Torsdag 25 Oktober

Ledig idag. Städa och Tvätta står på schemat idag. Och så ska jag packa ner en massa tänkte ja. Ljusstakar, och prydnadssaker osv. Alla kommer ju hit innan vi ska på Living Room i morgon. Så man skulle ju inte vilja packa undan allt men dom förstår väl. Sen står det ju banankartonger i hela lägenheten också. Det ska bli riktigt roligt i morgon. Lär väl gå ner på bolaget och köp mig en flaska vin iaf. Fick ju en flaska Marinella & Troccadero av Therese när jag fyllde, kanske man skulle ta den =P Näe fy fan...uch!

På Lördag ska jag och Peter ut och äta i Gävle med Peter's Mamma och Örjan, Rasmus, Fredrik och Sabina. Då blir det Thailändskt. Kommer också blir väldigt trevligt.

Idag ska vi förhoppningsvis tapetsera iaf. Trodde vi skulle gjort det för länge sen men det är det jäkla underarbetet som tar tid och är så grymt tråkigt. Men men. Och efter det blir det skruva, skruva, skruva och så skruva lite till. Var och titta på kakel till köket här om dagen. Hitta ett väldigt fint. Men vi ska sätta upp köket först och sen låna hem lite kakel så vi ser helheten.

Nu blir det tvättstugan.
Kommentarer
Postat av: Christin

Men duuu, du maste lagga upp bilder har jag ju saaagt! :) Blir ju lite nyfiken!! :)

2007-10-25 @ 22:49:16
URL: http://christinhernberg.blogg.se
Postat av: MLI

HAHA, Marinella och Troccadero! Det var tider det..

2007-10-26 @ 08:39:27
URL: http://emelienl.blogspot.com
Postat av: FiaJ

Jasså, du tycker de du :P

2007-11-01 @ 20:19:44
URL: http://fiajj.blogg.se
Postat av: FiaJ

Jasså, du tycker de du :P

2007-11-01 @ 20:19:57
URL: http://fiajj.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0