Måndag 12 Januari

Ny vecka nya tag!!

Denna helg började inte så värst bra för min käre karlslok. I fredagskväll var han ute och sladda med fyrhjulingen på isen och självklart flyger han av och bryter nyckelbenet. Så nu har man gubben hemma i 6 veckor till =)
 
I lördags åkte vi till Farmor & Ingemar en sväng, där var halva släkten och hjälpte dom att flytta. Så där blev vi kvar halva dan och blev bjuden på mat och greja. Igår var vi ner till Strandbaden en sväng där granntjejerna åkte skridskor och så grillades det korv, men det var inge höjdarväder så vi blev inte långvarig.

Idag så var det tid för efterkontroll ( inte bilbesiktning Sandra) =) Sen åkte vi in till Valbo. Skulle byta våran ena boxer som hade pajat. Sen åkte vi förbi Expert också, och det slutade med att vi hade en laptop med oss hem =D Så sen åkte vi fort där ifrån =)

I morgon är det fikadags!!

Och den sista händer det grejer, då ska jag dricka alkohol, sjunga singstar så det visslar om det och sen blir det utgång. Det var ju inte igår man var ut, i sommras nån gång men då var man ju på tjocken så då var man ju nykter. Tror jag drack Nyårsafton 07/08 sist =)
Taggad till tusen...!! =D
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0