Fredag & sol!

Det blev lite omplanering igår kväll. Arvid ville åka till Farmorn igår och blev kvar över natten. Så vi sparade tacoplanerna och gick upp till pizzerian och åt en varsin pizza ute i solen.

Hjalmar vaknade vid 8.30 i morse, skönt. Upptäckte att smöret var helt slut när vi skulleäta frukost så vi fick gå till affären en vända. Passade på att köpa nybakat bröd också. Sen fick det bli frukost ute på altanen, första gången denna sommar. 😄

Till lunch kom Arvid & Farmorn. Och då tog vi och gjorde i ordning tacos. Farmorn blev kvar ett par timmar. Och Arvid sprang över till Elias. Mot kvällningen drog vi hem till familjen på Tornstigen för lite grillat. Efter ett par timmar där drog vi hem och duschade barn och natta dom.

Nu ligger jag i sängen och tänkte försöka sova. Har grym värk i vänster axel/skulderblad. Peter har masserat rejält och har smort mig med voltaren men det vill inte släppa. Känner att hela nacken & rygg skulle behöva en omgång av både det ena och det andra.   

Idag när Arvid kom hem fick jag dessa fina blommor. " Du är världens bästa Mamma" hjärtat gjorde dubbelvolt av kärlek ❤️

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0