var det som sagt tidigare dopdags. Kyrkan i Kingsgarden var platsen, och huvudpersonen var lilla Junia. Jättefint och trevligt var det.

Sen åkte vi till Arvid´s Mormor & Morfar och hälsa på en sväng, Morbror Micke kom också. Det fikades lite där också och så lånade vi hem 2 resväskor eftersom vi ska "flytta" hem till Peters Mamma och Örjan medans dom är i Venezuela. Ska bli rätt kul faktist.

Och på kvällskvisten här har vi ätit gott och kikat ett par OTH avsnitt.

Bilder från helgen kommer senare.

Ibland blir jag så grymt trött på folk.

Fredag 16 Januari

Fredag igen då. Det är så mysigt med Fredagar tycker jag =) Äta gott och titta på Let´s Dance och mysa i soffan med godiskålen och vår lilla prinskorv =P

Igår var vi bara hemma. Mika & Tomas var hit och hälsa på Peter och granntjejen Elina och henne kompis kom, och så Johansson och Junia, så det var fullt hus här ett tag =) Sen var det väl lungt, lagade mat och brännde av ett par OTH avsnitt.

Och vad som händer idag återstår att se, orkar inte bara sitta hemma iaf. Och i morgon får vi se om det blir nå äventyr. På Söndag ska vi på dop iaf. Junnis ska döpas i Ovansjö. Lär ta tag i Arvids dop jag också.

Nu har min lilla griseknoa slocknat i babysittern, gohjärtat då!! =D

Onsdag 14 Januari

Igår var det fika som gällde, var till Marangoni faktist för det var ju grymt länge sen. Vi blev ett par stycken med ungar hit och dit, trevligt var det iaf. Sen handlade vi lite innan vi begav oss hem. Peter´s Mamma & Örjan  kom ut och hälsade på. Sen slängde jag i ordning lite mat och efter det kom Peter´s Morbror och han tjej ut. Sen pysslade jag undan och dona lite hemma här, det är ju grejer överallt. =) Men idag blir det en vända till tippen med alla dess kartonger och grejer som är kvar efter julen.

Måndag 12 Januari

Ny vecka nya tag!!

Denna helg började inte så värst bra för min käre karlslok. I fredagskväll var han ute och sladda med fyrhjulingen på isen och självklart flyger han av och bryter nyckelbenet. Så nu har man gubben hemma i 6 veckor till =)
 
I lördags åkte vi till Farmor & Ingemar en sväng, där var halva släkten och hjälpte dom att flytta. Så där blev vi kvar halva dan och blev bjuden på mat och greja. Igår var vi ner till Strandbaden en sväng där granntjejerna åkte skridskor och så grillades det korv, men det var inge höjdarväder så vi blev inte långvarig.

Idag så var det tid för efterkontroll ( inte bilbesiktning Sandra) =) Sen åkte vi in till Valbo. Skulle byta våran ena boxer som hade pajat. Sen åkte vi förbi Expert också, och det slutade med att vi hade en laptop med oss hem =D Så sen åkte vi fort där ifrån =)

I morgon är det fikadags!!

Och den sista händer det grejer, då ska jag dricka alkohol, sjunga singstar så det visslar om det och sen blir det utgång. Det var ju inte igår man var ut, i sommras nån gång men då var man ju på tjocken så då var man ju nykter. Tror jag drack Nyårsafton 07/08 sist =)
Taggad till tusen...!! =D

Torsdag 8 Januari

Skulle vilja göra om min blogg lite men jag fattar ju noll när jag försöker =) Var så trött på den gamla gråa.

Nu om dagarna när Peter börjat jobba igen så myser jag och Arvid hela dagarna. Igår var Cicki ut och hälsa på, sen kom även Arvids Farmor & Örjan.
 Han har varit lite bökig knöpen i nån dag här så nu får vi se om det blir bättre idag. Han äter så lite och ofta och sover så lite. Men igår fick han mat vid 20 sen slockna han 22 och jag tänkte att han vaknar säkert snart igen och är hungrig, men icke sa nicke 04.40 vaknade han och då var han hungrig som en varg =) sen böka vi lite och somnade om och vakna vid 7 och böka lite till sen sov vi till 9.45. Så jag hoppas att han mår bättre idag.

Idag blir vi nog bara hemma.

I morgon ska jag till jobbet och hälsa på tänkte jag, fika lite fredagsfika. Sen blir det nog ner på stan en vända med Mormor Helena. Sen ska vi till BVC kl 14. Och efter det ska det handlas.

Tisdag 6 Januari

Igår var jag och Arvid in till Sandviken och träffa stora killen Devin. Han och Mamma Therese var nere på besök. Det blev som vanligt lunch på Jensas. Cicki var ju med hon också =) Sen kom Fia & Junnis så då pallrade vi oss iväg för att fika och pladdra ett par timmar. Och som vanligt när Therese är hemma får Fam Gruvma i Stensätra ett extra barn som lär komma och vara med en stund =D  Men sen åkte vi hem och åt god mat med pappa.

Idag är Peter ute och anglar som vanligt =) Sista dagen nu innan han börjar jobba igen. Kommer kännas lite konstigt, men han jobbar bara nu i veckan & helgen så har han ledig vecka igen =) Så idag ska ja och Arvid gå på Julgransplundring med grannarna.

Hej så länge!

Lördag 3 Januari

Då var det nytt år då.

Nyårsafton firades här hemma i Årsunda med Fia,Henrik,Erica och lilla Junia. Och självklart mina två prinsar =) Det vankades Potatisgratäng och Fläskfilé och pannacotta (stavas det så?=)) till efterrätt. Hur gott som hellst. Sen blev det spelande av Brainstorm för hela slanten. Sen framåt tolvslaget gick vi ut och sköt lite raketer och skålade. Innan maten där tittade även Elin & Christopher och stora tjejen nu, Linnéa ut en sväng. Och efter 12 slaget och en massa rom och cola kom Cicki och Kim ut en sväng. Och jag har aldrig sett Cicki så full nån gång tror ja =) Hahha, "jag ser ut som en gul lök" =D

Nyårsdagen blev en stooor slappardag.

Igår tittade min Moster Anna och Magnus ut en sväng. Sen mot kvällen åkte vi in till Sandviken. Var och hämtade skintosserna på Team Sportia till Arvid som Mamma min beställt i julklapp åt honom. Sen åkte vi till Fia & Henrik och spelade lite mer Brainstorm och Scoop, och jag och Fia sopade banan med karlarna =)

Idag blir min lilla älskling hela 5 veckor. Tiden går så jäkla fort. Tjoff säger det så är han 15 år och står och skäller på mig för att han inte får nå pengar eller så =D Näedå han kommer vara världens snällaste =P

Lite bilder sen nyår!



Nu körslaget!

Valfritt innehåll
RSS 2.0