Onsdag 15 April

Grått,gråare,gråast!! (?) Vart tog solen vägen?!?!

I måndags var vi bara hemma innan vi åkte till Mamma och Pappa och åt lite mat. Sen så handlade vi lite och så.

Igår var vi hemma hela dagen sen på em åkte vi till Fia och Junia och hälsa på lite, sen mumsade vi lite på McDonalds innan vi begav oss hem igen.

Idag är det tråkväder igen, så man känner inte för att göra nånting. Så vi blir väl bara hemma idag också, har plockat och donat lite medans gnällpelle sover ute =)

Arvid fick ju hela 3 påskägg i helgen förresten, ett litet, ett mittimellan och ett bautastort =) Av Junia fick han en Bamsebitring och en nyckelring som det stod Arvid på, men den stal jag =P Av Devin fick han ett par "foppa" tofflor och av Mormor & Morfar en liten keps,strumpor,haklappar och en tröja. Tack snälla!! Arvid och Mamman älskade alla grejer =)







I morgon blir det Mammaträff i Högbo. Vi ska grilla korv och greja, så vi håller tummarna för att solen vill titta fram. Sen på fredag så blir det Öppna. Devin ska ju följa med oss då också så det blir roligt =)

Idag är det O.S.A dagen för dopet också, och dom som inte hört av sig då, ska man räkna med dom eller inte?!!? Svårt det där. Man ska väl ändå inte behöva ringa runt och fråga folk om dom kommer eller inte.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0