Fredag 28 Augusti

Nu var det ett tag sedan jag skrev.

Har väl jobbat i veckan. Varit in till Valbo med Mamma, alltid bra att åka dit med Mamma =) Så vi ska ta en sväng dit idag igen =) Sen igår var jag och hämta en massa banankartonger på Kvantum som Johansson hade sparat åt mig. Sen tog vi en vända in till Gävle jag och Peter. Var till K-Rauta och greja. Lär ju ha ett badrumsskåp men jag hitar inget som jag vill ha riktigt. Eller det finns ju jättefina men dom kostar där efter också =)

I morgon är det fullspäckat hela dagen. Ska ut till huset på förmiddagen. Sen kl 14 ska vi på Jamelia's dop och kl 15 ska vi vara på Faster Ellen. Så det blir bara själva dopcermonin vi är med på. För Farmor min fyller 75 så dom ska väl lura dit na. Sen på kvällen är det ju Sing Star fest hos Johansson. Haha, jäklarns vad vi ska sjunga =) Jag har ju redan tänkt ut hur vi ska lägga upp sångtävlingen ja, haha =D

Lördag 22 September

Igår blev det lunch på Napoleon med Therese, Elin och Sandra. Och småskitarna också såklart =) Sedan blev det en kaffeslurk på Selmas.  Sen kom Peter och hämta mig så vi åkte in till Interkakel och valde ut vilket kakel vi skulle ha till badrummet . Och det kommer bli sååå bra! Sen blev det Ikea en sväng. Åkte vidare ut till huset så Peter fick dona klart med alla röra och doningar. Och Therese kom ut och titta också. Sen blev det hyra Beck och mys hemma.

Och idag ska jag jobba 14-22. Och det gruvar jag mig väldigt för... Och sjuk håller jag på blir också. Gör ju inge annat än och äter en massa antbiotika för alla dess olika grejer! 

Näe nu blir det väl en vända ut till Årsunda.
 

Onsdag 19 September

I Måndags var vi in och beställde köket. 43 papp bara så där. Och så är det ju kyl och frys på det också. Men det blir bra när det är klart sen =) Vi var även in och kolla på lite kakel till badrummet.

Igår var vi ute i huset hela eftermiddagen/kvällen. Det blir väl att åka dit igen efter Peter slutat.

Och i morgon jobbar jag kväll, och det är mindre roligt! Men förhoppningsvis så kommer Therese och lillskiten till tant Fia på jobbet och hälsar på en sväng =) Har ju inte fått träffa Devin på flera veckor nu känns det som =)

Måndag 17 September

Har varit ledig hela helgen, och idag och i morgon. I helgen så har vi väl varit i huset för det mesta. Åkte hem i bra tid i Lördags och kikade på film och tog det lite lungt. Är vi i huset 24 timmar om dygnet så blir vi ju knäpp =) Och igår vare avskedslunch för Cicki. Drog oss till Jensas och fyllde upp kistan. Sen vare kramkalas. Nu sitter hon väl på flyget till New York....Jag vill också åka till USA.

Idag äre väl fullspäckat som vanligt,  lära åka till tippen med en massa skit, åka och betala kylen och frysen, in på Ikea och greja lite, och Plattmetropolen och Interkakel osv osv......

Onsdag 12 September

Ja nu är man husägare då =) Viu åkte ut mot eftermiddagen i fredags och satte igång. Sen började det bara ramla in folk, var mer folk än i kyrkan där ett tag =) Men det var jättekul. Johansson hjälpte mig med rivandet av köket och Anders hjälpte Peter med väggen som skulle ner i badrummet. Så allt är rivet och donat nu. Peter håller på och bilar upp golvet i badrummet nu så vi kan flytta rören och greja. Sen i morgon blir det sätta upp vägggen i badrummet.

 I Lördags lämna jag karln kvar i rusten och åkte iväg till Kungsgården. Där vankades det avskedsfest för Cicki hemma hos hennes Mamma. Hon bjöd på supergod Kycklinggryta med Ris och sallad. Sen blev det efterrätt, Cheaseecake med halon i, skitgott! Det blev ingen alkohol för en annan för man skulle ju börja jobba kl 7 dagen efter. Men efter en massa surrande så klev vi in musikvärlden. På med Singstar och sen vare full fart i sångbranchen. Hade hur tevligt och roligt som helst.

I Söndags vaknade man och var tvärförkyld när man skulle upp till jobbet. Och efter jobbet skulle vi ju ut och dona med huset men både jag och Peter var krassliga så vi åkte in en vända till Valbo sen åkte vi hem och slöa bara.

Sen här i veckan har det blivit jobba och sen rustat. Och så kommer det väl se ut i många år framöver =) Och idag ska jag hämta Felicia också.


Peter och Anders


                                         Madde & Cicki            Fia & Angelica       Cicki in action jag 
                                                                                                            vann med 30 poäng =)
                                         Fia & Angelica       Madde  & Sandra   När inte micken
                                             tar ton                                                      är ledig så....=)

                                                                                                               
                                                                                                                                                                           

Fredag 7 September

Då har vi fått nycklarna till vårat hus, allt är klart =) Det ska bli så jäkla roligt! Peter kommer hem från jobbet snart och då blir det ut och börja riva =)

Och jag har fått hört att min chef kan ha gjort bort sig så jag får en fast anställning?!`?! =P Lär ringa facket på Måndag och höra hur det ligger til =)

Vi har blivit bjudna på dop också. Markus och Emelie's lilla Jamelia ska döpas den 29/9 och jag är ledig så det blir väl att vi går på det =) Kul kul

Nu lär jag pysa till vårat hus!

Måndag 3 September

I lördags var det samling på Alborgen kl 12. Vi började dela in oss i lag, men kom fram till att vi körde killarna mot tjejerna istället, fast vi var 5 och dom 3. Så vi började "leka". Vi skulle låta som kossorna och vi skulle cykla,krypa,klättra kasta bollar, slå på saker, spela på lysknappar osv osv. En annan är ju lika smidig som en elefant , men dom andra tjejerna var så duktiga så. Så vi sprang runt där i ett par timmar för att sen träffas och kolla hur många stämplar vi hade var. Och det slutade oavgjort 8-8.

Sen på kvällen åkte jag och Peter hem till Mamma och Pappa. Så åkte jag och Mamma ner på Napoleon och beställde hem mat, så vi var där och mumsa sen blev det Eurovision Dance Contest.

Igår jobbade jag förmiddag. Sen var vi stort sätt bara hemma. Åkte ut till huset en sväng. Han bara komma dit så kom Elina och Elin över. Och dom är ju så himla söta och roliga. fattar inte vad ungar får allt i från =)

Idag ska vi ner på banken och fixa med lånen och greja. Sen mot kvällningen ska jag och Mamma iväg och fira Mia som fyller 18 ! Ska säga upp lägenheten idag också. Så är det någon som vill ha en 3:a ovanpå Videomix så hojta till =)
Valfritt innehåll
RSS 2.0