Torsdag 18 Juni

Blev bilbilgo i tisdags, dock ingen vinst denna gång heller. Och dom kom och började gränva grunden då också, och gjorde nästan klart igår, det är lite mer med avloppet som ska göras.

I går åkte vi till Furuvik som sagt och det blev en kanondag. Hur jäklans trevligt som hellst. Så snälla Mammor med underbara barn. Vi kollade på djuren och picknicka en massa gott. Spelade lite på chokladhjulen och så. Ingen vinst där heller =/ Men vi måste absolut göra om det fler gånger.
När vi skulle hem så skedde det en liten olyckshändelse när vi skulle sätta in kidsen i bilarna, Arvid ska ju pilla på allting och pillade säkert på bildörren och så smällde Fia igen och kvar var 3 fingar. Sofie var snabb med att kyla ner Arvids hand i Noahs vatten så han grina inte länge och verkar inte ha ett dugg ont, så det såg nog värre ut en var det var.

Idag ska det städas inför morgondagen. Sen ikväll lär man väl in och handla maten osv. Lär väl åka förbi förfriskningsbutiken också. Det blir väldigt lungt i morgon, på dagen blir det väl att kolla på Midsommarfirande här i Årsunda om vädret tillåter. Sen mot kvällen kommer Lizette och Mika ut och äter en massa god mat.

Sen på Lördagen så sticker Peter till Norge med Mika & Kim för att fiska en vecka, som han har längtat =) Så vi blir solo jag och Arre barre. Skulle så gärna vilja göra klart hallen och överraska Peter när han kommer hem men det står still där för vi måste ha hjälp med elen. Så om det är nån som är elektiker och har lust och komma och hjälpa mig så är det bara att höra av sig =)






Min älskade moster finns i mina tankar 24 timmar om dygnet nu. Kan det inte bara ske ett mirakel som gör att du blir bra igen?!?!








Kommentarer
Postat av: sandra

Usch va otäckt med Arre barres fingrar, det gör ju sååå ont att klämma dom. Men tur att det inte blev så illa :) usch det gör fasiken ont i mig när jag tänker på det :P

2009-06-18 @ 13:27:01
URL: http://sandrasoderberg.blogg.se/
Postat av: Sophy

Så skönt att det gick bra med fingrarna! Usch o fy...dom är lite föör snabba ibland dom små liven!! Och klåfingriga! =)

Ha en trevlig midsommar!

Kramar Sofie och Noah

2009-06-18 @ 23:35:00
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Erica

Hoppas ni får en trevlig midsommar! =)

2009-06-19 @ 12:02:11
URL: http://ericaeinarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0