Arvid

Sitter i soffan för tillfället med Arvid och kollar på Bompa. Arvid älskar "Småkryp", när han hör den signaturen blir han helt lyrisk och sätter sig som ett ljus i soffan och kollar.

Sen har han börjat gillar Rorri starkt också. Han springer runt på dagarna ibland och sjunger ......"jojri......biiil" =) Men vi har märkt att det är introt han gillar mest och när bilarna kör, och helst kraschar =) Han gillar när Peter och han kollar på rallybilskrascher på youtube också =)

Arvid har även börjat prata så mkt, eller han kan säga så många olika saker och låter som djuren osv. Inte för att han uttalar allt rätt, men man förstår honom =) Ofta när man säger nått så ska han härma.

Det jobbiga med Arvid just nu är att han inte lyssnar, inte för 5 öre lyssnar han. Han är oerhört busig och gör allt man inte får göra. Han har grym överenergi =) Och så kladdar han och paltar nå så fruktansvärt när han äter. Och tar vi bort maten är han lika nöjd ändå för han äter som en fluga.

Hahah ja han är go när han sover vår knöp =P Näedå Mammas hjärta är alltid världens goaste. Men det ska bli lite skönt att han ska få komma tillbaka till dagis i veckan så det blir lite mer rutiner och så han får leka hela dagar med sin kompisar på dagis osv. Där lite svårt och stimulera honom hemma efter 7 veckors ledighet. Sen så älskar han att vara på dagis, hoppas jag iaf att han fortfarande gör.

Nu blev det långt och surrit.
=D

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0