Onsdagkväll

Vattkopporna kan ha nått Arvid nu. Han hade en blåsliknande prick bak på ryggen men man är väl så inne i kopportankar att man inte ser något annat nu :) vi får se hur det ser ut imorgon. 
 
Hjalmar har börjat traska lite också. Han började men några enstaka steg i morse och har gått 12 steg som mest. Men han reser sig upp och försöker om och om igen så viljan finns där :) och så är han hopplös och ska upp i soffan hela tiden. Försöker skjuta bordet emot och ställa barnfåtöljen i en hörnet men han slänger upp benet på bordet och klättrar upp ändå :) och han bara kryper iväg och slänger sig när han kommer upp och är hur nöjd som helst, dock mindre nöjd när man tar ner honom på golvet igen :)
 
Igår var jag och Arvid iväg på den årliga Halloweenskattjakten som Therese anordnat. Jakt med spöken, korv med bröd och gofika. Tack för att du grejar och donar, du är guld värd.
 
Nu är det dags att gå och knyta sig så man orkar upp med barnen i ottan i morgon. Idag fick jag sovmorgon till 10, och det tackar vi för. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Sofie

ååhnej va orolig jag bliiir !!
dom drog ju faktiskt fel summa först och då mailade jag dom, tack och lov svarade dom så nu är det bara att vänta och se, jag får hålla tummarna !! :P

Lilla plutten, har han fått många koppor ?
VÄntar på att W ska få också, på ett vis vill jag att han ska få de :P Dom säger ju att det blir "värre och värre" ju äldre dom blir, så bäst att få det avklarat kanske :P

2012-11-03 @ 19:54:22
URL: http://sofieeklund.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0