Allt för min syster!

Dom små liven sover och jag och Peter ligger i ett varsit hörn på soffan.

Tror det får bli filmen Allt för min syster på 11:an nu kl 21. Den är riktigt bra tycker jag och näsdukar behövs verkligen.

I morgon är det ny vecka och Peter är ledig, det tackar vi för men på torsdag drar han iväg och fiskar till söndag. Så sällskap vill vi ha här hemma så kom och hälsa på oss =D

Nu film!

Otroligt!

Håll i hatten! Jag kan blogga ifrån mobilen. Så då kommer det kanske komma inlägg lite oftare. :)

Försöker få den lilla envisa krabaten att sova för tillfället.
Jag är trött som aldrig förr och kommer spendera dagen hemma. Skulle behöva städa i varenda vrå....vi får se hur set blir med den saken ;)

Var och fira Farmor min som fyllde 80 igår. Inge dunder och brak då hon inte ville bli uppvaktad men en blomma och ett besök är aldrig fel.

Hade ju även kläder på klädbytardagen igår, jag blev av med en del men hade mkt med mig hem igen kändes det som. Men en liten slant hoppas jag att det blev. Får se det i veckan :)

Tisdag morgon!

Slänger in en rad eller två :)
 
Beställde en ny vagn åt Hjalmar för någon vecka sedan, en Emmaljunga Scooter S, i färgen PP/Black men jag var bra sugen på en med blå detaljer men feg som man är tog jag svart. Men jag var in till barnens hus här om dagen och då skulle inte min vagn jag beställt produceras förns v 40 så jag hörde efter om dom hade den med blå detaljer hemma och fick byta, och det fick jag :) så nu har vi ny vagn här hemma. 
 
Håller på för fullt med att rensa och märka kläder till Klädbytardagen på Jernvallen på lördag. Tänkte att jag skulle försöka bli av med lite.
 
Och nu är vi inne i ett kalasstim, Oskar firade sin 1 årsdag och Junia sin 4 årsdag i veckan som var. Nu på till helgen blir Farmor 80,  Den 2/10 är det dags för Elton att fylla 1, den 9 blir jag 26, och sen den 15 blir Tove 2 och sen fyller brorsan 31 år den 20. Så det blir en del kalasande.
 
Dags att skjutsa iväg Arvid till dagis sen blir det en promenad till öppna med Hjallebus.

Hjalmar 9 månader

Dåligt med bloggandet som vanligt här. Men det händer inte så väldans mycket utan dagarna rullar på i vanlig ordning.
 
Men med Hjalmar händer det grejer, igår blev han hela 9 månader...?!?!?..vart tar tiden vägen?
Han är iaf en go och glad kille för det mesta. Han är rätt så Mammig och följer mig vart jag än går. Han är ÖVERALLT, han öppnar skåp och lådor och river ut allt han kommer åt. Han kryper i 190 så fort kylen öppnas och tar gärna en smakbit på det som erbjuds, i morse var det en lök =P Diskmaskinen är också en favorit, och även badrummet. Öppna toalocket är ju hur kul som helst så blöjhinken får ofta stå där på som tyngd :) och toalettpappret är ju hur kul som helst att dra ut. Och det går inte att lämna honom utanför badrummet för då blir han tokig så jag brukar öppna badrumsskåpet där får han plocka med schampoflaskor, solskyddsfaktorer och tamponger som helst stoppas i munnen :) Han går för fullt med gåvagnen nu också men kan inte riktigt svänga än :) och så fejkskrattar han, när man skrattar åt något skrattar han med :) och i bilen retar han Mamman med att kasta nappen och leksaker för att sedan gnälla och ha tillbaka det för att sedan kasta det igen, helst 3457 ggr om :)
 
Det var lite m vårt lilla busfrö. Nu ska jag ta och lägga min stora prins som gäspar här bredvid.

Sköna söndag

Idag har vi varit hos Farmorn och ätit mat, skinkstek, potatis, grönsaker och gräddsås med trattkantareller. Behöver jag säga hur gott det var....sjukt gott!! Och sätta sig vid bords och äta utan behöva lags den själv smakar alltid gott ;)
 
På em tog Mamma med sig Arvid på teater så jag och Hjalmar tog oss en fika ute i Stensäta hos Therese.
 
Nu sitter jag i soffan och tänker sitta här innan jag ska sova. Båda kidsen slockna innan 19.40 och det tackar vi för ;) 
 
Nu X Factor!!!

Feber

Denna vecka har bestått av feber. Arvid först och sen Hjalmar, Hjalmars feber går upp och ner och så har det hållt på sen i söndags. Men jag ser att ena framtanden är på väg så det kanske är den som bidrar till mycket, och igår sov han en sväng på fm och vakna strax efter 10, sen lyckades jag få han att sova vid 17.30 i 10 min. Sen somna han runt 22. Det är första gången han har varit så där jäkla hysterisk som han var igår. Och tårarna bara spruta på honom så fort man la ner honom. Han började idag till fm luren också men med lite välling så somna han tack och lov =) Hoppas innerligt att det är pga av att han inte är riktigt pigg så han inte fortsätter med dessa fasoner =)
 
 
Och så har jag sökt dagisplats och det känns sådär =/
 
Och det här med bloggandet sker ju inte ofta nu för tiden så jag ska ta mig en funderare på om jag ska lägga ner den.  Eller kaske pausa för ett tag. Eller helt enkelt sätta mig vid datorn oftare och skriva några rader =D
Det visar sig....

Hemma igen!

Ja nu är vi hemma igen, vi kom hem redan i måndags. Vi hade en toppenvecka i Bulgarien med runt 30 grader varmt och sol varje dag. Vi solade och badade om dagarna, och hängde i skuggan med Hjallebus. Och om kvällarna tog vi det lungt, strosa runt, shoppa och åt mat. Åker mer en gärna tillbaka dit.
 
Annars i veckan här så har Peter jobbat fm och jag tror jag träffat alla mina vänner, nästan iaf :) i onsdags var i hos Cicki där mina närmaste godingar var, dock inte Fia & Angelica. I torsdags hade jag frukostfrämmande av 3 av mina Årsunda vänner, och på kvällen kom Nina & Evelina från jobbet. Igår var jag och kidsen på Öppna i Sandviken och där träffa jag Sara, Sandra och Linda med barn. Så det har rullat på denna vecka. 
 
Arvid hann gå 3 dagar på dagis så börja han snora. Han har varit frisk hela sommaren vad jag kan komma ihåg iaf.
Det är bara lite snorigt om kvällarna en sån länge och vi hoppas det stannar med det. Sen brukar man ju iofs bli lite snuvig när man kommer hem från värmen, eller är det bara något jag fått för mig :)
 
Peter jobbar i helgen så jag och kidsen roar oss själva, och vi har bara varit hemma och det blir nog så i morgon också. Vädret är ju inte det roligaste, man får ingen ork till något tycker jag. Men tvättar gör jag för fullt för det tar det aldrig slut med.
 
 
Och så vill jag att människor i min närhet som spelar en "roll" och försöker vara någon annan för att det ska låta bra/ se bra ut utåt lämna min närhet. Vill ha ärliga människor i min närhet inge annat.
Valfritt innehåll
RSS 2.0