Onsdag 26 Mars

Nu var det ett tag sedan man skrev en rad.

Helgen först då.

I fredags var vi nog bara hemma. Lagade god mat, tvingade Peter att kolla på Så ska det låta, osv =)

Sen på Lördagen skulle vi hem till Mamma och Pappa och äta lite påskmat. Och det finns inge godare än Mammas mat =) Men vi blev inte kvar så länge eftersom vi skulle på 1 Års kalas hos Linnéa. Och där var det full rulle =) Vi hade köpt ett dockset, en docka med massa olika tillbehör. Tiden sprang iväg och det var bara jag och Peter kvar så vi tyckte att vi skulle hitta på någoting och göra. Så vi åkte iväg och handla lite mat och gjorde i ordning och käka. Och så låna vi brorsans buzz. Och spelade ett par rundor. Sen begav vi oss hemmåt till Årsunda.

Sen på söndagen fyllde ju min älskling år, hela 23 år =) Så jag slängde ihop 2 smörgåstårtor lite fort på morgon där som jag egentligen skulle gjort dan före. Sen kom alla på en gång. Och Peters pappa kom också.  Sen mot kvällningen kom Emelie NL och hennes Peter och hälsa på. Blev mer fika och en massa prat. Sen efter dom åkt blev det ryggläge.


Sen har jag jobbat mån,tis och nu är jag ledig i 2 dagar. Skönt skönt. Ska åka hem till Carro en sväng tänkte jag. Sen uträtta några ärenden på staden sen hem till Mamma och gratta henne sväng för hon fyller ju idag.



FÖDELSEDAGSBARNET =)
image120




Från Linnéas 1 års kalas. Jag tror nästan att Angelica och Jocke får köpa en docka & vagn till Elias också =)

Onsdag 19 Mars

Igår fick vi huset omvärderat. Och det är bara tacka och ta emot, vi blev riktigt nöjda =) Så i morgon har vi träff med våran bankman så blir det andra bullar.

Åkte och hälsa på lilla Linnéa igår efter jobbet. Hennes favorit leksaker när jag kommer är ju självklart mina glsögon,örhängen,halsbandet och diadem. Och det lyckade ju hon gömma undan på nå bra ställe så det fick man åka utan sen =) Och vi åkte in till Valbo och köpte en ny tvättmaskin igår kväll. Och idag har jag varit och kollat på lite nya glasögon. Tog med mig 5 par hem för att prova ut. Och så var jag och beställde klipp & färgning till nästa vecka. Har varit så grymt slarvig med mitt hår den senaste tiden, jag ser ju så jäkla trökig ut.

Näe nu ska jag tvätta.

Måndag 17 Mars

I Fredags var jag in med Mamma till Valbo. Inhandlade ett par jenas, ett linne och en tröja/kofta.

Sen på lördag morgon for jag in till Sandviken till Fia, stannade till vi Statoil och gjorde en insatts som bilmekaniker, Fia iaf  =). Sen hämta vi upp Sandra och Angelica och for iväg till Gävle och hämta upp Therese från tåget. Sen åkte vi mot Stockholm. Vi parkerade vid Globen sen åkte vi in till staden för att strosa runt lite. Köpte faktist ingeting, skulle ha en BH men jag hitta ingen sådan heller. Sen bokade vi bord på O´learys och kollade på Bandyfinalen och käkade lite. Tyvärr så dog finalen ganska fort... Sen stannade vi till och tog en fika och inväntade Mellofinalen. Sen var det dags för den då, så vi knatade in där och köpte med oss blinkande grejer och så. Det gick ju precis som jag hade trott, Perelli vann. Fast Sanna hade kunnat få vinna hon med. Sen bar det av hemmåt mot viken. Stannade till för en korv på Shell. Men det var en trevlig och rolig dag. Måste upprepas.

Igår var vi bara hemma och dona och pyssla. Dom kommer och ska värdera om huset i morgonbitti. Ska bli så jäkla spännande.  Så jag lär väl ta och fortsätta och dona lite nu. Sen lär jag åka och jobba =/

Söndag 16 Mars

Usch jag är så jävla less på allt och alla. I fortsättningen så ska jag försöka att inte bry mig om vad alla andra tycker och tänker. Och jag ska inte dela med vad jag känner och tycker heller. Är så trött på att folk inte kan vara glada för andras skull, näe det ska klagas och klagas. Ren jävla avundsjuka är vad det är egentligen. Så fort man vänder ryggen om så är det klippt. Och jag är fan inte bättre själv ibland heller men nu är det fan slut på det.  Ska man fortsätta i den här stilen så kommer det sluta att någon blir riktigt jävla sårad. Sitter där om 5-6 år och klagar på att man har köpt fel gummistövlar åt sin unge eller att man har skaffat barn fel år . Och hålla på jämföra hela tiden om både det ena och det andra. Och köper man lika barnvagn som en annan så härmas man ju bara och köper den bara för att den andra personen i fråga har den. Men det kanske är för man tycker den är fin och bra osv men så tänks det inte. osv osv osv osv

Jag är så less på allt det här nu så jag kan spy. Fan man ska vara rädda om varandra och vara glada för andras skull, ska det var så jävla svårt. Jag tycker det här är så jävla jobbigt. En vacker dag kanske inte vi har varandra och då står vi där...

Undra hur lång tid det tar förns man ringer till varandra och tisslar och tasslar om detta inlägg...tillexempel...

Ni kanske tycker jag är tönting och löjlig osv men jag tycker det här är skit jobbigt. Går fan med en klump i magen.

Och vissa saker säger man i förtroende...tror man....

Fredag 14 Mars

Har jobbat för det mesta i veckan. Man gör ju inge annat än och jobbar tycker jag. Igår var jag och Peter in till Ikea och inhandla lite grejer. Ett till badrumsskåp blev det. Och sen lite grejer till låderna i köket så att saker och ting ligger på sin plats. Sen köpte vi faktis en varsin ny kudde också, inte en dag försent. Sen åkte vi hem till Tommy och Carro en sväng också. Titta hur långt dom hade kommit i huset. Och jäklarns vad fint det var. Blir så avundsjuk =)

Och idag jobbade jag lite extra i morse sen ner på stan och träffa Johansson en sväng. Var in och pratade med mäklaren också. Så på Tisdag kommer hon och värderar. Det ska bli så jäkla spännande. Så det blir tok städa på Söndag och ställa i ordning allt som ska vara på sin plats osv. Och självklart jobbar ju jag kväll på måndag och i morgon åker jag ju till Stockholmia så det blir att ligga i på söndag. Det är lite skillnad på att städa en 3:a och ett hus =)

Och i morgon som sagt så drar vi iväg vi brudar. Taggad som tusan =)

Ikväll blir det väl bara lugna puckar.

Måndag 10 Mars

Jobbat hela veckan och helgen. Strula som vanligt på det där jobbet. Igår åkte jag, Sandra, Elin och Linnéa iväg till Grycksbo för att gå på 1års kalas. Elias blir ju stora killen i morgon. Mkt trevligt kalas med en massa goa skitungar =)
Idag är jag ledig, hur skönt som hellst. Gör bara 3 fm dagar denna vecka sen långledig i helgen. Och på Lördag bär det av till Stockholm och globen. Blir en shopping tur först. Och jag är helt bombsäker på att Charlotte Perelli kommer att vinna alltihopa.

Näe nu ska jag ta och plocka ur diskmaskinen sen blire slappa framför tvn.

Tisdag 4 Mars

Har varit ledig igår och idag.

Igår var jag in till stan och käka lunch med Therese och Devin. Sen gick vi på staden en sväng. Sen var vi hem till Gruvmans i Stensätra dit även Johansson kom. Sen följde Johansson med mig och handla och dona sen åkte vi hem hit till Årsunda. Pyssa lite och dona, lagade mat. Sen blev det ett par avsnitt One Tree Hill.

Idag på förmiddagen här knackade det på dörren. Då var det ju lilla Elin och hennes kompis Emma som var ute och lekte. Så jag pallrade mig med ut och prata med Tesa. Följde sedan med in på ett par koppar kaffe. Sen fick jag lunch av dom ocskå. Det var Elin 4år som lagade maten =) Sen traska jag hem vid 3 tiden. Då tog jag och börja städa som bara tusan.

I morgon kommer Tommy och hjälper oss och kopplar in fläkten i badrummet och byter nån kabel. Sen blir det och ringa mäklaren så vi får väderat nån gång så ska vi börja med sovrummet. Man har ju legat väldigt mkt på latsidan men man lär ju få göra det ibland också.

Peter kommer väl hem om en stund. Han har varit och hälsat på pappa sin på sjukhuset. Och han skulle köpa krokar åt mig på vägen hem så jag kan sätta upp mina gardiner som jag skulle gjort för cirka 65 år sedan. =)
Valfritt innehåll
RSS 2.0