Fredag!

Nu var det ett par dagar sen, jag är en mycket upptagen kvinna ;P Näedå men ibland blir det bloggtorka.

Jag var iaf till BM i onsdgs och alla värden var kanonbra. +1 kilo på vågen. Annars så börjar det bli lite krämpigare, tycker jag svettas ihjäl vad jag än är eller gör. Jag har problem med strumporna ibland. osv, men det är sånt som följer med i hela paketet =) Går in i v35 idag så jag kan väl få klämma ut den lille snart.

Igår tog vi en fika ute i Säljan för att fira finste Tove som fyllt 1 år. Hon fick en fräsig svart skinnfåtölj av sina busiga kompisar. Elton var ju också med så jag snosa och myste med han en del också, men vad trött i armen man blir på en gång när man har dom i famnen =)


Jag och Peter drog in till Ikea igår när vi lämnat Arvid. Vi handla mina efterlängtade garderober, och det blev 700kr billigare + lite till då det var 10% på PAX garderobsinredning. Vilket alltid uppskattas. Dock så missade vi gångjärnen till dörrarna, sååå dom fick vi hämta idag och så får vi fortsätta med resterande ikväll, stommarna står ju på sin plats iaf.
Det jobbiga är att jag kanske inte kan ha en gardinstång vid fönstret där inne =( och kanske inte en fönsterbräda som jag tänkt. Vi får se hur det blir när dörrarna kommer på plats.

För tillfället håller jag på bakar en liten marängtårta som jag ska ha med mig i morgon. Denna gång har jag både vitchoklad och ljuschokladröra i mellan, men det vita är ju inte vit utan gul av äggulan så den fick bli röd med lite hushållsfärg ;P

Dags att skala poatis till kvällens gratäng.
Fredagsmys med mina grabbar väntar ikväll så länge Arvid är vaken, sen blir det garderobsmontering osv!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0