Måndag 28 December

Julen är över, skönt på ett sätt ändå. Det är så mycket måsten och en massa stress. Men det är trevligt och mysigt också. Vi har haft en super härlig jul iaf.

Vi var här hemma på Julafton fram till 18.30, sen åkte vi till min moster i Jäderfors. Jag fick en bok och ett jättefint halsband som det satt en liten bricka på med Arvid inristat, och lite annat smått och gått. Men Arvid han fick helt sjukt mkt julklappar, han fick morgonrock,pyjamaser,kläder,strumpor,tågbana,verktygslåda med borrmaskin och grejer, lego, lastbilar,  bilar, gosedjur, mikronfongrej osv osv. Och han var inte rädd för Tomten heller =)

   















Juldagen spenderades hos Lena & Örjan, en massa mat och gotta igen. Trevligt!







Lägger upp fler bilder på Fejjan.



Idag har vi varit till Gävle en sväng, till Biltema. Stannade och käkade på Monroes på vägen hem. På Onsdag blir det kalas här hemma för Arvid som har bjudit sina 1 års kompisar =)

Nyårafton då, då har vi ingen aning om vad vi ska göra?!?! Någon som har nå förslag?. Vi kan väl inte gå på nån jättefest då vi har våran skrotnisse Arvid också =D



Onsdag 23 December

Morrn Morrn!!!
Här är vi uppe med tuppen som vanligt.
Vi ska väl ta och äta lite frukost klä oss och bege oss ut i tid i julruschen(?)

Har ju glömt och berätta att i helgen när kl var 04.15 så gick vårat brandalarm, som sitter i trappen upp alldeles utanför vårat sovrum. Man höll ju på gö i byxan, vilket jäkla ljud. Jag var inte så orolig över att det brann för tidigare i veckan såg jag att den blinka, så batteriet var väl dåligt =) Och efter det så var ju hela familjen vaken. Den hade ju inte kunna börja låta mitt på dan eller..=D

Och det händer så mycket med mitt lillhjärta. Han gör nästan nya grejer varje dag. Och han pratar ju så mycket, inte så att man förstår eller men ändå =) Ibland kan han säga tack tack, hej, oj, titta och ampa(lampa). Sen så går han så mcyket nu, iaf hemma, inne, utan skor =) Han kryper ju också men vill gå så mycket som möjligt. Och humör har han också, haha så fort man tar av honom något som han inte får ha så torrgrinar som tusan, eller lägger sig ner på golvet med huvudet ner och spänner benen och låtsas grina =D Och han klättrar upp i allting, men han har inte lärt sig och ta sig ner riktigt. Och i helgen sprang jag ner och glömde stänga grinden, vem satt inte uppe på övervåningen ½ minut senare?, jo Arvid =P Ibland om han har kaka eller nått så ska man ju få smaka också. Osv, dansar gör han å så fort det blir musik. Han älskar ju "Vart ligger landet där man böjer bananera" =) Det är så roligt och se hur det kan vara från dag till dag. Älskade trollungen =)

Nu har jag inte tid med detta nå mer.

God Jul!

Tisdag 22 December

Dan, före dan, före doppardan =)

Jag sa ju att jag skulle då rakt inte åka in till Valbo i morgon eller och trängas, men när min karl(håll i hatten nu) vela att vi skulle åka in dit för han också skulle vilja ha nå kläder, så är ju inte jag den som bangar på en tripp dit. Men Arvid får vara hos Mormor & Morfar under tiden så det är bara att koncentrera oss på det vi ska ha =) Jag har ju sett en skitsnygg klänning på Lindex som jag skulle vilja ha, men den kostar också och jag blir för snål när det gäller till mig själv =) Men nånting får man väl hoppas att vi hittar. Om det inte är så mkt folk och bilar att man knappt kommer fram då blir det inget =)

Idag blir det väl inte allt för mycket som händer, det ska väl plockas undan och städa lite så att det bara är golven kvar i morgon kväll. Och Peter ska åka förbi Mamma & Pappa på vägen hem från jobbet och hämta våran skinka som Mamma skämt bort och gjort åt oss =)

I morgon bitti ska jag hänga på låset på Maxi när dom öppnar, men bara för det sover väl Arvid länge =D

God Jul mina vänner!!

Söndag 20 December

Helgen har varit lugn och har spenderats mesta dels hemma. Igår pallrade vi oss in till Valbo och köpte dom sista klapparna som skulle handlas där inne så har man det överstökat. Resterande kan jag handla i Sandviken. Är bara min bror, något litet mer till våra föräldrar, nått paket mer till Arvid kanske slinker med också =) Kvällen var vi bara hemma, gjorde ordning Rocky Road och pysslade lite.

 Idag gick vi ut och åkte lite pulka med Arvid. Och fastnade hos Tesa & Tomas och drack ett par koppar kaffe,surrade och mös med lilla Elias. Nu mot kvällen efter Arvids bad och läggning drog vi fram granen och pyntade den, får se hur länge den får stå orörd =) Har inte pyntat längst ner så den ser ju ut som den gör men det är en gran iaf =) Har slägt ihop lite julkola, "klippt" Peter och tvättat. Nu är det dax för en dusch.

Har väl inte så mycket planerat mån, tis. Ska fixa naglarna i morgon kväll. Och kanske att det blir en träff med Carro och Thelma om dom håller sig friska. Så hör av er om ni har lust och tid över. På Onsdag blir det handla julmat och det sista klapparna. Och på kvällen blir det uppesitarkväll och en massa mys. Och sen....sen kommer tomten =)

Ska försöka klämma in ett litet kalas för Arvid´s 1 års kompisar i mellandagarna också typ den 27,28,29,eller 30 =)

Slänger in ett kort på min tomtenisse och julgranen!





Väldigt dålig bild, men använder jag blixten missar man ju poängen mes ljusen i granen.

Torsdag 17 December

1 vecka kvar nu =)

Hade jobbartjejerna här hemma i tisdags kväll, en väldigt lyckad och mysig kväll =) Glömde dock helt bort att knäppa några kort.

Peter har varit hemma idag då han ska ut och jobba inatt istället. Så då fick jag sovmorgon i morse, grymt skönt! I Morgon hade jag och Arvid tänkt åka in till Öppna på fm, tror det är sista gången nu före jul. Sen behöver det handlas lite, är inte klar med alla julklappar än heller. Men det får bli till veckan. Sen är det uppesittarkväll på onsdag som gäller,det är minst lika mysigt som självaste julafton tycker jag. Vi blir här hemma i år iaf, blir nog kanske att vi tar en sväng till min Moster Anna på kvällen.

Hade tänkt slänga mig raklång på soffan och kolla på Sunes Jul nu men jag hör att mitt charmtroll har vaknat och då blir det inte en lugn stund. Och nu går han bra mycket, fram och tillbaka mellan kök och vardagsrum och mellan alla möbler, med armarna rätt ut =D

Vad blir det på Nyår då?

Söndag 13 December

Var på öppna i fredgas och lekte jag och Arre barre. Hade det riktigt trevligt i fredagskväll också, har aldrig varit så jäkla kass i bowling nån gång men, haha roligt var det iaf =) Efteråt käkade vi på Kremlan, Medelhavsbuffé från Living room. Riktigt gott var det. Och det hade ju blivit lite dubbelbokat där så pensionärena skulle ju kolla på Sandvikens Lucia samtidigt så det var ju trevligt. Sedan sjöngs det lite karaoke och så, men vid 19.30 begav jag mig till Maxi för att handla och sen åkte jag hem och kikade på Idol.

Igår var vi i stort sätt bara hemma, var riktigt sega båda två. Undrar om vi håller på bli sjuk eller vad det är. Men vi pallrade oss ut en vända på julmarknaden som var här ute iaf. Inhandlade en grjej på loppis  för hela 20kr som jag ska måla och göra om till tidningsställ. Mot kvällen käkade vi tacopaj och mös i soffan.


Idag ska vi hem till Mamma & Pappa och äta lunch och sedan ska vi till Högbo på Julmarknad. Och jag vela ju ha lite snö tills idag och det fick jag =) Sen ska Peter iväg och jobba till kl 17. Så jag och Arvid blir solo ikväll.

I morgon blir det handla inför tisdagens bravader här hemma.

Tisdag 8 December

Helgen har varit lugn. Började med att äta Julbord på Högbo Qvarn i fredags kväll. Jag tutade och körde som vanligt, så efter det blev det en vända till Steel Town och spelade lite biljard och drack cola. Helt sjukt vad roligt det är att spela biljard, har nog inte gjort det sen man hängde på Zenit för x antal år sedan =) Var ut till Näs efteråt och släppte av Tomas och Thessan.

Lördagen pallrade jag och Arvid oss in till Valbo för att köpa skor åt Arvid. Belv ett par vinterstövlar och ett par lågskor, och en pyjamas. Sen på em/kvällen var vi bara hemma och gjorde ingenting. Fick besök av Peter´s Mamma och Rasmus.

Söndagen var vi också bara hemma.

Inatt och i morgon natt ska jag ut och jobba. Arvid ska vara hos Farmor i morgon och sen sova hos Mormor Ons-Tors. På fredag ska jag bowla med jobbet, och sen ska vi äta mat från Living Room på Kremlan, sen får vi se vad det blir efter det. Förmodligen blir det väl nyktert för min del. På Söndag blir det nog en vända till Högbo för att gå på Julmarknad. Hoppas att det hinner komma lite snö tills dess, det blir så mycket mysigare då. Sen vill jag åka till Furuvik och gå på Julmarknad också. Får se om det blir det nästa helg. På Tisdag ska jag ha gröt fest med gamla Våning 1 + några till. Gröt,glögg,julskinksmacka, pepparkakor, julmust, julklappsbyte osv =) Trevligt!!

Snart ska jag laga lite lunch åt mig och gangstern och sen blir det nog vila en stund för mig. Och så hoppas jag att vi får tillbaka våran andra bil idag också. 

Onsdag 2 December

I helgen som var var det fullt upp. Skulle städa och dona och fixa hela dagen men så blidde det inte. Anders var ju som sagt här och hjälpte Peter med altantaket, så hans tjej Jessica följde med och var här hela dan så det vart ingeting gjort nästan =) Vi käkade Tacogratäng på dagen och på kvällen tyckte Peter & Anders att vi lära grilla(?!) nu när taket var på så, mkt riktigt blev det grillat. Sen kollade vi på film.

På söndagen fyllde ju mitt lilla hjärta hela 1 år. Så på morgon sov vi ända till 9.15 och kl 11 var dom första gästerna här, en hel hög på 16 personer ramlade in då jag hade turban p huvudet och golven hade inte ens hunnit torka. Sen var det full rulle hela dagen. Och helt otroligt vad mkt paket Arvid fick, men han var inte intresserad och öppna ett ända, utan snörena och ballongerna var klart favoriter den dagen =) Tack allihopa för att ni kom och alla fina presenter min fis fick.

Måndagen spenderade hemma, då man var helt slut från dagen före =) Men igår var det full rulle igen. Då var vi ner på stan en sväng och luncha och bytte ett par byxor åt Arvid. Sen åkte vi till Klangberget för kalas. Nova & Ellie hade 1 års kalas så det bjöds på en massa gotta och trevligt sällskap.

Hade tänkte följa med Tesa till Mia efter det men ändrade mig i sista sekund. Och tur var väl det. Arvid kräktes hela kvällen fram till midnatt nån gång. Men har fått i han majsvälling och så nu så jag hoppas att han håller sig lika pigg som han är nu.

Här kommer lite bilder på presenterna han fick.
Han fick en gungställning också, men det får komma ut på gården i vår. Och sen ett galonställ också.

     

Bilder från kalaste ligger på fejjan =)

Här kommer några bilder från igår

     

     



Jag skickade in en bild på Arvid till Annonsbladet förra veckan, iaf för kl 12 på Torsdagen. Men tror ni att kortet blev med denna vecka då?! Näee, och nästa vecka har det ju gått för lång tid sen han fyllde.  Skit dåligt!

Valfritt innehåll
RSS 2.0