Torsdag 30 April

I Tisdags så skulle vi åka på Öppna men Arvid vakna och var toksnorig och röd om ögonen och det rann från ögonen hela tiden. Pratade med Mamma som tvingade mig att ringa till BVC. Fick en läkartid på en gång. Hon skrev ut allergimedicin utifall det skulle bli värre. Sen på eftermiddagen kom Lizette ut och var här hela kvällen. Mairon kom också ut, hon hade paket och blommor med sig. Jättefina kläder fick Arvid. Och en klädkrok som matchade pallen han fick i doppresent. Så vi fika och dona.


Och igår följde jag och Arvid med Fia och Junia till Lager. Jag inhandlade en hoodtrlja och en t-shirt med tryck på åt Peter. Finns ju hur mkt fina barnkläder men mest från stl 80 och 86 så det får bli en tripp lite längre fram och handla åt Arvid.

Och idag skulle vi ha varit på Mammträff men jag kände redan igårkväll att jag var på väg att bli förkyld och mkt riktigt så vakna man helt igentäppt. Arivid snorar han med och har feber. Mamma skulle komma ut efter jobbet och hälsa på så då passar jag på att åka och handla medans hon får gosa med Arvid.

Lizette och Mika kommer ut och grillar ikväll. Trevligt Trevligt!!

Måndag 27 April

Jag glömde en present, och jag trodde nästan den hade åkt med allt presentpapper men jag fann den i påsen med alla presenterna och det var en "tandask" =)

Igår så fick det bli en tripp till Valbo/Gävle. Var på jakt efter ett par skor åt Arvid. Inhandlade ett par Reebokdojor =) Sen blev det 2 tjockaretröjor, 1 tunnaretröja, 1 body, 1 pikétröja 1 par shorts och strumpor åt min lilla fis. Man kan ju handla ihjäl sig =) Men man lär väl hejda sig lite.

Sen åkte vi förbi Ingrid i Stensätra för Mamma var där. Arvid och jag hade köpt Per Morbergs nya kokbok åt Mamma som tack för att hon hjälpt oss så mycket. Och hon blev superglad.




Söndag 26 April

Igår var det dopdags för våran lillfis. Han fick namnet Arvid Gustav. Allt gick superbra lite stressigt bara och det kändes som om allt gick på en timme men det tog betydligt längre tid. Och min älskade Mamma är guld värd som hjälpte till så himla mycket. Brorsan hade våran kamera men den är så grymt dålig så alla kort när vi stod där framme i kyrkan är suddiga. Förutom ett par stycken när Mamma & Pappa osv är med. Så ni snälla själar som knäppte kort och fick nå fina får jättegärna skicka några till oss.

Vi var i sockenstugan efteråt där bjöds det på sallader,bröd och kaffe och tårta. Och Arvid fick jättemkt superfina doppresenter. Ska försöka nämna allt =)

Gåvagn, Babybarnvakt, Pall, 4st Astrid Lindgren filmer, Byggare Bob film, Tallrikset, Gipsavjutning, Matlådaset, Arvid cd-skiva, Fotoram, Kläder, McKinley Jacka, Lördagsgodisskål, Pengar, En liten ängel, och ett "Sparkonto".

Så Tack alla som kom och uppvaktade vår lilla prins och för dom fina presenterna.






 

Torsdag 23 April

Idag så hämtade jag nyckeln till Sockenstugan på Lördagen.
Sen åkte vi in för att träffa resten av barnvagnsmaffian. Vi bestämde oss för att invadera Hanséns nya uteservering. Blev en Foccacia med Chilikyckling. Och där blev vi kvar ett par timmar.

Träffade även Lina, Joline och Emma på stan och det var ju inte en dag för sent eller för tidigt?!?! hur säger man =) aja vi skulle ha sett för länge sen iaf. Sen tog vi en repa in på nyöppnade Hemtex, där skulle man lätt kunna göra av med en massa lappar. Men jag höll i plånkan.

Sen for vi in jag och Arvid till Valbo. Lurade med Carro så hon tog lite komp och följde med. Men det blev bara en vända på Cubus och en fika på IKEA med Tommy och hans polare Daniel. På Cubus så köpte jag en body och en tunnstickad huvtröja. Tyckte inte att dom hade så mkt för "bebispojkar". Hade mkt mer fint från stl 86. Sen köpte jag en pikétröja och en skjorta till Peter.



Var in på coop en sväng och handlade lite också. Så Ikväll blir det Vitlöksost fylld kycklingfilé.

I morgon är det fullspäckat schema.

Onsdag 22 April

I Söndags så tog vi oss en tripp till Uppsala. Peter skulle handla en massa grejer på Biltema till bilarna och så, och vi hade ju iaf inge bättre för oss så. Sen på kvällen var vi bara hemma.


Måndagen spenaderade vi hemma. Bakade lite kladdkakemuffins på kvällen. Och sen igår åkte vi in till Öppna en sväng. Sen blev det en lunch på Aldos. Handlade även lite kläder åt Arvid.



Och idag så har vi också bara varit hemma. Vid lunchtiden satt mitt lilla troll i sin babysitter och lekte och så tänkte jag att vi skulle gå ut en sväng så han fick sova, men jag kilade på toa först och när jag kommer tillbaka finner jag min goprins såhär

Så vi blev kvar inne istället. Men sen på em gick vi ut en sväng, jag började bära in pelletsen innan Peter kom hem och tog över. Nu har vi nyss ätit Spagetti och Köttfärssås. Och det blir väl att glo på lite tv resten av kvällen.

I morgon ska vi in till viken på Mammaträff och sen blir det nog Valbo en sväng. Peter måste ha nånting  till dopet. Sen blir det nog handla hälften av grejerna till dopet så blir det inte så mkt på fredagen.

Lördag 18 April

På fm åkte jag och hämtade upp Mamma för en tripp till Valbo. Först åkte vi till Owe Jansson. Inhandlade bara sidenband till dopklänningen. Sen gick vi på IKEA, där slank det ner en kotlettrad också. Sen så skulle jag leta på något att ha på mig på dopet men fastnade inte för nånting. Så jag tänkte att jag kanske hinner få klänningen jag beställt från Ellos i veckan så kan jag ha den. Så jag köpte mig ett par super fina sommarskor istället som jag kan ha till. Sen blev det en body och kalasbyxor åt Arre som han kan ha under dopklänningen. Och så fick han en fin skjorta också. Köpte även en munkjacka åt Peter.

Sen så har jag städat huset här på eftermiddagen, fick hjälp av Peter också. Så nu är det väl rent tills i morgonkväll iaf för sen är det väl nerstökat igen =)

Ska ta och göra en Tacogratäng snart, är så mkt godare än Tacos, är så trött på det fast det i stort sätt smakar lika, haha =)

Arvid sitter i soffan här med mig och leker med sina leksaker, men han fastnar mest för Disneydags på tvn =) Det ser precis ut som om han förstår vad som händer =)

Fredag 17 April

Igår var vi som sagt i Högbo, gick en sväng och sedan grillade vi lite korv och babbla på. Efter det så började jag må lite illa men tänkte inte nå mer på det. Så jag och Johansson styrde kosan mot Valbo, men hann bara gå på IKEA för sen pallade  jag inte vara kvar nå mer för jag mådde så jäkla illa. Så jag åkte hem och fick gå på toaletten och greja, slängde mig sedan på soffan och inväntade Peter så han fick ta över knoddas så gick jag upp och la mig och mådde som en kasse skit. Vaknade till mot kvällningen nån gång men mådde inge bättre. Så det blev en mindre trevlig kväll igår. Men i morse kände jag mig lite piggare så Peter pallrade sig iväg till jobbet. Men vi hoppade över Öppna idag, för nån form av magsjuka måste det ha varit och jag vill absolut inte riskera och smitta en massa småknattar.

Peters yngsta bror fyller 18 år idag så vi ska väl dit på kalas på eftermiddagen/kvällen. Om jag fortsätter vara pigg såklart. Sen lär det väl handlas också.

I helgen hoppas jag att det blir fint väder så man kan vara ute och hålla på, så kanske vi  någång kommer få ordning på våran gräsligt förstörda och fula trädgård. Ibland undrar man hur dum man var som köpte detta nergågna hus, men det kommer ju bli hur fint som hellst nån gång. Men det tar tid. Man lär intala sig att det går inte få allt klart på en gång.

Sen skulle jag behöva göra ett nytt försök att åka in till Valbo. Lär inhandla lite kläder åt både mig och Arvid. Sen skulle Peter behöva nått också men då lär man tjata mycket för att han ska följa med dit =) Sen i veckan lär det handlas och dona tills dopet nästa Lördag. Min otroligt snälla Mamma har tagit semester på fredag och ska hjälpa mig med maten och greja.

Nu börjar jag faktist känna mig lite hungrig. Har käkat en halvmacka sen korven igår. Så jag ska prova peta i mig något.

Onsdag 15 April

Grått,gråare,gråast!! (?) Vart tog solen vägen?!?!

I måndags var vi bara hemma innan vi åkte till Mamma och Pappa och åt lite mat. Sen så handlade vi lite och så.

Igår var vi hemma hela dagen sen på em åkte vi till Fia och Junia och hälsa på lite, sen mumsade vi lite på McDonalds innan vi begav oss hem igen.

Idag är det tråkväder igen, så man känner inte för att göra nånting. Så vi blir väl bara hemma idag också, har plockat och donat lite medans gnällpelle sover ute =)

Arvid fick ju hela 3 påskägg i helgen förresten, ett litet, ett mittimellan och ett bautastort =) Av Junia fick han en Bamsebitring och en nyckelring som det stod Arvid på, men den stal jag =P Av Devin fick han ett par "foppa" tofflor och av Mormor & Morfar en liten keps,strumpor,haklappar och en tröja. Tack snälla!! Arvid och Mamman älskade alla grejer =)







I morgon blir det Mammaträff i Högbo. Vi ska grilla korv och greja, så vi håller tummarna för att solen vill titta fram. Sen på fredag så blir det Öppna. Devin ska ju följa med oss då också så det blir roligt =)

Idag är det O.S.A dagen för dopet också, och dom som inte hört av sig då, ska man räkna med dom eller inte?!!? Svårt det där. Man ska väl ändå inte behöva ringa runt och fråga folk om dom kommer eller inte.

Söndag 12 April

I Torsdags kom Therese, Devin och Johansson ut. Det var matlagning,bakning och hårfärgning som stod på schemat. Jag slängde i odrning en så jäklans god kasslergryta. Och Devin bakade och sen gjorde jag lite slingor på Johansson. På kvällen kom Peters Mamma och Örjan ut och hälsade på lite.





Världens goaste Devin =P

På Fredagen åkte jag och Therese in till Valbo, köpte 2 mössor, 2 dreggellappar till Arre barre. Sen så for vi in till Gävle och hämta upp Roger som kom med tåget. Efer det åkte vi hem och började dona för Therese, Roger och Devin skulle komma ut och grilla och sova kvar. Sandra och Danne kom också ut precis när vi grillat klart. Men natten blev ju dallas =P Arvid vaknade ett x antal ggr och skrek som en stucken gris och var helt förstörd så han väckte ju Devin som sov i Arvid säng, så till slut fick vi omstrukturera oss och dona och ha oss innan vi sov allihopa =)


På Lördagen så vaknade Arvid med lite feber så vi höll oss hemma. Men på eftermiddagen var han så pigg så vi åkte hem till Peters mamma på påskmiddag. Sen på kvällen var vi bara hemma.

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Mamma & Pappa och Micke har varit här och grillat. Sen har Mamma och jag krattat och dona. Och så har jag tvättat och hängt tvätten ute och det finns inge skönare än att sätta på sig kläder som hängt ute. Micke och Peter har hållt på donat med bilarna osv. Nu sitter jag här och ska väl snart lägga lillprinsen.

Hoppas på en lika fin dag i morgon.





Mammas tuffing =P



Onsdag 8 April

I lördags tillbringade vi nästan hela dagen hos grannarna. Sen på kvällen så grilla vi och mumsa. Gick sedan hem till Robinson. På Söndagen kom Mamma ut och hälsa på en sväng och lekte med Arvid, så jag passade på att städa och plockade undan och dona.

I måndags var vi bara hemma. Peter började lite smått med hallen. Och igår var vi in på Öppna med Fia & Junia. Åkte sedan förbi jobbet en sväng innan vi åkte ner på stan och tog en fika med Sandra.

Idag blir vi nog bara hemma, ska väl ta en promenix till affären och köpa mjölk och så Arre barre får sova lite.




Mina tankar finns hos er


Lördag 4 April

Gårdagen då.

Tesa kom över så vi tog oss en drink innan Peter skjutsa in oss till Ingela. Där blev det ännu mer drinkar och ett par cidrar, Thaimat och massa gotta. Singstar hade ju jag tagit med mig också och vi drog av ett par sånger där. Och jag letade förgäves efter min kamera i väskan, i påsarna med spel och greja men icke sa nicke inte en kamera syndes till. När klockan var vid 12 snåret så börjar vi klä på oss för att åka ner på stan. Och när jag gräver i systemkassen efter färdkost så ligger ju kameran där...så jag fick ett par kort på några innan vi skulle åka iaf =)

Skjutsen släppte av oss utanför Tonys/Eightball för att kolla om 2 som åkte före skulle med på Kharma, och jag får kalla kårar av det ställe, fy tusan så jag var inne max 3 min innan jag pös ut igen. Sen pallra vi oss vidare till Kharma och där var det inte många själar. Och bland dom få själar som var där så kände till och med jag mig gammal. Så vi drog hem tidigare.

Och Tesa´s dotter och kompisar ringde och sa att dom kunde skjutsa hem oss. Där kommer det en knökfull volvo 240 eller nå liknande med en 18årig chaffis som hade haft körkort i 2 veckor. Vi knöla in oss och åkte hemåt, men vi hann inte långt förns nån av killarna i bilen skulle köpa mat på donken, så han gled in och vi andra sitter kvar medans han som körde åkte och ställde sig på rad med 6-7 andra bilar som stod på ICA Maxi parkeringen, jag trodde aldrig att jag skulle sitta i en 240 på ica parkeringen och lyssa på cascada vid 22 års ålder, hahah =) Sen skulle det åkas förbi i Stensätra och hämta en av killarnas tjej, och dom hade väl bråka och gjort slut för 9711 gången och sen mitt på vägen efter årsundavägen så skulle det stannas för att då skulle dom nämligen gå ur bilen och bråka lite och sen bli sams eller nått =) Haha men till slut så kom vi hem iaf och jag och Tesa pula i oss en massa tacogratäng innan det var sovdax =)

Ikväll blir det grillat!!

Fredag 3 April

Har varit hemma Måndag & Tisdag. Lizette kom ut och hälsa på Tisdagkväll.

I Onsdags var det planeringsdag med jobbet i Högbo. 3 rätters buffé och massa fika. Gott och det var lite skönt att vara tillbaka med gänget från jobbet.

I torsdags var det dags för Högbo igen. Denna gång med några mammor och barn från föräldrargruppen. Vi gick runt sjön, eller halva vägens en vände vi för det var så lerigt =) Sen följde Fia med hem så jag agerade frissa. Färgade lite och slinga håret på na.

Och idag har vi varit på Öppna, blev ingen sång för oss idag för Junia sov och Arvid skulle äta. Sen åkte vi ner på stan och kikade runt på den "stooora" vårmarknaden. Och så tog vi en lunch med Erica.

Och snart ska jag skutta in in i duchen för att sedan göra mig klar inför kvällen. Jobbetgänget ska hem till Ingela på partaj. Thailändsk mat och en massa gott att dricka. =P Sen blir det väl nå utgång av nå slag.

Valfritt innehåll
RSS 2.0