Söndag 25 Maj

Det gick inte nå vidare bra för Sveka Rike i ESC igår. Men vi hade trevligt ändå. Köpte hem mat ifårn Palaia, tror jag det hette! Blev Tournedos för mig iaf. Smarrigt!

Idag är det Mors Dag också! Ska åka och köpta nånting till henne från mig och broder snart. Sen skulle Mamma bjuda på mat.

Peter jobbar som vanligt till kl 18. Han har man inte fått sett mkt i veckan =)

Fredag 23 Maj

Fredag idag, och jag slutade kl 12.00 en mkt bra tid =) Sen är jag ledig tills på Måndag 13.30! Skönt skönt!

Åkte iväg till maxi och inhandlade lite grejer innan jag skulle hem. Men i detta fina väder vill man bara vara ute. Så jag våldgästade Sandra en sväng, sen åkte vi ner och tog en glass på stan. Satt på krysset och kikade på alla som var ute i solen. Träffade även Sara & Angelica med sina gossar.

Sedan begav jag mig hemmåt. Har pysslat och donat lite här hemma. Har en gratäng i ugnen som jag slängde i ordning. Har tvättat lite och så. Väntar på att karln min ska komma hem från jobbet. Man ser han inte så mkt när jag jobbar fm och han em. Köpte hem lite ost och kex till kvällen, om vi inte blir för mätta av maten =)

Och vad jag ska göra i morgon har jag ju skrivit ett antal gånger så hoppar väl över det idag =)

Onsdag 21 Maj

Uschh vad dålig jag har blivit på att blogga.

I helgen var vi iaf  iväg till Eckerö, jag och Peter, Fia & Henrik, Therese & Roger & Devin. Käkade en massa god mat och köpte alkohol. Riktig trevlig resa. Måste upprepas flera gånger. Man behöver inte slå till på värsta grejerna när man ska göra nånting, en sån billig liten grej räcker långt.

Sen när vi var tillbaks till viken åkte vi hem til Peter´s Mamma. Hon fyllde ju 45 förra lördagen och då pös dom iväg till Mallorca hon och karln så dom hade fest i Lördags istället. Mycket folk och go saker. Trevligt!

Jobbar Mån- Fre denna vecka. Men sen är man ju ledig i helgen. Lördagen kommer att spenderas hos Johansson med tjejerna, bara Cicki som fattas =/ Det blir mat och gejer och självklart Eurovision Song Contest, det här har vi ju gjort ett par år nu, minst 5 år. Sen blir det väl lungt i vecka tills Lördagen. Då blire roliga grejer igen =)

Söndag 11 Maj

Har jobbat nästan hela veckan. Onsdag-Söndag. Men nu är det överstökat.
Vi var till Farmor och Ingemar och åt mat efter jag slutat idag. Gott gott. 

I morgon förmiddag bär det av till Söderhamn. Therese fyller ju hela 22 år. Så hon bjuder på smörgåstårta och grejer.

Och vi har ju skrotat pärlan här i veckan också. Opeln vela inge mer. Så nu håller vi på letar efter en ny bil. Så vi får kruxa till det dom 3 dagar vi jobbar samtidigt =)

Sen har jag inte huvudet med mig heller. När vi komemr hem från Farmor springer jag ner i källaren och slänger i en maskin med tvätt. Jga tar av mig jenaskjolen jag hade på mig också. Senare efter jag duschat och grejat så börjar jag leta efter mobilen. Men den fanns inte i väskan så jag ringde till den, men nummret gick inte att nås. Det slog mig att jag kanske har råkat haft den kvar i kjolen och när jag kommer ner i källaren ligger den så fint i tvättmaskinen =P

Måndag 5 Maj

Jag har blivit  hemskt dålig på att uppdatera här =) Men jag har inte så mkt att skriva heller =)

Lizette & Mika och Kim var hit på sista april och grilla lite iaf. Mkt trevligt! Och nu i helgen har både jag och Peter jobbat så vi har inte setts mycket. Sen har jag tillbringat min  lediga tid ute i Stensätra hos Gruvmans.  För Therese & Roger var hemma med lillprinsen Devin och hälsa på =)

Och i maj kommer det hända lite grejer och det tycker jag är himla roligt.

Nu i morgon ska nog jag och Peter åka iväg till Dalarna och fiska, vilken snäll tjej han har som följer med han och fiskar. Så då blir det fika och grejer med oss, fram med kylväskan bara =) Sen i morgon kväll ska jag och Pernilla på Bilbingo premiär i Forsbacka =) Det är hur roligt som hellst, och det är inte bara "gamlingar" som spelar, hur mkt yngre som hellst =)

Den 12 fyller ju Therese år så då tänkte jag åka upp med Fia & Henrik om dom ska upp.

Sen den 16 har vi bokat in, jag och Carro att vi måste gå på Rest.skolan och äta och hälsa på. Har sagt det hur många ggr som hellst men det har aldrig blivit av. Och vi hoppas att Lizette & Lina kan följa med också.

Och den 24 är det ju Erurovison Song Contest. Och då blir det träff med tjejerna och en massa god mat.

Och den 31 ska vi gå ut och äta ett bra gäng. Och då är det ju cruising i stan så då är det lite liv och rörelse i stan för en gångs skull.

Och sen ska vi klämma in nån dag där emellan och träffas några 9B:are =)

Det var väl allt än så länge =P
Valfritt innehåll
RSS 2.0