Tisdag 14 Juli

Fredagen spenderades ett par timmar i Valbo. Var först på IKEA, blev madrass till Arvid säng, en skål, krokar, ram, sängkläder. Sen så vela Peter in på själva köpis så han handlade jeans,mjukisbyxor,badshorst,vanliga shorst och en t-shirt. Han som aldrig vill handla =) För mig blev det en klänning från Gina. Sen handlade vi lite på coop innan vi åkte hem för att äta lite tacogratäng. Och precis när vi kom hem ringde Lizette, så hon och Mika kom ut och hade med sig en film.

I lördags var vi bara hemma hela dagen. På söndan åkte vi till Gävle till Jula & Biltema, Peter har ju rakat hår numera så vi lära ha en hårtrimmer, så blev det lite mer smågrejor på Owe Jansson. Åt även på Max.Sen köpte vi med jordgubbar och glass och åkte hem till Mamma & Pappa och fikade.

Igår så var jag Arvid ett par timmar hos grannarna när Peter jobba. På eftermiddagen åkte jag och Emelie till Elisabeth och fixade naglarna, så nu ar man superfina sånna.

I veckan ska det väl tvättas och sen packas inför Ölandsresan. Det ska bli så sönt. Men har hört 2 st som blivit lurade på stugor på Öland. Hoppas verkligen inte att tanten vi ska hyra av luras. =)
Kommentarer
Postat av: Therese

vart på öland skulle ni?? är det nära böda??

2009-07-14 @ 19:34:22
URL: http://mittlivsomtherese.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0