Tisdag 30 September

Det slår aldrig fel, mellan 6.30-7.00 slår jag upp mina ögon varje morgon. Ner och kissa som vanligt sen upp igen och försöka somna om men icke. Så nu tröttnade jag så nu har jag till och med hunnit ätit frukost som bestod av Hallonkräm och mjölk & en leverpastejsmacka med gurka. Förra veckan vakande jag alltid vid 8 så innan jul har man väl inte hunnit gått och lagt sig förns man är vaken igen =P

Micke kom igår och hjälpte Peter att sätta upp taket i vardagsrummet också, han kommer och hjälper till idag med. Jag vill att vi ska bli klar hellst igår nu , för varje kväll ligger jag och klurar på gardiner och möblering och grejer så jag håller på bli tokig =) Men till nästa vecka på Torsdagen lär man väl ha det lite ordning för då fyller jag år, hela 22 år. En väldigt speciell dag så jag vill att ALLA mina vänner kommer och fikar, och den som inte kommer ska få veta att den lever =P

Söndag 28 September

Vad har hänt sen sist....Jo Peter klarade sig från benbrott i handleden men det blev sjukskrivnign 1 vecka. Så jag har haft honom hemma hela veckan så då har det inte varit lika tråkigt och varit hemma. Fast vi har ju inte kunnat rusta nånting och gå hemma i den här röran spyr man ju på så vi höll oss hemmifrån.


I Fredags blev det lunch med Johansson. Sen var jag och handlade. Sen hem till guben som skulle åka och bowla med jobbet så då blev det pizzakväll med Mamma & Pappa. Och igår bjöd Mamma på morotsstuvning och korv, hur jäkla gott som hellst =) Sen åkte jag och Mamma ner på stan strosa runt och så var vi in på Inspiration och handla loss lite. Det är alltid bra att ha Mamma med sig =) Sen åkte vi vidare in till Barnenshus och där blev det en liten fillt till biffen. Sen hämtade vi Gruvman som kom med tåget och åkte vidare till Ikea.

Sen på kvällen vankades det Inflyttnignfest hos Sandra & Danne. Mkt trevlig kväll, fast en annan höll ju på somna strax efter 22, så jag pallrade mig hemmåt efter 23 nån gång.


Och jag sa igår kväll att jag trodde jag skulle bli förkyld idag för jag började känna mig konstig. Och mkt riktigt, i morse vakande jag upp dödsjuk =P Näe men tjock som tusan i halsen och ont i huvudet och täppt i snoken.


Nu ska jag leta på lite recept, för jag lär ta tag i bakandet här nu snart så man har en massa gött fikabröd och bjuda på när nån kommer, och det kommer väl ramla in lite folk sen när man kläckt ur sig den där krabaten =D

Lördag 20 September

Idag skulle vi ha rustar dag, brorsan skulle komma hit och hjälpa till lite osv. Köpte hem grejer igår så vi skulle käka Tacos osv. Men min käre sambo tog och åkte lite fyrhjuling igår kväll och gjorde illa sig, så nu väntar vi på att få åka till familjeläkarjouren där dom till 100% kommer skicka oss till röntgen i Gävle =)

Torsdag 18 September

Börjar väl med att Gratta Fia & Henrik till lilla Junia som kom till världen inatt. Så jag och faster Therese lära ju bara åka in och gratta och titta på den lilla, hemskt lik mamma sin =) Det är helt sjukt att man snart har en sån liten kurboll själv =)

Annars idag så har jag varit hos barnmorskan, köpt tak och ätit lunch med Peter. Sen hälsat på Moster på hunddagiset en sväng sen skulle jag tllbaka till barnmorskan på Föräldrarutbildning så fint som det heter =)

Sen efter vi hälsat på BB så åkte vi hem till  Therese mormor. Och så har jag hämtat en matlåda av Mamma till Peter, och det tackar vi för. =)

Och i morgon ska tant Fia ha Devin ett tag på dagen. Therese ska ju gå i skolan och Mormor Ingrid jobbar ju och en annan är ju bara hemma så då tar man ju chansen direkt =) Vi ska ha sååå roligt jag och Devvan =P

Näe nu ska jag krypa ner i sängen och invänta Filip & Fredrik!

Onsdag 17 September

Det var inte igår.

Vi har ju kopplat ur datorn och telefon men nu när jag har gått hem från jobbet så är jag ju roa mig med nånting under dagarna, tiden går ju lite fortare när man kan sitta här och glo runt. Och Peter jobbar ju em + 2 timamr extra så han är ju ine hemma förns närmare 00.30 så det blir så himla trökigt och långsamt =) Men det är bara att vänja sig, det är ett bra tag kvar innan biffen kommer ut förhoppningsvis.

Annars så händer väl inte alls så mkt, vi håller på med vardagsrummet, det går sakta men säkert framåt. Det är ju alltid mer jobb än vad man tror  =) Men men bara det är klart innan oktober är slut så är jag nöjd.

Valfritt innehåll
RSS 2.0