Måndag 31 December

Sista dagen på detta år då. Helt sjuk vad fort tiden går.

Har jobbat i helgen och nu är jag ledig idag och i morgon.

Och ikväll ska vi ha Nyårsfest. 8 av våra kära Vänner kommer hit och ska äta middag. Sen senare ramlar det inte nästan lika många till. Så det kommer bli så trevligt och roligt så, och så lite trångt =P

Men gratängerna är klara, står i kylen och väntar på att få bli gräddade. Filéerna ligger uppradde och klara osv osv. Dukat långbord har jag gjort också. Ska bara ta golven sen innan det blir hoppa in i duschen och sen styla sig lite.

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Lördag 29 December

Nu var det ett tag sen igen. Men det finns dom som är sämre än mig på att uppdatera. Och det där var en pik =)

Hade en jättetrevlig Julafton iaf. Var hos Peter's Mamma först sen åkte vi ut till min Moster i Stensätra och fortsatte med min släkt. Fast jag tycker ju att allt ska vara som förut, man ska inte bryta på traditioner som funkar =) Men nästa jul ska vi ha jul =)

Sen jobbade jag Juldagen och Annandagen. i Torsdags var vi in till Valbo en sväng. Och det var äckligt med folk. Och igår åkte vi till Uppsala. Peter skulle ha lite grejer till bilarna från Biltema.

Jobbar kväll idag, hur tråkigt som helst. Sen förmiddag i morgon. Sen är jag ledig Nyårsafton och Nyårsdagen. Och vi blir väl här i röran. Men det löser sig nog. Blir duka långbord i vårat "superfina "Vardagsrum. Men det är ju huvudasken vi kans sitta och äta och vara allihopa, skit samma hur det ser ut på väggarna =) Antingen blir det Exotisk planka eller Poatisgratäng med flärrefilé.

Ska hoppa in i duschen snart. Lär väl åka till förfriskningsaffären först innan jobbet.

Lördag 22 December

I veckan som gått har jag jobbat hela veckan.

Igår var jag och Peter in till Valbo och köpte klart nästan alla julklappar. Och så lära jag ju ha något åt mig själv =) Sen var vi in till Gävle och hälsade på Peters brorsa och Sabina. Så jag och Sabina åkte in till stan och köpte fler julklappar. Sen köpte vi med oss American Take Away pizza tillbaka, vet att det inte heter så men jag säger så iaf.
Och det var nån smart jävel som körde in med sin släpvagn och skrapade upp våran kofångare i bak på Audin.

Idag ska jag åka och köpa det sista till Peter. Och så får vi se om jag åker och kollar hur Elin med familj har fått till det i lägenheten. Sen lär jag städa. Och ta fram julgranen så det blir lite jul här iaf =)

I morgon kommer nog Emelie hit och hälsar på. Var hur länge sen som hellst vi sågs. Det ska bli jätteroligt. Sen på eftermiddagen blir det Julbord hos min Morbror. Sen på kvällen ska vi bara mysa framför tv.n Spela Bingo Lotto =) Äta julskinksmacka och en massa götta.

Sen så är det Julafton, helt sjukt vad fort tiden går. Peter och jag har varit förlovad 1 år då. Och inte blev jag gift detta år heller =P Vi blir hemma hos Peter's mamma först. Sen åker vi till min Moster där Mamma och Pappa och resten är på kvällen.

Lördag 15 December

Igår var jag på "Grötfest" hos Ingela. Vi brukar samlas 1 gång varje år hos någon och käka gröt,skinkmacka,glögg och byta julklappar. Jag fick en ljusstake. Jag tror nästan alla hade köpt en juklapp som lyser på nå vis =)

Men det var mindre roligt när man kom hem igår kväll. Innan jag åkte iväg så var jag ner med några tomma kartonger i källan. Och så tyckte jag att det lukta så jävla konstigt. Så jag sa det till Peter att jag tyckte det lukta skit i källan. Och mkt riktigt så var det stopp nere i tvättstugan. Så från 17-23 höll Peter på och försökte rensa bort det som satt stopp men det gick inte. Så det kom någon jourgubbe från Sandviken Energi och kollade ute i sina brunnar ute på vägen. Men där rann det så bra så. Men snäll som han var så hjälpte han oss med sina grejer och fröskte ett bra tag men det släppte inte. Så det fanns ju bara en grej kvar och det var ju och ringa Sita. Så kl 2 inatt kom dom, och dom höll på i 2 timmar innan dom fick loss det. Och det blev ju inte billigt heller... Men skiten är borta iaf. Men när ena problemt löser sig så kommer det ett nytt. Nu är det elen som krånglar.  Vet inte riktigt när turen hade tänkt vända. Men men så är det när man har gamla kåkar =P Men strax efter 4 inatt sov vi iaf, men Peter skulle ju upp 6.30 för att åka och angla han så det blev inte mkt sömn där inte.

Ikväll blir det god mat och mys bara. Har potatisgratäng i ugnen sen blir det väl en fläskfilé till det. Att man aldrig tröttnar på det =D




 

Tisdag 11 December

Tro det eller ej, men jag äter penicillin IGEN.  Jag tror jag håller på bli tokig. Jag ser ju ut som ett stort jävla piller snart. Nu har jag urinvägsinfektion för 1000 gången. Feber hade jag också tydligen. Tur man är ledig ett tag nu då.

Annars så har jag bara jobbat idag. Ska plocka och dona lite snart när jag orkar lyfta på arslet =)

Ikväll är det  Desperate Housewives , hur jäkla bra som hellst. Så det får man inte missa.

Var ju och provade och spela Wii hos Fia igår kväll också, riktigt roligt var det =) Men vi hann bara Bowla och spela Golf, och det första man gör i Bowlingen är och slå en strike så klart =P

Måndag 10 December

Jag tar väl och skriver någon rad om helgen först då.

I Fredags så skulle jag och Peter på julbord på Högbo Qvarn med Peters jobb. Och kl 18.00 skulle vi vara där. 17.45 var skjutsen utanför ( vi sov hos Mamma & Pappa) och jag skulle dra upp min stövel och den hakar upp sig, och stressad som vi var så drog vi självklart sönder dragkedjan och där står jag endast med ett par slitna puma pjucks. Klänning och Leggings hade jag också, så det skulle inte bli så jäkla snyggt. Så vi ber skjutsen att åka hem igen och blev sura för att vi inte kunna åka iväg. Efter mkt tänkade fram och tillbaka så hitta jag ju på ett par mjukisbrallor som var mina. Så jag fick dra på mig mina fladdriga mjukisbrallor under klänningen och på med tennisdojorna, ringa efter ny skjuts...18.55 anlände vi. Men fint folk kommer ju sent =)

Sen på Lördagen blev det inte många knop. Både jag och Peter var tok sega så det blev lugn hemmakväll framför tv:n. Sen igår var vi in till Valbo en sväng. Sen hem och dona vidare i kåken.

Och idag har jag, Therese och Fia varit iväg till Stockholm. Hälsade på hos Erica som följde med oss på shoppingrunda. Och jag inhandlade ett par stövlar,örngott,krukor,ljuslykta,tröja och en ny parfym DKNY Be Delicious. Och vi tog en lunch på Kungshallen, 3 små rätter för mig. Och självklart han vi med en fika också =) Så det har varit en jättetrevlig dag. Det måste upprepas.

Peter har varit ner till Göteborg och hjälpt bror min och flytta hem också. Så det dröjer väl inte så länge förns han är hemma.

I morgon jobbar jag förmiddag. Sen är jag ledig Ons,Tors,Fre,Lör och Söndag =) Hur skönt som hellst.

Nu blev det långt =)

Torsdag 6 December

Då har man internet igen då. Skönt som tusan, så man hänger med i svängarna om vad som händer.
Har väl inte hänt så mkt sen sist. Vi donar och grejar här hemma mest hela tiden.

Men i Lördags var vi ut och käka iaf. Det blev jag och Peter, Fia och Henrik, Therese och Roger och Elin. Mkt trevligt var det, det måste göras om iaf. Sen blev det samma gäng på Söndagen när det var julskyltning + Sandra och Danne och minus min karlslok men han var hemma och höll på kakla han.

Sen i veckan har jag typ bara jobbat och varit hemma. I Måndags var jag hem till Elin så hon fick färga håret på mig lite.

Och i morgon är det julbord med Peter´s jobb som gäller. Så man lär väl svänga förbi förfriskningsbutiken innan man åker hem i morgon. Sen resten av helgen är jag ledig. Sen nästa vecka jobbar jag endast på tisdagen, resten ledig. Hur skönt som hellst. Och det är inte många dagar kvar till Sthlm nu inte, ska bli sååå roligt - trevligt - skönt -msyigt - "komma hemmifrån en stund skönt" . Och min Peppe är go han som följer med  pappa ner till Göteborg på måndag och ska hjälpa bror min och flytta hem. Så slipper pappa vara ute och slira efter vägarna själv. Bra och ha brorsan på hemmaplan igen.

Nu sitter jag och äter hallonkräm och mjölk, jäklarns gott faktist.
Valfritt innehåll
RSS 2.0