Lördag 28 Februari

Det blir inge Tällberg idag iaf. Jag tyckte det skulle bli alldeles för dyrt. =) Det är inte värt alla dom pengarna, då kan man göra så mkt annat istället. Så vi får hitta på nått annat nån annan gång istället.

Peter är kass i halsen och greja också så vi blir väl bara hemma idag. Lär åka in på apoteket bara.

Hej svejs!!

Torsdag 26 Februari

Idag var vi in till Valbo en sväng jag och Arre. Glömde dock plånkan hemma, men tur Carro jobba så jag fick låna av henne =) Sen var det dags för Arvids första sprutor, 1 i vadera lår. Han sa pip efter den andra sprutan sen var det inge mer med det, så duktig så. Efter det åkte vi hem till Mamma & Pappa för att äta lite mat och så dom fick pussa på Arvid lite.

I morgon blir det öppna med sångstund på fm. Måste förbi jobbet sen också, betala ringen och så.

Håll i er nu....

Min käre sambo har bokat hotell i Tällberg åt oss lör-sön, så vi ska åka dit och äta gott och bada bullbelbad. Han kan ibland han å =) Men det ska bli lite småjobbigt och åka ifrån Arvid, men man måste ju =) Han skall få tillbringa natten hos Farmor & Örjan.

Sen har jag ju blivit utmanad av Erica med nå grejs. Men jag har ju inte så himla många vänner som skriver blogg och dom jag har, har ju mina trökvänner redan utmanat så jag får väl hoppa över det. Man jag kan väl svara på frågorna ändå =P

1. Vad heter du?: Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Sissela
4. Pojknamn: Sture
5. Yrke: Svetsare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skjorta
8. Mat: Sillåda
9. Sak i badrummet: Solskyddsfaktor
10. Plats/stad: Sandviken
11. En orsak att vara sen: Snökaos
12. Något man skriker: Stick
13. Film: Så som i himlen
14.Något man dricker: Shots
15. Band: Spice Girls
16. Djur: Svin
17. Gatunamn: Sätragatan
18. Bil: Subaru
19. Sång: Sista Dansen

Tisdag 24 Februari

I söndags var jag och Arvid till Carolin som fyllde år. Där bjöds det på en massa god mat och fika. Dumpade även av lite blöjor,"tuttskydd" och kläder som ej andvänts så blev man av med lite sånt =)

Igår var vi bara hemma. Johansson och Junia kom ut och hälsa på och var här halva dagen.

Idag tänkte ja gå till Sockenstugan för det stod i nå blad att Lediga mammor och pappaor träffas mellan 10-12. Så man kan väl gå dit en sv'äng. Kanske man ska gå och prata om dopet också när man ändå är där.

Är grymt trött också, Arvid har krånglat som tusan inatt.

Lördag 21 Februari

Igår var vi på Öppna på fm. Sen var vi ner på stan och fika på Marangoni. Sen var jag på Trivsamt och inhandla present åt Carolin, och på Kapphal och köpte ett par tights åt mig och ett par vantar åt Arvid.
Efter det kom Peter och hämta Arvid så jag fick gå och klippa mig, och det var inte en dag försent. Blev nöjd men hon klippte luggen väldigt kort så nu har jag typ lugg igen, men men håret växer som ogräs så den är lång snart igen. Bokade en ny tid i Maj också och det är lika bra det annars kommer det gå evigheter igen innan jag klipper mig igen. Nu skulle jag bara vilja lägga i lite slingor, men det pular jag i själv, eller med hjälp av en polers =)

Idag har jag hållit på pulat och donat här hemma, man gör ju inget annat än och tvättar tycker jag, men det är väl inte så konstigt när Arvid använder 49673496 plagg om dagen för att han ska kräkas mest hela tiden. Men han är lika go för det!

Peter är ute och leker med sin bästa kompis, fyrhjulingen. så alla håller tummarna och tårna att han kommer hem hel denna gång. För på Måndag ska han börja jobba igen och det känns skönt.

Nu ska jag sätta på kaffe, Mamma & Pappa är på väg hit.

Onsdag 18 Februari

Min lilla goprins är sjuk. Han är tokförkyld och hängig stackarn, men ingen febern än så länge. Och tänk om han kunde snyta sig vad enkelt det skulle vara för han.

I måndags var det Föräldrarträff och vi blev kvar längst som vanligt =) Jag hade slängt ihop en Kexhokladpaj dan före som jag tog med. Sen åkte jag till Dollar och kika lite.

Igår var vi bara hemma, satt upp en hylla i datarummet och dona lite och så. Sen var vi över till grannen, Elina fyllde 7 år så där vankades det kalas. Sen gick vi hem och åt Kycklingfajitas, gott gott.

Peter har stuckit iväg till ortopeden, hoppas han inte blir mer sjukskriven bara. Sen funderar jag på om jag ska åka in och kolla om det finns nå drop in, skulle verkligen behöva klippa mig. Eller så får det bli på fredag.

Nu vakna skrotolle.

Söndag 15 Februari

Helgen då!

I Fredags var det upp tidigt för att bege sig till Öppna för lite sång och mys =) Och det var grymt mkt folk denna gång, lite för mkt nästan. Fick sjunga i 2 omgångar. Men lilla Arvid han skulle ju bli gnällig och skulle sova han mitt i sången =) Vi var kvar där ett bra tag sen åkte vi på affärn för att sedan åka på kalas hos Sandra. Och där vankades det en massa godsaker. Och vi blev kvar där hela eftermiddagen. Sen åkte vi hem till Pappa och käka Tacos och titta på tvn.







Sen igår så kom min kära vapendragare Therese ut hit med Devvan. Så vi käkade lite lunch för att sen bege oss ut på en promenad så kidsen fick sova lite. Och det blev en långpromenad på 1½ timme. Vi gick ut till Lund och sen runt Hedkarbyvägen, sen in och handla lite fikabröd på Ica och sen hem för att dricka kaffe. Sen på kvällen bjöd jag mina kära sambo på 3 rätters =) Sen kikade vi på Melodifestivalen(Peters favorit=)) sen Wallander innan vi stängde våra ögon, hann sova i ca ½ timme sen vakna knoddas och skulle ha käk =)




Nu ska vi iväg till Rusta en sväng sen till Mamma & Pappa och äta.


Buk

Onsdag 11 Februari Del 2

Då har man slängt en hel del skit då, känns otroligt skönt. Men det ska bäras upp lite fler låder osv. Men man är ju Mammaledig ett tag till så det ska väl hinnas med.

Brorsan har varit här och hjälpt till också, och det tackar vi för.

Måndag den 23/2 kl 23.00 är man ju bänkad framför tvn iaf. Då börjar dom visa Big Brother 2003 i repris på tv400 hur kul som hellst.

Och jag har tagit hem "En fyra för tre" också som jag lär kika på =) Med Göran Gillinger eller vad han hette =)

Nu lär jag lägga kusen.

Onsdag 11 Februari

Igår var vi iväg till Öppna på förmiddagen. Träffade ett par stycken som man kände igen, tog även hem Arvids fot&handtryck i gips. Blev inte kvar allt för länge, skulle ju träffa Peters mamma på stan. Hon inhandlade lite käder åt Arvid, jag peka och hon betala =) Sen blev det lunch med Johansson på Jensas. Sen åkte vi vidare till Föräldrarträffen, pratade lite om matstart osv. Hemskt roligt och träffa andra mammor lär jag säga. Handlade lite innan vi begav oss hem för att slänga ihop en Kycklinggryta, otroligt gott. Mamma & Pappa kom ut och hälsade på en sväng också.

Idag så har vi börjat rensa en massa i alla kartonger som har stått i Arvids blivande rumt. Och fy fan vad grejer och skit man har. Det är helt sjukt. Så nu ser det ut som om en tromb har gått genom kåken. Men det blir otroligt fint när det blir klart istället, och skönt att man tagit tag i det.

Micke är på väg ut också, ska hjälpa mig med att bära in pelletsen. Sen får han hjälpa till med skiten till tippen också. =)

Nu äre nån liten parvel som har kackat känner jag...=)

Återkommer kanske senare!

Måndag 9 Februari

Arvid har sovit 2 hela nätter på raken här nu, bara hoppas att det fortsätter så.

Idag har vi varit in till Gävle & Valbo för att handla lite. Åkte till Barnens Hus först, men dom hade inventering just idag så det var bara åka vidare. Var in på Clas Ohlsson och handla en vattenkokare,dimmrar,nå sladdar och grejer. Sen var vi till Owe Jansson, tänkte handla nå nya kaffekoppar men jag fastna inte för några så det blidde inga. Sen var in på IKEA, blev en ny toalettsits,skärbrädor,dvd&cd lådor osv. Susanna eller Jenny Kallur var också där och shoppa, vet inte riktigt vem av dom det var =) Jag tippar på Jenny =P Sen var vi in på H&M och Lindex och handla lite kläder åt vårat lilla gohjärta. Och nu på kvällen har vi bara varit hemma.

I morgon blir det väl Öppna på fm, sen träffa Arvids Farmor på stan en sväng. Sen föräldrarträff på em. Fullspäckad dag.

Lördag 7 Februari

Då är vi hemma igen och det är otroligt skönt. Handlade och dona igår innan vi åkte hem, för det eka ju i vårat kylskåp =) Sen kollade vi på Let´s Dance och käka götta. Och idag har vi bara varit hemma. Ove och Marie har varit ut och hälsat på en sväng.

Arvid den lilla kusen bara växer och växer, i Onsdags var han 63 lång och vägde 5,7 =) Så nu har jag rensat ur en massa kläder och gått igenom alla 62 kläder jag hade hemma. Lär inhandla lite mer bodysar och så och det skulle Farmor står för, man tackar! Han har även ändrat sina läten, dom har blivit med mer röst om man säger så, både skrattet och gnället. Och gnälla har han börjat gjort mer också, det ska hända nånting hela tiden helst om han skulle få bestämma =) Sen har han blivit så konstig med mat och sovtider. Han sover längre på nätterna och det är otroligt skönt. Och igår vart hela dan knasig för han så igår var han helt förstörd på eftermiddagen. Sen åt han vid 17 sen somna han riktigt vid 20.30 sen sov han ända tills 04.15 i morse, så han "hoppa" över 2 måltider enligt hans mat och sovklocka. Förut var han ju som en klocka, vela ha mat var 3-4 timme. Så vi får se om det blir lite bättre nu när vi är hemma i lugn och ro, det har blivit så mkt nytt folk och nya grejer som händer hela veckan,öronmottagningen,öppna,föräldrarträff,3 jobbiga tonåringar,en resa till Arlanda osv. Så det kanske är därför han varit lite gnälligare än vanligt.Man kan ju inte vara ute och ränna jämt som man gärna gör ibland. Men det kan ju va nå helt annat, vem vet. Tänk om han kunde tala om när han är ledsen vad enkelt det skulle vara. =) Men han är bara för go, mammas lilla prinskorv!!

Och Melodifestivalen då, man ska inte bryta på dom traditioner som funkar!! Nina och Alcazar var bäst iaf!!

Nu blir det krypa ner i sängen!


Tisdag 3 Februari

I Lördags hade jag sjukt jäkla roligt. Jag vill tacka mina kära vänner som parta till med mig. Det lär bli fler ggr. Vi började med att äta god mat från Malaysian och sen var det singstar för fulla muggar och en massa drinkar osv =) Sen blev det utgång på Lobby, mkt folk och blandad ålder och det var riktigt kul. Var rätt pigg på söndagen, klev upp vid 11 och började städa osv, sen tog jag en promenad till Mamma & Pappa för att hämta min lilla prins som hade sovit hos dom. Och allt hade gått så bra, han hade varit så snäll så.

Igår var vi in till Gävle en vända. Var och gjorde hörseltest på Arvid och så var vi till Barnens Hus och inhandla lite grejer åt honom. Sen var vi bara hemma.

Idag har jag och knoddas varit på Öppna på Smassens, och där var det jättemysigt och trevligt. Så dit blir det fler vänder. Gjorde fot & handtryck i gips också, och det var ju inte det lättaste =) Sen följde Fia och Junia med hem en vända. Sen blev det stuvade makaroner & korv. Och nu på kvällen här har jordefelsbrytaren krånglat för oss, och det är ju inge ovanligt när det gäller oss. Men nu är vi inte hemma heller.

I morgon ska vi på BVC och på föräldrarträff.

På fredag flyttar vi hem till Årsunda igen, och det ska bli så SKÖÖÖÖÖÖNT!!!

Valfritt innehåll
RSS 2.0