Några rader.

Nu var det dåligt med inlägg. Vi är inne på dom sista semesterdagarna nu. Och det är med blandade känslor.

Vi skulle åkt till Leksand Sommarland en vända innan semesterns slut men vädret har inte sett så bra ut. Så vi tog en vända till Furuvik igen där vi har säsongskort. Och Arvid är så glad över det så. Denna gång åkte han "humlorna" och slänggungorna också. Annars har han varit för feg. Arvid träffade på en dagiskompis där också, Eddie. Och han puschade nog på Arvid lite men väl framme i kön var Eddie för kort. Men Arvid åkte ändå :)

Vi vann en sådan där stor chips också. Vilket grabbarna grus blev överlycklig över :) denna gång tog vi med systemkameran också så ska bjuda på lite kort nån dag. Inte för att jag är någon mästerfotograf men allt blir bättre än med mobilen.

Idag tog vi en repa till Lager 157. Lite bas/dagisplagg åt Arvid & Hjalmar behövdes. Mot kvällen tog jag och rulla mot köpis för lite presenthandling. 3 kalas ska vi sparka av denna helg. Ett par nya gummistövlar åt Hjalle och en snabbträff med Erica på stadium blev det också.

Dags att sova. I morgon ska Hjalmar sova hos Farmorn. Det brukar oftast vara Arvid eller båda men nu ville hon få lite egentid med Hjalle. Peter drar iväg och fiskar så jag och Arvid går på kalas nr 1 denna helg hos Alexander. Och mot kvällen kanske vi drar på bio eller kör hemmakväll med pizza och någon film. Det visar sig!


Glass i Högbo!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0