4 dagar!

Tack för gratulationerna förresten!!

Vi har ju varit in till Gävle varje dag sen vi kom hem. Först tänkte vi att vi tar hörseltestet på en gång för nästa vecka på måndagen är det stängt. Sen på tis skulle vi på andra läkarkontrollen och då hade ju Hjalmar starkt urin och snabbsänkan var lite höjd så vi lära tillbaka idag igen men då var allt bättre och han hade gått upp över 100g på en dag.

Så allt är bra och han äter och skiter och sover :) och mjölken har runnit till på mig och jag skulle kunna mata halva Årsundas ungar känns det som. Det är lite småjobbigt när det forsar mjölk. Har kommit på ett bra sätt och slippa bli genomsur varje gång det ammas så det känns mkt bättre. Hoppas bara att mjölken är näringsrik också så den mättar, än så länge värkar det som så.

Vi passa de på att stanna till I Valbo på vägen hem idag, fast det kändes lite vemodigt att ta med sig Hjalmar dit men vi lära greja det sista julklapparna och ha lite kläder till honom. Vi skyndade oss och är nu klara med allt för julen, tror jag ;)

Igår var ju tjejerna hit och dom hade en superfin "one pice"/jumpsuit/overall från polarn med sig till Hjalle. Tack snälla för den, och så strumporna såklart!

Arvid och jag har gjort Rocky Road här på kvällen också. Jag är förvånad över att han bara tog 2 dumlekolor och ett par minimarshmallows och pula i sig :)

Nu lär jag försöka sova lite. I morgon blir det en hemmadag!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0