Onsdag 30 Januari

Gick av helgen igår. Så idag har jag varit ledig. Har inte gjort allt  för mycket. Målat taklisterna till köket iaf. Sen har Sandra varit här och fikat och snackat lite.

Peter kommer väl hem snart. Men han kan väl inte hålla sig utan kommer garanterat åka ut med skotran nu när det har snöat lite idag =)

Hade lönesamtal med chefen igår, och det gick bra. Får se hur länge man blir kvar sen då. Kanske blir och jobba natt, men det är inget säkert än.

Jobbar i morgon och på Fredag, sen är jag ledig Lördag,Söndag och Måndag. Skötn Skönt!

Söndag 27 Januari

Har jobbat hela helgen.

I fredags var vi iväg och handla lite lister och så, så det blir klart nån gång så vi kan vädera om huset. Igår var vi bara hemma. Och idag har jag bakat bullar. Hur goda som hellst. Så nu kan ni komma och fika =) Mamma & Pappa och Farmor har precis varit här och fikat. I morgon ska jag till synsam också.

Torsdag 24 Januari

Tro det eller ej, men jag skulle bita bort mjukplast från en penna idag på jobbet, vad händer jo Fia hon biter så det blir en spricka i tanden och biten håller på lossnar. Så jag stod där i spegeln och blev så jävla less och såg tusenlapparna bara försvinna. Men man hade ju inge val så det var ju bara att ringa Tandläkaren det. Som tur va så blev det inte så farligt dyrt. Men jag är så jävla less på allting. Jag bryter ihop snart....

Måndag 21 Januari

Helgen har varit lite händelserik för en gång skull =)

I fredags var vi bara hemma. Fick besök av Emma & Chris. Och dom hade Smirnoff och Rappa Kalja med sig så det blev en trevlig kväll. 

På Lördagen åkte vi in till Mamma & Pappa så for vi väg mot Söderhamn, lillprinsen skulle ju döpas =) Jättefint dop och en massa goda grejer att fylla kistan med såklart. Och Devin fick så mycket fina presenter. Sen efter dopet åkte vi hem och vila en stund sen var vi hembjudan på Tacogratäng hos Emma och Chris så vi blev kvar där ett tag.

Sen igår så blev det Ove Jansson och Valbo. Köpte faktist ingeting, förutom Voltaren som jag tappa bort  efter 20 min eller nåt =P

Idag har det inte blivit många knop efter jobbet, lagat lite mat och städat lite, Johansson kom och hälsa på en sväng också.

Och Peter fick hem sin nya telefon idag, blir ju dåligt avundsjuk =) Så jag lär väl pallra mig iväg nån dag jag också och skaffa mig en ny. Och nästa vecka ska jag på Synsam också, vill ha linser igen, så man kan variera. Sen vill jag ju egentligen ha ett par nya glasögon också. Sen så lära jag väl ta och gå till frissan också. Ser ju ut som ett skatbo i håret =)

Satt nyss och kolla på lite lägenheter på Strandvägen i Sthlm, tänkte utifall jag skulle köpa mig en som jag kan vara i nån helg då och då =P

Hade man dom pengarna hade inte jag setat här i dett hus eller =)

Nu blev jag sugen på och baka...










Onsdag 16 Januari

Ledig idag. Jobbar sen bara fm Torsdag och Fredag sen är lag ledig i helgen.

Har inte gjort allt för mkt idag. Men har iaf varit ute och gått en sväng. Att det ska vara så svårt och få fingrarna ur arslet och gå ut och traska för det är ju hur skönt som hellst när man börjat gått.

Therese L har varit här och hälsat på med Wille och Felicia. Wille är ju snart 2½ och dom är ju så sköna i den åldern =)

Sitter bara här nu och fördriver tiden. Peter kommer väl hem om en stund. Blir väl inte så mkt roligare än så här idag. Blir väl dona lite. Tommy kommer hit idag också och hjälper oss med de sista med elen också, hoppas att allt det blir klart idag.

Måndag 14 Januari

Detta har hänt =)

I fredags efter jag kom hem från jobbet tog jag tag i alla dessa papper som ligger precis överallt, sorterade dom och greja och hade mig. Sen kom Sandra och Micke förbi med småpojkarna Melwin och Malte. Hur goa ungar som hellst =) Dom var ute och promenera och kom förbi och kika lite. Sedan vart vi bjuden hem till dom och kika så vi kilade dit jag och Peter mot kvällningen. Blev bjudna på kaffe och greja satt och babbla ett tag.  Klev bara innan för dörren hemma  så blev vi bjudna hem till Tesa och Tomas. Tog med oss Bacardiflaskan och hade riktigt trevligt =)

Lördagen bara flög förbi, var väl typ bara hemma.

I går var tjejerna hem med småfisarna, satt och kackla och fika =) Alltid lika roligt och träffas allihopa.

Idag blev en tung dag på jobbet, inom 1½ timme dog 2 st för oss bara sådär, helt oväntat. Så det var en lång dag på jobbet idag.

Sen har vi bara varit hemma, snickrat lite, eller Peter har rättare sagt =) Brorsan är här nu och hälsar på också.

På lördag ska lillprinsen döpas också, så då bär det av upp to The South Port =)




Torsdag 10 Januari

Idag har jag och Peter 2 årsdag som det så fint heter =) Helt sjukt vad tiden går fort. Och i Sommar är det väl 8 år sedan vi träffades första gången, så det tog en 6 år innan han gav med sig =P Sen gick det fort =)


Nu sitter jag bara här och väntar på att Las Vegas ska börja. Peter är i garage och leker med sina andra käresta =)

Är ledig i helgen, skönt som tusan. Vet inte vad som händer och sker. Folket som har svikit Viken kommer väl hem i alla fall ;0)


Och allting bara krånglar för oss, när ska man få lite tur då?! Ibland känns det som att man har lust och......ja vet inte vad...

Jag är lite bitter idag märker jag, men man lär ju få vara det ibland också...

Måndag 7 Januari

Här kommer det lite kort från Nyårsafton. Och bli inte avundsjuk på vårat fina vardagsrum, och absolut inte på tapetern =P Vi har ju inte det bästa kameran heller, men det får duga ändå =)




Jamelia. Marcus,Patrik,Peter,Elin,Sandra. Hnerik & Roger. Sandra. Johansson. Therese & Roger.



Snygga ansiktsuttryck =). Emelie & Elin. Marcus & Peter. Peter. Uppradade =). Rogero på G.




Patrik,Marcus & Emelie. Elin & Roggan. Jag, Johansson & Henrik. Raket. Gänget. Elin



Jag,Sandra,Johansson,Therese. Jag & Peter. Emelie & Marcus. Gänget x 3




Elin & Peter. Patrik & Elin. Marcus & Emelie. Peter & halva Patrik. Rogero in action & Therese. Therese & Sandra.



Roger & Therese. Johansson & Henrik. Dom 4. Gruvman. Gäng. Elin och Patrik.



Bästa kortet =) Gänget x 2. Gruvman/Tång. Elin. Gänget.




Julgranen =)




























 

Onsdag 2 Januari

Nyårsafton blev total lyckad =)

Therese & Roger, Fia & Henrik, Patrik & Elin, och jag och Peter började med att käka gott. Potatisgratäng med Fläskfilé. Sallad,vitlöksröra,bea och gott bröd. Vi åt så vi storkna. Och alkoholen flöda på den med. Sen dök Sandra upp, och sen kom även Marcus och Emelie. Vi forsatte och dricka och dansade och hade hur kul som helst. Sen var det dags för 12 slaget så då spattsera vi ut och skåla med champagne och sköt fyverkerier. Sen klampa vi in igen och fortsatte, sedan kom min bror också. Och tiden rulla på och helt plötsligt är klockan 04.15, då gick dom sista hem =) Tiden gick så jäkla fort. En annan var väl i säng runt 5, men Peter och brorsan satt kvar och prata till halv 8 på möra dom =)

Hur som helst så hade jag så jäkla roligt, och det verkade som om alla hade det, det här måste vi göra om flera gånger =) Bilder kommer sen, orkar inte leta på sladden till kameran just nu.

Sen igår låg vi  typ hela dagen, 14.45 klev jag och Peter upp och käka lite rester. Sen var det tv.n som gällde för det mesta. men runt 20.30 åkte vi hem till Mamma och Pappa, flirta till mig pizza av dom så vi åkte till Monroe´s och köpte pirre, så klockan var väl kanske runt 22, 22.30 så tog vi våra pizzor och skulle åka hem till oss igen. Micke följde med han också.

Jag fick köra. När vi åker på årsunda vägen, mellan Bongs och Årsunda så får jag ett möte i en kurva, och åker på en sladd i all snömodd. Och jag försöker räta upp bilen, och jag fick upp den ganska bra, men den tog ett nytt kast, och sen var det bara att hålla i sig. Rätt ner på andra sidan i diket och in i ett träd hamnade vi. Vi klara oss bra alla 3. Den ända jag tänkte när vi var på väg ner i diket var, bilen, faan bilen får inte gå sönder. Helt sjukt att jag tänkte så. Men vi blev väldigt chockade,en bil stannade och fråga om vi behövde hjälp, men Peter skulle försöka köra upp bilen själv, och det gick till slut, fast det hade ju aldrig gått om vi inte haft 4 hjulsdrift. Så vi bara åker hem och sätter oss i soffan typ. Men sen börja man känna i ryggen, och jag började må så jävla illa. Peter och Micke börja känna av nackarna och dom fick ont i huvudet. Så vi tog och ringde och dona och prata med rådgivningen och polisen osv, så det var ju bäst att åka in till akuten och dokumentera utifall vi skulle börja få ont om nån dag. Men det gick ganska fort på akuten ändå, så vid 3 tiden var vi väl hemma igen.Och på vägen hem började jag få så jäkla ont i armen, för jag blåhöll väl ratten och det ska man inte göra. Så det fick bli en sjukskrivnig för mig i morse. Tror jag blir hemma i morgon också, så att jag inte får mer ont i armen med alla lyft jag gör osv.
Valfritt innehåll
RSS 2.0