Robinson

Då har jag jobbat 3 dagar på mitt nya jobb då, och det har funkat bra. Dryg väg bara. Är ledig i morgon och på Måndag, skönt!

Eftersom Arvid sover hos Mormor & Morfar så passade vi på att sätta lite tak i hans rum. Men tiden springer iväg så vi har inte hunnit så långt.

Har en potatisgratäng i ugnen nu och ska väl ta och gölra i ordning fläskfiléen snart. Sen blir det att titta på Robinson, och jag håller på Mats. Kanske kan bli en film sen också, vi får se.

Nu ska jag "kocka" lite.

Dammsugare

Det gick väl bra och jobba igår, det mesta sitter ju i ryggraden. Men dom hade en väldigt konstig uppläggnign av alltihopa, rörigt och dant. Känns som om då krånglar till det för sig =) Sen att åka är bra drygt. Men Men, bara att bita ihop. Ska vara på ett annat ställe idag, hoppas det blir bra. Jobbar kväll idag. Ska iväg och läma Arvid på dagis mellan 11.15 - 14.30 idag, sen nästa vecka går han bara 2 dagar.


Igår efter jobbet var vi in till Media Markt och köpte en dammsugare. Har ju lånat sen våran gick sönder. Det blev en Bosch nånting. Käkade sedan hemma hos Mamma & Pappa innan vi begav oss hem för att kika på Robinson. Jimmy måste vara ett stort jävla skämt han?!, vilken dryg människa.
Hejja Mats =)

Ångest!

I morgon är det slut på det roliga, 16 månaders Mammaledighet är över, i morgon börjar allvaret. Heltidsarbete står på schemat och Arvid går på dagis. Hur fort har tiden inte gått?

Var det nu man skulle skaffa nästa ? =P
Näerå inte än på ett tag!


Nu är det bara att längta till semestern!!!!

Inskolning

Inskolningsdag nummer 3 idag då.

Igår gick jag bara undan en lite stund, Arvid brydde sig inte ett dugg han medan en annan lite tjej blev helt förstörd, hon tog grina =) Hon hängde med mig hela dan igår medans Arvid lekte runt och var med fröken. Hon fick till och med byta bord när vi skulle äta för annars skulle hon sitta i mitt knä och äta. Och när dom vaknade efter sovningen så var hon jätteledsen och vela inte vara hos nån fröken utan hon skulle till mig, och då sluta hon grina =) Och hon är så sjukt söt, hon är ½ år äldre än Arvid men minst ett huvud koratre och smalare, kollade till slut strl på tröjan hon hade på sig, strl 68 hade hon =) Helt sjukt, men riktig go var hon.

Skriver mer om henne än Arvid men han liksom skötte sig själv han, han kom väl fram med nån leksak ibland och så.
Idag lämnade jag honom själv mellan 9.30 - 13.30 och det hade gått kanonbra. Han vinkade i fönstret utan ett pip sen när jag komm tillbaka stod han i fönstret och kollade på en lastbil ochd han blev ju jätteglad och se mig och när jag kom in kom han ju och kramades. Men han hade ätit en stor portion med mat och hade somnat relativt fort, men han sov bara 35min och antagligen bara för han är ju så trökigt lättväckt. Hemma sover han ju för sig själv på övervåningen och då är det ju jättetyst. Men han kommer väl vänja sig och det är bara bra det.

I morgon lämar och hämtar Peter honom, då blir det hans första "riktiga" dag. 6.40-14.30 Men det kommer nog gå hur bra som hellst.

Tycker det är bra ändå att dom har såna här korta inskolningar också, än att hålla på några timmar hit och nån timme dit, iaf på Arvid som inte är nå blyg och glad och social för det mesta. Jag tycker man ska få välja lite själv som förälder, för man känner ju sitt eget barn bäst och vet hur länge man ska hålla på med inskolning, för hade Arvid varit väldigt mammig och blyg hade det ju aldrig funkat med ett par dar tror jag eller.

Nu är det dags för lite mellis snart.


Och jag är grymt trött på vissa människor, kan dom inte bara vara tyst och gå gömma sig ett tag, och titta fram när det blir vår eller nått =D

Shoppingbegär

Det kliar i mina fingrar så jag tror jag håller på dör ,rent ut sagt.
Jag behöver verkligen kläder, skor och heminredning =)
 Jag måste handla så jag överlever =D

Men vi behöver verkligen lägga så mycket pengar som möjligt på Arvid´s rum, men hur kul är det och köpa gipsväggar, tak, golv osv då?!? Det blir roligare när det ska väljas tapeter och rummet ska inredas =)

Jag får lägga på all min charm för Peter så kanske det kan bli båda ;)



Dagis

I morgon ska vi till Arvid´s dagis och hälsa på en sväng. Sen tisdag & onsdag ska han skolas in mellan 9-14.
Helt sjukt att min lilla Arvid ska börja på dagis redan.
Tiden har gått så sjukt fort. Jag tyckte det var nyss man gick med han i magen och man höll på dö av längtan efter att få se det lilla livet som fanns där inne, poff sa det och nu sitter man här 14 månader senare.

Vissa kanske tycker att han är lite för liten än men jag tror det bara är nyttigt för honom och för mig.
Och det är bra att det sker nu också för han börjar bli blyg ibland och Mammig så då tycker jag att det är bra att vardagen bryts av med nya männsikor och saker. Han får lära sig och dela med sig av saker och ting, och han som älskar och leka och träffa andra barn.
Och jag behöver komma ut i arbetslivet igen, allra hellst för eknomins skull för fy tusan vad tråkigt det är och leva/rusta/spara på Mammapenning, näst intill omöjligt tycker jag =) Och sen att jag får andra rutiner och komma igång lite. Osv osv, skulle kunna göra listan lång.

Och sen kommer han ju inte bo på dagis heller, oftast blir det max 4 dagar i veckan och nån dag blir det bara nån timme när jag har kväll. Det blir nog alldeles utmärkt det här. Det kommer nog bli jobbigare för mig än för honom =D


Sen i morgon ska jag nog åka och försöka få Arvid klippt också innan jag lämnar honom hos Farmor en vända. Jag lär åka och handla en massa då det ekar i kylskåpet och allt som tex tvättmedel,rengöringsmedel osv är näst intill slut. Och så lär jag in till Gävle och köpa en bilbarnstol också.

Inte blev det nå film ikväll heller. Peter jobbar ju varannan söndag, ibland bara nån timme och ibland hela kvällen/natten. Och idag var det ju såklart mkt att göra så han blir bra sen hem.






1½ dag gammal Arvid =)





Och nu Mammas stora kille =)

Kycklingfajitas

Slänger väl in receptet på kycklingfajitasen som jag brukar göra. Tänker alltid på att jag ska knäppa kort på maten jag lägger in recpt på men jag glömmer det ju jämt.




Detta behöver du


2-3 Kycklinfiléer
1 Påse med Fajitas Kryddmix
1 Röd Lök
1-2 Paprikor
200g Philadelphiaost
1 Liten burk Creme Fraich
Små Tortillabröd
Riven ost


¤ Skär kycklingen, paprikan i strimlade bitar. Och löken i tunn halvmåne form.
¤ Stek kycklingen och ha över kryddan.
¤ Ha i löken och paprikan och låt stekas en stund.
¤ Ha i Philadelphiaosten och Creme Fraichen och blanda runt och låt puttra lite grann.
¤ Dela upp röran på tortillanbröden och rulla ihop dom.
¤ Strö över den rivna osten och ha in i ugnen på 200g i ca 10-15 min.

Servera med sallad.

Sovmogron

Idag fick jag sovmorgon, sov till 10.50 hur skönt som hellst.

Det blev bara en liten bricka för 10kr som inhandlades på Loppisen igår, men den ska ju självklart få lite färg på sig. Efter det så gick vi upp till min Mormor och hälsade på en sväng. Åt sen lite mat hos Mamma innan vi åkte en snabbis till Cicki för att gratta henne. Blev inte så långvarig då Arvid inte hade sovit någon middag på hela dan och var grymt trött.

Kvällen spenderades hemma med Kycklingfajitas och Robinson. Skulle kolla på Wallander men vi hoppade det även igår. Får se om det blir idag istället.

Annars blir det nog bara lugna puckar idag.

Mössa, Vantar och ryggsäck!

I onsdags när jag var in till Gävle inhandlade jag ett par vantar, en mössa och en miniryggsäck åt Arvid som han kan matsäck i när han ska på utflykt med dagis =D
 Sen så blev det två presenter, Elsa fyller snart 5 och Elina 8, men jag vill inte skriva här vad det är utifall Tesa läser!







Loppis!

Det blev aldrig nån film igår då vi hade besök hela kvällen av Peter´s Morbror Ove, Marie och Mattias. Trevligt trevligt!

Peter stack iväg i morse och skulle angla han. Kan inte förstå hur en människa kan tycka om och fiska så mycket, året runt. Han anglar, pimplar, fiskar vanligt på sommarn med alla dessa 3496834 olika slags spön och sen flugfiske på det =)
Fast angla tycker jag är roligt också, fast då ska det vara perfekta förhållanden, metertjock is och inge snö på den, max -5 grader ute, solen ska skina och ingen blåst =) Då kan det var riktigt härligt.

Idag så ska jag och Arvid åka till Mormor & Morfar för dom håller på längtar ihjäl sig efter Arvid. Och så tänkte vi åka på Loppis en vända.

Senare på em blir det kalas hos Christin så vi ska dit också såklart.


Ikväll blir det Kycklingfajitas och kanske filmen vi inte hann se igår.

Tacogratäng

Här kommer recpt på tacogratängen jag brukar göra.


500g Köttfärs
1 parika
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1 påse Tacokrydda
200g Philadelphiaost
150g Riven ost


¤ Stek köttfärsen, ha på kryddan och sen i med lök och paprika.
¤ Slå sedan på krossade tomaterna.
¤ Bred ut philadelphiaosten i en form.
¤ Häll över köttfärsröran i formen
¤ Strö över osten och sätt in i ugnen på 200 grader i 20 min.

Servera med tacoships, tortillabröd skuret i stavar, sallad och
"tacoröra" ( creme fraich och tacosås/salsasås)

Dödsängeln!

Idag åkte vi in sent till Öppna, hade inte planerat det egentligen men Angelica lockade dit mig. Sen vankade det lunch hemma hos Gruvman. För mig blev det Fetaost & Soltorkadetomaterfylld kycklingfilé och potatisgratäng från Ica. Grymt gott.

På eftermiddagen här har Peter´s Pappa och Farbror varit ute och hälsat på. Även Peter´s Mamma kom ut en sväng. Trevligt med besök.

Ikväll blir det väl det gamla vanliga, god mat ( Tacogratäng), mys och film i soffan, ikväll blir det senaste Wallander filmen, Dödsängeln.



Jag verkligen älskar "deckare" eller vad man ska kalla det. Polisserier/filmer typ =) allra helst svenska också. Tex, Beck, Wallander, Johan Falk, Camilla Läckbergs Stenhuggaren och Olycksfågeln osv osv. och Criminal Minds är sjukt bra. Har börjat kolla från början nu och är klar med första säsongen, helt sjukt vilka sjuka människor det finns =)



Och Grattis till Christin som fyller 24 år idag!!




Cicki a´la sångfågeln =D

"Farfar" Örjan

Örjan är på väg ut för att vara här med Arvid medans jag lär åka till Österfärnebo en vända. Så jag försöker få Arvid och sova, men det vill sig inte. Han bara kastar ut allt ifrån sängen på golvet och skriker och "låtasgrinar" och pladdrar en massa gojja =)

Efter jag varit till nya jobbet en sväng lär vi in till Sandviken och handla + att vi har ju blivit hembjudna till Madde & Isak. Hoppas vi hinner dit en vända också.

Lägger upp kort på gårdagens shopping lite senare.

Gävle!

Igår blev det bara en hemmadag.

Dom ringde från jobbet nyss och nu ska jag vara i Österfärnebo i 1 månad istället. Det känns si sådär. Men det blir nog bra. Slipper hatta runt varje dag iaf. + att det är ett jobb iaf.


Idag blir det en tripp till Gävle med Carolin & Emma och barnen såklart.
Ska bla kolla efter ett par vantar åt Arvid.
Inte långt kvar tills min lilla solstråle ska börja på dagis =/
Det blir nog bra det med.



Näe nu lär det duschas och göras i ordning.

Kycklinggryta.

Då det händer allt för ofta att man inte vet vad man ska äta till middag så bjuder jag på det vi åt idag.

Har inga mängder eller så utan det får man mixa själv =P

Innerkycklingfilé (går lika bra med vanlig filé=D)
Red Curry
Wokgrönsaker
Kokosmjölk
Creme Fraiche
Sambal Olek
Cashewnötter


¤ Stek på kycklingen lite  i stekpanna och krydda med Red Curry
¤ Ha över kycklingen i en lergryta
¤ Slå på kokosmjölken och lite Creme F
¤ Ha i wokgrönsakerna och sambal
¤ Låt puttra i ca 10 min
¤ Ha i cashewnötterna precis innan det serveras
¤ Servera med ris

Grymt gott!!

Pulka!

Igår fick jag lång sovmorgon, sov till 11 =)
Men jag vaknade till ett alldeles tomt och tyst hus.
Peter och Arvid hade hakat på grannarna till pulkabacken.
Och Arvid tyckte det var skit roligt =)

Här åker han med Elin =)





På em igår var in till viken och åt mat hos Peter´s Mamma.
Sen handlade vi lite innan vi åkte hem.
Vi kollade på filmen "Sommaren med Göran" igår kväll, så jäkla rolig, den måste ses =)


Enkla Köttfärsbiffar.

Jag ändrade om lite i recptet jag fick av Carro, så här kommer det =)


500g Köttfärs
1½ Msk Arromat

Blanda ihop det och ställ in i frysen i ca 15-20min.

Ta sedan fram och forma till platta biffar och stek dom i smör/margarin på båda sidor tills dom fått färg. Lägg sedan biffarna i en eldfast form.

Vispa ur stekpannan med
1½- 2dl Creme Fraiche
3dl Grädd
1-2msk Soya

Häll såsen över biffarna och in ugnen på 200g i ca 15-20 min

Servera med pressad potatis och sallad.

Bilbarnstol!

Dagen har spenderats hemma med Arre barre. Peter stack ut och angla i morse, 1 gädda var det ända dom fick =) Har ätit nå nytt ikväll, slänger upp receptet sen. Grymt gott och enkelt.

Har nyss badat Arvid, och jag måste verkligen beställa en klipptid åt honom, han kan ha flätor snart =P Och så måste jag åka till Elisabeth och fixa naglarna också för dom är så jäkla långa och fula nu. Men det börjar eka skapligt i plånkan nu så det får bli till lön. '

Och idag kom Peter på att vi lär ha en till bilbarnstol innan den 28(fast vi vetat det lääääänge) för vi har ju 2 bilar och det blir ju att den ena lämnar och den andra som hämtar. Vi ska ju bara ha nån begagnad men det är lättare sagt än gjort. För det räcker inte med enbart T-märkta stolar nu och det är det på många äldre. Så är det någon som har en bilbarstol under 1000-lappen som är E-märkt eller E+T-märkt, HOJTA TILL!! 


Och Igår fick jag reda på att jag får en pooltjänst tills vidare då det inte fanns något vik att hoppa in på. Så jag ska utgå i från Årsunda iaf, och det är ju riktigt skönt. Så jag lägger mitt eget schema iaf och det är bra.
Man är ju lite pirrig i magen för hur allt ska gå, Arvid ska börja på dagis och jag med nytt jobb och Peter ska börja jobba 4 eller 2 skift, men jag hoppas det blir lite längre fram så vi hinner komma in oss i det andra först.

Nu blev det långt.
Snart läggdags för lilleman, som sitter så snällt och fint i sin fåtölj och kollar på Bollibompa =)
 Sen blir det en dusch och soffläge framför Robinson.



Gohjärtat

Helgstädat.

Idag så tog jag mitt förnuft till fånga och passade på att städa medans Arvid sov. Så nu är det fint till helgen, fast det syns knappt för Arvid har dragit fram en hel del leksaker igen =)

I morgon blir det en sväng till Öppna på fm. Har inte varit där sen före Jul. Arvid stortrivs ju att springa runt och leka med allt och alla. Och en annan stöter ju alltid på nån Mamma och pladdra med =) Sen är det lunchdags med brudarna kl 12. Och efter Peter slutat tänkte vi åka hem till Lena & Örjan för Lena kommer hem från Egypten i morgon.


Så här kan det se ut vissa kvällar när Arvid har varit i farten =)




Och så här när han har haft hjälp av sina kompisar =)





Nu ska jag hänga tvätt!!

Köttfärslåda.

Fick ett recept av Tesa på köttfärslåda. Grymt god!

Potatis (Mängd beror på hur stor formen är)
Ca 400g Köttfärs
1 Paket Bacon
1 Burk Champinjoner
1 Bit Purjolök
2-3dl Creme Fraiche
3dl Grädde
150 g Riven ost
Salt & Peppar

1. Sätt ugnen på 220 grader.
2. Skala och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor och lägg i en smord eldfast form. Fyll formen lite mer än hälften med potatis.
3. Stek köttfärsen, salta och peppra. Ha sedan i färsen i en bunke.
4. Stek Bacon och blanda ner i färsen.
5. Bryn på champinjoner och purjolöken och blanda sen med färsen och bacon.
6. Tillsätt Creme Fraichen och blanda ihop allt och bred ut över poatisen. Häll på grädden och den rivna osten och stoppa in i ugnen.
7. Låt stå i ca 40min-1 timme eller tills potatisen är mjuk. Täck med folie när osten fått fin färg.

Servera med sallad!

Dagen.

Idag har jag hunnit med en hel del. Vi stuvade in oss i bilen på fm för att åka förbi jobbet med tankkortet och sen vidare till "Tippen" för att slänga lite skit.
Sen tog vi en lunch/fika med Fia och Cicki, sen ramlade Erica in, och några minuter senare även Sandra och Therese. Trevligt. Borde göras oftare, men Peter jobbar ju oftast dagtid så jag har ju alltid Arvid och han tycker inte att det är riktigt lika roligt att sitta still och fika och höra på en massa tjatter =D

Så vid 14 tiden drog jag och Arvid hem till Tommy, Carro och lilla Thelma och fikade igen =)
Sen dumpade jag av Arvid hos Mamma & Pappa så jag kunde handla i lugn och ro, hade tänkt skicka med Arvid med Peter när han slutat men han fick jobba över och var inte hemma förns efter 21. 
Jag och Arvid var väl hemma vid 19 tiden igen så det har lagats mat, nattat Arvid och städat huset och har nyss duschat.

Nu är jag värd och krypa ner under täcket.



God Natt!!

Helgen!

Har mestadels varit hemma i helgen. Ätit god mat, kikat på Let´s Dance och Robinson, och ett par Criminal Minds avsnitt. Det har varit alldels för kallt för att ens tänka tanken på att pallra sig ut.

Igår skulle jag iväg och jobba 3 fjuttiga timmar men det fattade folk på kvällen så jag blev kvar från 11 till 22. Mamma & Pappa åkte ut och var med Arvid för Peter lära ner och jobba ett par timmar på Sandvik.

Lär ta och pallra oss ut idag också och ta oss till Sandviken då jag fick med mig jobbets tankkort hem?! Sen får vi se om det blir en vända på stan,Valbo eller nått. Det visar sig.

Nu frukost!

Lillhjärtat mitt!




Världens finaste kille!!

Brudkista

Var in till Sandviken och handlade en sväng tidigare.
Innan vi åkte hem var vi förbi Lena & Örjan och hämtade en brudkista. Har det för tillfället i vardagsrummet då Arvid har på tok för mycket leksaker =) Den var vit redan så det var ju bra men tyvärr så har den gröna detaljer så det får bli en omgång med penseln lite längre fram i tiden.




Vit brudkista med hemska gröna detaljer.



Peter drog iväg för en stund sen för en natt i verket.
Tur jag har Arvid om jag blir rädd inatt =D



Kallt!!

Satan i gatan vad kallt det är. Och kallare skulle det bli säger dom som vet =) Våran gammelbil starta klockrent men värre var det med den nya, så det blev att ladda med startkablar, till slut hoppa den igång så Peter är nu ute och "rastar" den lite.

Annars då..har haft lite besök av Farmor Lena och Rasmus. I morgon blir det en vända in till Sandviken, det lär handlas lite och så.


Skorv!

Mamma gav mig ett tips om skorv igår. Man kan kamma med en luskam istället för en vanlig kam när dom duschat/badat för den är tätare än en vanlig kam.
Och det funkade, provade på Arvid nu när jag badat honom. Och det blev en jäkla skillnad.

Försökte sedan att ta ett kort på Arvid i sin nya morgonrock men det är ju lättare sag än gjort med våran kamera från stenåldern. Antingen står han inte still eller så hinner han titta bort =)

Shopping & Tacokväll

Var in till Valbo igår som sagt med Arvid & Mamma. Var på jakt efter lite grejer till Arvid. Blev ett hamburgemeal på Sibylla också =) Arvid följde med Mormor upp efteråt och jag åkte ner till Marangoni och tog en fika med Louise.


Har städat nedervåningen här hemma och plockat undan julen. Dammsugaren gick sönder innan jag hann börja också. Så jag fick ta ergorapidon. Lär ta och köpa en ny på torsdag. =)

Ikväll kommer Lizette & Mika ut och äter mat, Tacos får det bli. Trevligt Trevligt!
Ska dra på mig raggisarna och ge Arvid lite käk nu.

Sammanfattning av Juli - December 2009

Jag måste ju tillägga då jag fick banne på en gång =)
Cicki min älskade vän fyllde ju 23 år den 22 Januari också =) Förlåt, förlåt att jag glömde =) Kommer ju på i skrivande stund att Erica fyllde ju för tusan 24 i Arpil hon också =)


Juli

Dåligt med bloggande då det var på tok för varmt för det =)
Det var grillkväll efter grillkväll.
Tilde kom till världen.
Vi var på Öland 1 vecka med Familjen Ljungberg/Boman
Vi tillbringade några dagar i Älvkarleby i Farmor & Örjans husvagn.


     


Augusti

Jag fick tillbaka jobbet.
Lilla Thelma kom till världen.
Devin blev stora killen och fyllde hela 2 år.
Noah hade 1års kalas.
Var på Patriks 25 Årsfest.
Vi solade och badade.
Jag var till Stockholm med jobbartjejerna och partade och shoppade.

         

September

September började med hemska grejer. Först så besegrade cancern över min älskade Moster Madde. 2 dagar senare kom nästa fruktansvärda besked, min kära jobbarkompis och vän Jessica hade somnat in efter att cacern även tagit hennes liv.
Elin fyllde 24.
Jag gick tillbaka och jobbade 75% i två månader.
Junia fyllde 1år.
Sålde Audin.
Köpte en Ford.
Arvid fick ett "bollhav" av Farmor

 

Oktober

Oktober började med fest hos Sofie & Simon.
Jag jobbade vidare.
Jag fyllde 23 år.
Klippte håret på Arvid för första gången =)
Började gå på Öppna i Årsunda ibland.
Målade dom fina möblerna jag fick i present.
Hjälpte Therese att fixa och trixa i hennes nya lägenhet.
Elias kom till världen och likaså Eddie.

     

 

November

Johansson fyllde 24.
Jag bakde en massa till kommande kalas.
Köpte några julklappar.
Hade besök av några gamla HR tjejer med barn.
Min älskade son fyllde 1 år på första advent och han fick så otroligt mycket fina presenter.
Dagarna rullade på.

     

December

Nova & Ellie hade 1års kalas.
Åt Julbord på Högbo Qvarn med Peter´s jobb.
Var på Julmarknad i Högbo.
Var på jobbfest, bowlade och åt god mat.
Hade grötkväll här hemma med dom andra jobbartjejerna.
Arvid började gå riktigt.
Det pysslades,bakade julgodis och laddades inför Julafton =)
Sen kom Julafton till slut och Nyår och alla dagar som hör där till.

Jag lägger inte upp nå bilder från december då dom syns lite längre ner på sidan =D


Jag har garanterat glömt en massa viktigt. Och allt man gjort kan ja ju inte skriva. Men det har varit helt underbart och varit Mammaledig och varit hemma med min lilla Arvid, vad gjorde jag utan han?! Snart är det dax att börja jobba heltid snart och Arvid ska skolas in på dagis.

Jag återkommer i morgon med lite bilder på det som blev inhandlat idag.

Sammanfattning av Januari - Juni 2009

Nytt år och nya tag. Är skönt att det börjar bli riktig vardag igen nu. Ska städa bort julen här i veckan också, har varit trött på den länge nu.

Tänkte att jag skulle sumera året lite men jag kommer ju knappt ihåg något, det man kommer ihåg är bara det hemska som har hänt nästan.

År 2009

Januari

Peter bröt nyckelbenet och var hemma i 6 veckor efter att ha jobbat i 2 dagar sen Arvid kom och all julledighet.
Vi var på Junias dop.
Vi bodde hemma hos Peter´s Mamma & Örjan i 2 veckor när dom var i Venezuela.
Jag var ut med bästa tjejerna första gången efter Arvid kom till världen.

   

Februari

Var en hel del på Öppna i Sandviken.
Mammagruppen startade.
Kalas hos Sandra som fyllde 24.
Mera Kalas hos Carolin som fyllde 22.

    

Mars

Ännu mera besök på Öppna.
Massa mys med Arvid.
Vi var på Meldoifesitval-finalen i Globen.
Peter fyllde 24.
Elias & Linnéa fyllde 2.

   


April

Det var fest med jobbartjejerna hemma hos Ingela.
Grillsäsongen började =)
Shoppade, var ännu mera på Öppna.
Vi hade dop för Arvid.
Arvid provade potatispuré för första gången och gillade det INTE.
Lizette och Mika var här och grilla på sista april.

     

Maj

Bilbingon började i Forsbacka =)
Therese fyllde 23.
Bästa Tjejerna var här och käka Tacogratäng och kika Eurovisionsongcontest finalen.
Mera shopping =)
Arvid målade sin första teckning med Noah & Nova på Öppna.
Var på fest och crusing.


     

Juni

Lizette fyllde 23.
Angelica fyllde 24.
Var till Furuvik med en hel hög Mammor & Barn
Min Moster blev sämre i sin cancer.
Vi firade Midsommar här hemma.
Peter åkte till Norge och fiska i 1 vecka.
Jag blev varslad.
Sola & badade på strandbaden =)

     




Resten av året kommer senare eller en annan dag.
Nu ska jag fixa i ordning mig och Arvid för en tripp till Valbo.





Valfritt innehåll
RSS 2.0