Fredag 31 Oktober

Vilket jävla pissväder det är ute då, fy tusan.

Igår var vi till bm igen då. Allt såg bra ut. Bara 1,3 kilo har jag lagt på mig och det är jag mkt stolt över =) Men nu hoppas jag att jag slipper gå till bm på sån koll igen för jag skulle inte ha alls nånting emot att få åka in och "kalva", som Peter så fint kallar det. Den 10/11 fick jag tid hos bm så vi håller tummarna. Kollade på Sjukhuset i går också, och det var ju en förlossning med i detta program och jag tror jag aldrig har grinat så mkt nån gång till tvn, inte ens när jag såg på Titanic årgång 97 =D Men det är väl en hel del känslor och hormoner som sprudlar i kroppen.

Efter bm besöket drog jag med Fia och Junia tll Gävle. Blev lampshopping och en vända på Max, hur gott som hellst. Sen åkte vi tillbaka till viken och strosa på stan i antarktiskyla och blåst. Tog oss en liten fika också och kollade på alla barn som var utklädda. Sen blev det hem och då tröck jag i mig en leverpastejsmacka och varm choklad. Jag tror jag skulle kunna äta hur många ggr som hellst nu.

Idag har jag inte gjort allt för mkt. Sovit en hel del, suttit här och tryckt. Har plockat och städat lite grann iaf. Och så pallrade jag mig upp till Ica och handla lite och fy tusan för vädret. Snart ska jag väl börja med lite mat, blir nån slags gratängpaj idag, kul och prova nå nytt =)

I morgon mot kvällningen kanske det blir en tripp till Jäderfors, Anna & Magnus har Halloween fest.

Tisdag 28 Oktober

Tisdag idag då.

Klev upp i morse och slängde i en maskin tvätt och satt och klurade ut vad jag skulle handla idag. Sen slängde ja ihop lite lunch till oss innan Peter drog iväg till jobbet. Och jag tog och åkte till mitt jobb också för att ta ut några semesterdagar och hoppade på att jag skulle få lite massage. Men brudarna var på P-möte så det sket sig.

Men så kom jag ju på att min kära moster Anna är ju till och med utbildad så jag slog en pling till henne och hon var tack och lov ledig. Så jag styrde kosan mot Jäderfors. Och där blev jag kvar hela dan =) Fick först massage, hade gärnat velat att hon knådat hårdare och mer i ryggslutet men hon vela ju inte vara orsaken till ett BB-besök =) Sen bjöd Magnus på Köttfärsbiffar och potatis. Sen fick Anna för sig att vi skulle in till IKEA, och en annan är ju aldrig omöjlig . Och efter det så lära ju hon bara bjuda på kvällsfika innan jag pös hem, varm choklad och ostmacka. Att allt är sååå mkt godare hos andra och när andra gör i ordning det åt en?! Så idag har man blivit riktigt ompysslad.

Åkte hem för att titta på DH. Är inte så förtjust i att dom flyttat fram några år, men men. Inte blev det nå handla för mig idag heller. Ska på Insperation i morgon kväll med Mamma också. Och det finns ju en och en annan grej där som man fin fint skulle kunna tänka sig =D

Måndag 27 Oktober

Lär väl skriva en rad eller två. =)

Det har väl inte hänt så mkt sen sist. Cicki har kommit hem från USA, och det känndes som om hon hade varit borta 1 dag eller så, hon var precis som förr, fast lite förälskad nu =)

Annars i helgen så har vi hjälpt Peter´s brorsa och flytta från Gävle till Sandviken. Eller jag har väl inte hjälpt så himla mkt, tog väl en kasse eller två kanske =D Sen på fredagkväll blev vi bjuden på pizza hos Peter´s mamma. Lördagen bestod av ett Owe Jansson och Valbo besök, och tro det eller ej men min käre sambo Peter följde faktist med =) Sen på kvällen var han in till Gävle och käka med grabbarna så det blev SATC och svullande av Ben & Jerry glass hemma hos Carro. Sen igår var vi bara hemma och dona i vardagsrummet som vanligt. Det börjar ta sig nu, Peter står och målar bröstlisterna och taklisterna nu så med lite tur kanske det blir klart snart =D Peter har eftermiddag denna vecka och det är grymt tråkigt. Dagarna blir så långa för en annan som bara går hemma.


Onsdag 15 Oktober

Jag skriver det här så slipper jag ringa/messa till alla.


På lördagkväll blir det ut och äta med Cicki. Och så får vi se om hon är ledig på Söndagen, för i så fall blir det fika och greja ute i Årsunda så hon får träffa alla barnen också. Nu hoppas ja att så många som möjligt kan avverka ca 2 timmar på lördagen och följa med ut och käka gott, det ska vara ett riktigt bra skäl till att inte följa med =). Det blir väl runt 19 tiden eftersom Cicki har andra planer på dagen.

Så ni kan väl hojta till så fort som möjligt, messa, ring eller skriv. Så jag vet hur många vi blir.

Tisdag 14 Oktober

Vad har hänt sen sist då?! Inte så mycket mer än att jag har fyllt år, och det har väl inte undgått någon så som jag har tjatat om det =D Tacks å hemskt mkt för all uppvaktning. Synd att ni inte fick sitta i  ett klarrustat vardagsrum bara. =)

Sen på fredagen åkte jag in och träffa Gruvman som bjöd mig på lunch, tackar =). Sen blev det Barnens Hus & Owe Jansson med Johansson. Hitta ju ett sånt jädrans fint tyg till vardagsrummet men det fanns bara kappmeter kvar. Sen kvällen spenderade jag hos Elin & Stoffe.

Lördagen var en riktig slappar dag, tror vi låg kvar i sängen och stirra på tv tills 14.30 eller nått sånt innan vi pallrade oss upp =) Sen skjutsade jag iväg Peter till Peter & Maja där det skulle drickas öl. Jag åkte hem till Lizette istället jag, så vi köpte hem kinamat och hyrde film och svulla godis.

Och denna vecka jobbar Peter fm, så en annan sover ju dåligt länge. Men det är väl bara att passa på medans man kan =) Och på Fredag kommer Cicki hem från USA också, helt sjukt!

Så på Lördag blir det andra bullar... av nå slag =P

Tisdag 7 Oktober

Man har ju blivit en datatorsk nu mera när man bara går hemma. Peter jobbar eftermiddag också så då är det ju väldigt tomt. Men om ett tag kommer förhoppningsvis våran kurboll ut och då har jag ju nån och prata med =P Sen om jag får nå svar tillbaka är en annan fråga =D

Igår var jag hem till Carro och babbla ur mig en sväng. Sen åkte jag och handla och sen hämtade jag Mamma. Som följde med mig hem och hjälpte mig att plocka undan lite och så.

Idag har jag bakat. Bullar, havrekakor, nån madelmassakaka och negerbollar( står så i receptet från "Sju sorters kakor" som jag lånat av Mamma =D) Sen har jag väl inte gjort så mkt annat idag.

I morgon ska svärmor bjuda på lunch på Ikea, för hon är borta på torsdag när jag fyller. Sen ska jag väl hem och fortsätta baka lite, Cupecakes blir det  i morgon. Sen blir det städning.

Och på Fredag blir det en tripp in till Gävle. Det vankas lunch med Gruvman =)

Måndag 6 Oktober

Då var det ny vecka igen då. Vardagsrummet är inte helt klart. Det tar mkt längre tid än vad man tror. Golvet är lagt iaf. så det är bara alla lister och foder kvar. så jag hoppas alla har översende med det när dom kommer hit i veckan. För Peter jobbar eftermiddag 14-00 så han kan ju inte hålla på så mkt. Och jag ska inte måla heller för färgen är så stark.

Idag blir det åka och handla lite och sen måste jag åka förbi Trivsamt och kolla på gardiner, som jag har längtat att få sätta upp sånna i vardagsrummet =). Sen ska det väl hem och bakas lite.

Nu lär jag ta och bröja med maten. Ris & Korvstroganoff.

Fredag 3 Oktober

Heej heej hallå.

Rustveckan har varit i full gång. Jag lär ju säga att jag har en jäkla duktig karl. Man är lite dålig på att säga det. Men så som han håller på och donar i detta hus. Han är guld värld.

För tillfället håller han på tapetserar och det blir ju sjukt snyggt. Kommer lägga ut bilder sen när det är klart. =)

Och jag känner mig ju lite överflödig så jag tog och baka lite, så slipper jag göra allt nästa vecka. Sen har jag tvättat ca 1 miljon tvättar igår och idag. Har tvättat upp det mesta av biffens kläder också och vikt fint och lagt ner i lilla byrån =) Helt sjukt att man ska ha en knodd hos sig snart.

Nu blir det skära till mer tapet!
Valfritt innehåll
RSS 2.0