Fredag 31 Juli

I tisdags började vi rensa ur och riva i Arvids blivande rum. Men det kommer väl bli stillastående som allt annat här hemma. Det mesta hänger på Sandvikens Kommun som lär komma hit och koppla på nya vattnet och avloppet. Och när dom segpropparna gjort det lär det bli altanbygge för hela slanten. Och då får jag en trapp in också så man slipper springa genom källaren hela tiden. Och då kan man bära in alla gipsskivor, möbler som jag vill köpa osv. Så som sagt, Sandvikens Kommun är sååå välkommen så fort som möjligt. Sen hämtade vi hem våran gofis från Farmor & Örjan också.

På Onsdagen var vu först på BVC sen blev det fika med tjejerna, alltid lika trevligt. Arvid vägde nu 8,5 och var 72cm lång. Var även ut till Stensätra och träffa Devin. Och Mamma kom också ut dit och hämtade Arvid, för då vela hon att han skulle sova hos henne och Pappa.

Igår hämtade vi Arvid och for sedan ut till Älvkarleby. Peters Mamma & Örjan har husvagnen står där på campingen. Och brevid står Peters Morbror och Marie. Jättemysigt ställe alldeles vid vattnet. Vi grillade och spelade spel och hade supertrevligt. Vi skulle sova kvar men Peter vela hem ändå eftersom han skulle iväg idag. Han och Mika har åkt till Ljungdalen till Mikas stuga och fiskat.

Idag så har jag och Arvid spenderat dagen med Carolin. Vi har varit både här och där, ätit och fikat. Har även handlat present åt världens bästa Devin som fyller hela 2 år den 8 Augusti. På vägen hem stannade jag hos Tesa och kidsen. Och man hann knappt kliva innan för dörren innan man blev bjuden på Tacos. Så då slapp man laga mat ikväll också =)

I morgon är jag riktigt sugen på att gå ut. Får se om jag kunde haka på Lizette och hennes vänner. Annars blir det en lugn hemmakväll med mitt lillhjärta.

Lite bilder på hjärtat och från gårdagen








Strax ska jag ringa min vapendragare.

Måndag 27 Juli

Då är vi hemma igen efter en härlig vecka på Öland. Vädret hade ju kunnat varit bättre, men men sådant kan man ju inte styra över. Vi hann med och sola och bada 2 dagar iaf, en dag på Böda Sand och en dag i Ekerum. Sen så har vi varit på Djur & Nöjesparken, shoppat i Kalmar, ätit gott, spelat spel, umgåtts och bara njutit. Arvid har varit helt underbar hela veckan, så snäll så. Och bilresorna gick också otroligt bra.

Idag så har vi varit till Peters bror Fredrik och grattat honom, och sen även till Pappa som fyllde år igår. Så vi har både ätit och fikat. Sen så lämnade vi kvar Arvid hos Peters Mamma. Så vi har handlat lite och så och ska kolla på film ikväll och äta viltlöksbaugetter, pepparsalami och lite annat smått och gått. Dricker för övrigt en grogg nu, haha =) Det var ju inte igår.

Bilder från Öland kommer sen, eller så lägger jag upp dom på Facebook.

Lördag 18 Juli

Igår var vi hos grannen och grilla en massa gott och drack ett par cidrar. Trevligt trevligt!

Idag blir det en massa packa och greja och dona. Sen inatt så sticker vi till Öland. Det ska bli så jävulskt skönt att komma härifrån och slippa allt och alla här hemma. Hoppas på kanonväder bara, men blir det inte det så är jag nöjd ändå.

Tisdag 14 Juli

Fredagen spenderades ett par timmar i Valbo. Var först på IKEA, blev madrass till Arvid säng, en skål, krokar, ram, sängkläder. Sen så vela Peter in på själva köpis så han handlade jeans,mjukisbyxor,badshorst,vanliga shorst och en t-shirt. Han som aldrig vill handla =) För mig blev det en klänning från Gina. Sen handlade vi lite på coop innan vi åkte hem för att äta lite tacogratäng. Och precis när vi kom hem ringde Lizette, så hon och Mika kom ut och hade med sig en film.

I lördags var vi bara hemma hela dagen. På söndan åkte vi till Gävle till Jula & Biltema, Peter har ju rakat hår numera så vi lära ha en hårtrimmer, så blev det lite mer smågrejor på Owe Jansson. Åt även på Max.Sen köpte vi med jordgubbar och glass och åkte hem till Mamma & Pappa och fikade.

Igår så var jag Arvid ett par timmar hos grannarna när Peter jobba. På eftermiddagen åkte jag och Emelie till Elisabeth och fixade naglarna, så nu ar man superfina sånna.

I veckan ska det väl tvättas och sen packas inför Ölandsresan. Det ska bli så sönt. Men har hört 2 st som blivit lurade på stugor på Öland. Hoppas verkligen inte att tanten vi ska hyra av luras. =)

Torsdag 9 Juli

Det är väldigt dåligt med bloggandet nu för tiden. Först var det för varmt och nu är det för tråkigt. Sånt jäkla tråkigt skitväder. Hoppas det vänder tills Peter går på semester iaf, och han har 1 vecka kvar.

Den senaste tiden har vi solat och badat dom dagar det varit fint. Sen har vi vait mesta dels hemma. Men även varit lite här och där.

I tisdags var vi in till Gävle med Carro och hälsade på Emma i henne nya lya. Lina och Joline kom också. Vi käkade lunch och fikade och pratade en massa. Emma har BF den 18 juli så hon hade en riktig kanonkula, såg ut som om hon hade stoppat in en badboll under tröjan. Batterina till kameran tog typ slut på en gång så jag tror jag fick ett varsit kort på Arvid & Joline.

Och vi väntar fortfarande på trökkommunen som ska komma hit och koppla på det nya vattnet och avloppet, men innan dom kommer har man väl hunnit blivit gråhårig. Innan dess kan vi inte börja med altanen så det för jäkla trökigt.

Nästa söndag drar vi till Öland iaf, med Jocke, Angelica & Elias. Så då hoppas jag verkligen att vi får strålande sol hela veckan. Men det får väl bara drömma om. Men huvudsaken det är uppehåll, bara att komma iväg hemmifrån ska bli så himla skönt.

Nu ska jag busa med min goskrutt.
Valfritt innehåll
RSS 2.0