Hemma från "Jyppen"

Ja då är vi hemma igen ifrån en härlig semester i Egypten, eller Jyppen som Arvid äsger när man frågar han vart han varit på semester nånstans =)

Vi har iaf mellan 30-38 grader i skuggan, temperaturen sjönk för varje dag vi kom och det blåste mer och mer för varje dag. Så det blev rätt kallt och bada i poolen, bra mkt varmare i havet var det.
 Maten var ingen hit, så det blev mest pasta och pannkaka för vår del, och mkt gott bröd till.

Annars så har vi solat och badat hela dagar och suttit ute om kvällarna och lyssnat på Egypter som sjungit på knackig Engelska, rökt vattenpipa, drukit gott och umgåts med andra svenskar. Vi träffade på ett par i från Sthlm andra dagen som hade 2 döttrar på 4 år och 1½ år. Vi umgicks med dom i stort sätt hela dagar.

Hotellet var kanonfint och vi fick ett rum längst ner med terass. Det var egen strand och stor pool osv och bra service. Men utanför hotellet var det mindre trevligt, det är väldigt lortigt och rörigt överallt och fruktansvärt fattigt. Arberna måste vara dom drygaste människorna som går i ett par skor, om dom ens äger ett par. Dom tjatar och är på en så fort man visar sig utanför hotellgränsen. Det fanns inte så mycket att handla heller, mest en massa kraffs. Dålia kopior på T-shirt och så. Så det ända dom följde med hem var 2 väskor och en plånbok åt mig själv ;)

Skulle kunna skriva en hel Novell men det blir för tjatigt att läsa.

Bilder kommer väl också nån dag här framöver.

Kommentarer
Postat av: sara

ja det står nått om att man inte ska kommentera med fet text :P

2010-10-27 @ 22:38:33
URL: http://blondstar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0